Megállíthatatlan a Let Me In

Nekiálltak a Let The Right One In-remake forgatásának. Ehhez csatoltak egy teaserposztert, meg új casting híreket: Elias Koteas (the policeman), Cara Buono (Owen anyja) Sasha Barrese (Virginia). Ha lemaradtatok, a főszereplők: Kodi Smit-McPhee (Owen) Chloe Moretz (Abby).

human
írta
2009. 11. 04. 05:13
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Megállíthatatlan a Let Me In” bejegyzéshez

 1. kiváncsian várom,bár nem igazán tetszik ez a remake láz,ráadásul nem is igazán értem miért kell feldolgozni,…vagy ez csak az usa piacára készül?..gondolom,talán az eredeti nem jutott el mindenkihez.

 2. Ez szánalmas. Az eredeti annyira jó, hogy ez maximum elvesz belőle,de hozzátenni nemfog tudni. Nem értem, ez kizárólag azoknak a buta amerikaiaknak készül akik nem tudnak feliratot olvasni a mozikban. :l

 3. El nem tudom képzelni, hogy jobb lesz mint az eredeti.
  Az amik tanuljanak meg olvasni :-P
  Ennyi.

 4. királyság! remek film volt az eredeti, meglátjuk, hogy ez is ütni fog-e.

  akit nem érdekel, az csak pityeregjen, nem kötelező megnézni.

 5. Tudjátok mi igazából a dühítő? Az hogy megcsinálják ezt a filmet, és (szerintem) totálisan lefogják másolni az eredeti darabot, ami szerintem zseniális volt. Az amcsik háromnegyedének fingja nincs arról hogy ez egy remake, és majd az amcsi alkotók seggét fogják kinyalni hogy mekkora filmet csináltak már. Persze oké oda van írva valamelyik plakát alá hogy mi a,apján készítették, de ez akkor sincs így rendben. Más lenne a helyzet ha az eredeti rendezőjét kérnék fel hogy készítse el az usának a filmet. Mint ahogy tették ezt 2007-ben Haneke Funny Games-ével.

  Tanuljanak meg szinkront készíteni, vagy olvassanak kicsit többet, és nézzék meg az eredeti filmet.

 6. Vicces, h ha van egy blockbuster külföldi film, akkor azt hozzánk előbb behozzák, aztán szinkronizálják/feliratozzák, míg az amerikaiak egyszerűen újraforgatják az egészet úgy, ahogy van. =D Szerencse, h nálunk ez nem jellemző, képzeljétek el a legjobb filmeket újraforgatva magyar költségvetésből/az átlag közönségfilmes nívóval. oO
  Amúgy én sem várok sokat ettől a remake-től.

 7. nem kell ezen bosszankodni, az amcsik leforgatják a maguk verzióját, legyenek boldogok azzal, nem az első, és nem is az utolsó eset. ezt hívják úgy egyébként, hogy utánérzés… kész szerencse, hogy nem a transmorhers-t forgató társaság teszi ezt, az lenne csak a legalja. :)

  “akit nem érdekel, az csak pityeregjen, nem kötelező megnézni”

  nem baj, ha nem pityergek, hanem röhögve nem nézem meg? :)

 8. én sem értem miért kell kapásból feleslegesen dühöngeni. ha remake készül. tény, h sokkal több a trash, mint a jó, de hát vannak nagyon jók is ugye. bizakodom, mert itt ráadásul kitűnő alapanyagból készítik.

 9. Szerintem aki ezt a filmet végignézi az pont az a kategoria aki nem idegenkedik attol hogy feliratot olvasson és közben dánul vagy svédül beszélnek a szereplők. Akit pedig ezek akadályoznak a film megnézésében annak nem való ez a történet mert a vége az lesz hogy gyenge az akció. Ettől persze mindenkinek lelke rajta én is lehet megnézem de az eredeti annyira jó ugy ahogy van hogy ebből többet nehéz lesz kihozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.