Salt-előzetes

Na végre, Angelina Jolie akciózik kicsit. Ez a trailer bemutatja, hogy egy hajfestés a badassé válás legkönnyebb és rövidebb módja. Nézzétek meg, amíg szőke hajjal rohangál addig valahogy nem klappolnak az akciók, átfesti és már megy is a rendrakás™.

Mellesleg szerintem egész jó a felütés, hogy kihallgat valakit az ügynök, az meg azt mondja neki, hogy ma meg fogja ölni az amerikai elnököt. Mert hát egy orosz kém, mármint Jolie, azért fogja ezt tenni. Persze be akarják zárni, de úgy akkor hogy bizonyítaná be az ártatlanságát?

Yahoonál HD

human
írta
2009. 11. 05. 05:48
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Salt-előzetes” bejegyzéshez

 1. Mindig azt hittem, hogy ez majd igaz story alapján lesz. Olyan erőltetett Jolie keménysége itt. Lehet hogy a filmben hatásos lesz.

 2. Hát nekem gyengének tűnik. Vagy csak furcsa egy nőt látni egy “üldözősmenekülősnyomozósakciós” filmben.

 3. utálom ezt a nőt ! megint elszúrja nekem mint a wanted – et ! nehogymá lenyomja fél Amerikát megint egy 40 kg topmodell ! Fláhhh !

 4. imho a wantedban zseni volt, nem is igazán tudom elképzelni nélküle a második részt. ez meg várós, kell idénre még egy N+1. film mindenképpen, amiben csalódni lehet. :D:D:D

 5. Jónak tűnik a film, meg minden, de könyörgöm! Miért kell novemberben már elkezdeni trailerezni egy nyári filmet?! Miért?

 6. Az utóbbi idöben elég jó filmekben játszott, most meg elvállal egy ilyen Milla Jovovichnak való szerepet !(

 7. Szerintem a sztori nagyon jó, csak az lesz belőle h Joli szétver mindenkit meg átb*sz mindenkit meg pont olyan mint a Takenbe Neelson.

 8. Végre, egy jó ötlet, de komolyan. A történetben van egy jó ötlet. EZ tetszik. Nem tucat sztori. vagyis ok h egy orosz kém megöli az amcsi elnököt, DE egy olyan ember fogja megtenni, aki nem is tudja h meg fogja tenni.

  Ez nekem teszik. Joli kisasszony meg szerintem alkalmas a szerepre. Nekem is hiányozni fog a Wanted ből…

  Jónak ígérkezik, ne húzzuk le azonnal, végülis a film odébb van még…

 9. jó kis filmecskének látszik
  viszont csak én vettem észre hogy AJ arca egyre jobban nyúlik és szálkásodik?

 10. AJ arca nem nyúlik és nem szálkásodik…öregszik.
  A film meg várós,ha még emlékezni fogok rá.

 11. nem meggyőző, szerintem. egyelőre. lehen még jó. nekem is a Geena Davis film ugrott be, szintén hajfestés, vodkavedelés, távcsöves puska. meg Sanuel L. Jackson… rettenetes szar film volt. :(

  “olyan mint a Takenbe Neelson.”

  északír, nem svéd. :)

 12. Ez megint egy olyan film lesz, ahol Angelina a maga 50 kg súlyával akár közelharcban is elintézi a hivatásosakat? Mind ez “Wantedi” magasságokban és komolysággal? Nem nézős.

 13. Ki nem állhatom angelina jolie-t, a Mr és Mrs Smithben még elment ez a képzett titkosügynök szerep, ez a film viszont ugyanolyan röhejes, kommersz valami lesz, mint a Tomb Raider (csak ez most nem játékon alapul)

 14. Én szeretem Joliet. Mint színésznő, amúgy még nem találkoztunk,de jó lenne. :D
  A trailer sokat ígér számomra, talán be is váltja ezeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.