How To Train Your Dragon-előzetes

Pár nappal a poszter után megérkezett a trailer a Shrek alkotóinak új filmjéhez. Komolyan nem akartam leoltani az előzetest, meg picit aranyos is az a sárkány, de így 2010-ben ilyen minőségű animációval? A lényre gondolok főleg.

HD a yahoonál

22 hozzászólás a “How To Train Your Dragon-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nagyon fura nekem valamiért.
  Még nem tudom, hogy tetszik-e, de azaz egy biztos, hogy ennyire rossz szinkronhangot még nem hallottam.

 2. Az a fura, hogy a többi része az animációnak teljesen rendben van sztem DE a sárkány meg valahogy tényleg ultragáz, teste mintha egy teles*art búvárruha lenne, már bocsánat :-) Egyelőre nekem tetszik, bár én bírom az ilyen vikinges, sárkányos cuccokat komoly és komolytalanabb stílusban egyaránt.

 3. Szerintem a sárkány minden tekintetben rendben van! :) Ha igazán sárkányosan nézne ki mikor “igazán sárkányosan” viselkedik, akkor a ~7 évesek a bokájukat lefosva, sírva menekülnének a vetítésről.

 4. Az animációval semmi gond szvsz, a sárkányon meg tuti jobban fog kinézni a véglegesben – legalábbis a környezet és a többi karakter közül most tényleg kilóg kicsit – de ne feledjük, hogy ez még csak teaser.

 5. ‘tatada we’re dead’ :D ezjó, amúgy a sárkány tényleg érdekesen néz ki ,de legalább nem az a tucat sárkány, hanem egyedi :D

 6. Nem t’om, de nekem tetszik a sarkany, nem az ijesztesre mentek, gondolom azert, hogy be lehessen adni a gyerekeknek. Nekem Stitch jutott rola eszembe…

 7. Jónak tűnik… a sárkány maga szerintem jó, talán lehetett volna kontrasztosabbá tenni a bőrét..

 8. ez csárizááár :D (csak feketében)

  amúgy tök jó, csak a sárkány idétlen. meg lehetett volna csinálni aranyosra úgy is, hogy jól nézzen ki.

 9. Nem átlag sárkány, szerintem aranyos.

  Plusz Human: mi bajod a minőséggel? A Dreamworks sose volt egy szinten a Pixarral =\ Szerintem rendben van a látványvilág… c:

 10. Aranyos a sárkány, a animáció is jó, szerintem direkt ilyen picit, hogy jobban illeszkedjen a közel sem valosághű karaterdizájnhoz. Ami viszont elbaszottul idegesítő és gáz, az a gyerek hangja!

 11. az animáció teljesen korrekt szvsz. a sárkányt sajnálom én is, mert tényleg olyan mint egy gumipapucs, de ez tényleg design bibi, nem technikai.

  amúgy nekem a gyerek hangjánál Galecki (Leonard) ugrott be a TBBT-ből.

 12. Sárkánynak a feje olyan mint 1 anakondáé! Remélem valamit csattintanak vele majd… (Y) Amugy egésszébe nem rossz !

 13. Nekem tetszett az egész, még a sárkány is :) Végre valami egyedi kinézetű gyíklény, nem az a tipikus tűzokádó-karakter :D
  Egyébként nálam még mindig inkább a történet, a rendezés, ésatöbbi számít jobban, mint a tökéletes grafika. (Mostanában divatos szidni a Toy Story-t, meg a többi klasszikus, hőskori számítógép-animációs film grafikáját, pedig nem az a lényeg, hanem az, hogy k*rva jók még mindig :D) Mellesleg e tekintetben nem is találtam kivetnivalót :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.