Megvan az Oscar házigazdája, vagyis gazdái

Emlékeztek milyen jó volt Hugh Jackman idén? “Gyorsan” meg is környékezték, hogy a következő gálát is vezesse már ő, de nem vállalta el, úgyhogy két öreg rókát hívtak be a feladatra. Steve Martin és Alec Baldwin. Yep, két házigazda lesz most tényleg. Akit érdekel, az előző tv-s évadban a 30 Rockban volt már közös jelenetük csomó, mert Steve vendégszerepelt.

human
írta
2009. 11. 04. 05:35
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Megvan az Oscar házigazdája, vagyis gazdái” bejegyzéshez

  1. Jó hír, még mindig nem egy Ricky Gervais/Robin Williams, de mindenképpen jó hír. Jackman is jó volt mondjuk, pedig tőle kevesen várták, hogy az lesz.

  2. Jackman nagyon ott volt ez tagadhatatlan szvsz. Furcsállom kicsit, hogy nem vállalta el, de meg is érthető vmilyen szempontból. Úgy volt jó, ahogy volt. Alec Baldwin Steve Martin? Kedvelem őket nem az itt a probléma, de ez egy elég érdekes választás szerintem..

    meglátjuk

  3. Steve Martin… bázzeg, miért? az egy kripli… Baldwin még hagyján, mondjuk abból van 3 másik is, szerintem Daniel jobb választás lett volna. :)))

  4. #3: Steve Martin lehet, hogy egy “kripli”, de már több Oscar-on volt host, és jól csinálta, Alec Baldwin meg amolyan helyi jó arc, akit mindenki marhára szeret, Daniel meg lassan kiszorul a videótékákból is :O

  5. “Daniel meg lassan kiszorul a videótékákból is :O”

    pedig erre volt kihegyezve. :P maradjunk annyiban, hogy nagy áttörés lenne neki egy oscar ceremónia. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.