Dupláz a Sands of Time

Tegnap az amerikai előzetessel kezdtük a napot, most akkor lássuk a többi földrész mit kapott. Van benne új jelenet? Ha az nincs is, még az eddig látotottakből sem került ide az összes, szóval ez kevésbé spoileres. Lehet gondolkodásbeli különbségek miatt annyira mindent felfedők az amerikai előzetesek? Hm. Na mindegy, maradjunk a Hercegnél.

24 hozzászólás a “Dupláz a Sands of Time” bejegyzéshez

 1. A főszereplők ennél fehérebbek nem lehetnének? Tiszta mák hogy nem találtak svéd színészeket…

 2. ugynézki csak európai embernek készült trélert kéne néznünk.hogy ne rontsuk az élményt.
  Lehet egy amerikai élvezi, hogy előre tudja az csattanót:D

 3. Hmm csatlakozom sztem is csak az európai trailert nézem meg legközelebb csomó mindent elnyomtak benne, ez ami ugymond nekünk készült sokkal okosabban és normálisabban kelti fel a figyelmet, nem pedig 2 percben elmondja h mi lesz. Eddig nekem tetszik a dolog, remélem tényleg jó film lesz.

 4. Nekem még mindig nem tetszenek ezek a sci-fi hangulatú fémes feliratok. Tökre nem illik a filmhez.
  Amúgy maga a film tuti nézős, és ez a trailer tényleg sokkal jobb.
  A másikat végig sem néztem…

 5. Jobb volt, mint a másik…
  … de hát az amcsik hülyék, mint a segg, nekik jó lesz az is. xD

 6. Azért még nagyon korai egy trailer alapján kijelenteni, hogy a legjobb játékadaptáció. Nem lepne meg ha ugyanolyan gyerekes lenne, mint a Karib-tenger kalózai. Tele dedós poénokkal. Az eddigi legjobb feldolgozás szerintem a Silent Hill.

 7. zene, teljesen olyan, mint a TDK-é. lehet, csak nekem tűnik így mondjuk, de akkor is… nem először van ez az érzésem, komolyan, mintha vmi midi mintából dolgoznának.

 8. bár csak olyan jó lenne mint a karib tenger kalózai, hiszen az minden hibája ellenére az egyik legjobb modern kalandfilm

 9. Ez az előzetes nekem már is sokkal jobban bejött. Nálam a karib tenger kalózai favorit, ugyhogy ez is nagyon várós.

 10. Eleinte én is azt hittem,hogy Trevor Rabin a zene,de a vége felé kicsit Batman-es Hans Zimmer féle lesz.Azért tetszik…:)

 11. Kicsit azért mintha merítenének a többi részből is, nem csak az elsőből, nem?

  Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én továbbra sem tudok megbarátkozni azzal, hogy Jake Gyllenhaal játsza a herceget…

 12. hát ez így moziban nézős, bár azért vannak félelmeim. de ha a karib 1 szintjét hozza, akkor zsír lesz.

 13. na, ez jobb, mint amaz, azt spoileresnek éreztem. rendben vana trailer, meglátjuk mit tud a film, azon túlmenően, hogy többen ráismertek a játék egy-egy epizódjából bizonyos dolgokra, lehet lesz más is benne. kár túlbuzgárkodni, elméleteket gyártani, de siránkozni is vélelmezett dolgokon.

 14. zsocso: nem jelentette ki, kérdőjel volt a végén.

  Amúgy valszeg Immediate Music, vagy Two Steps From Hell zenéje szól az előzetes alatt. Harry-Gregsonra pedig kíváncsi vagyok milyen zenét alkot ez alá a film alá… Bár a Narniával valamelyest bizonyította, hogy nem csak az elektronikus zene az, amiben jó… picit félek tőle..

 15. Mondjuk inkább, hogy aSilent Hill volt az egyetlen(!) jó játékadaptáció. Meg talán a Pac_Man Live Action Movie. :D Ez mindenesetre szakítósnak néz ki, és nekem a “kifehéredés” is tetszik, kaukázusi szemnek kényelmesebb és átélhetőbb.

 16. Gillenhal nagyon jó de mit keres ott az Alfred Molina ? kit játszik ? Valami gonoszt ? Imádom !!!

 17. Jó lesz ez hasonlít eléggé a játékra is, jó színészek és rendező társul mellé. Hála az égnek hogy Uwe Boll hosszúra nyúlt német keze nem ért el idáig már. :)

  A trailer alatti zene eleinte Hans Zimmer 2004-es Arthúr királyából való volt. A zenéje jó is volt a film már felemás.

 18. Külön zene a trailerhez vagy a játéké?Én kérek elnézést,hogy tetszeni mert és megmaradt a trailerből…

 19. Szerintem aki végigtolta a játékot, annak az egész trilógia története megvan, aknek meg nem, az meg “izgulhat, hogy mi lesz”. Bár biztos vagyok benne, hogy sokunk azért nézi meg, hogy vajon a játék milyen tekintetben, esetleg minden tekintetben jobb-é avagy sem. Amcsi tréler: azokat ott a gravitáció hozta le a fáról,ezért kenekik mindent a szájukba rágni…Jah, és hagyjuk már azt a kaibszutykot nem értem mi köze hozzá… mind1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.