It’s Complicated trailer

Ez a film üldöz! Tegnap moziban sokkoltak az első előzetesével, erre látom, hogy pont kijött hozzá egy új. A történet az lenne, hogy a nőtől elválik a férje egy fiatal csajért, elveszi a fiatalt, aztán a volt feleséggel kezd viszonyt. Mindezt Alec Baldwin, Steve Martin és Meryl Streep főszereplésével. És a trailerben láthatjátok, hogy hol rontották el.

Applenél HD meg a régi előzetes

9 hozzászólás a “It’s Complicated trailer” bejegyzéshez

 1. Baldwin az elején még nagyon hozza Jackie D-t:D

  De aztán elromlik ez a trailer de nagyon. Végig az az érzésem hogy egy jól behatárolható célcsoportnak készült ez a film de én nem terozom közéjük.

 2. Én már a plakáton behánytam. Meryl Streep meztelen vállal egy ágyban Alec Baldwinnal… fúj. blőe…

 3. Ott például h leadták az egész filmet kettő perc 48 másodpercben? Mondjuk megspórolták a mozijegyet nekem.

 4. Léteznek olyan filmek, amiket az ember nem azért néz végig, mert baromira meg szeretne lepődni, vagy egy teljesen újszerű élményt akar…hanem egyszerűen kell másfél óra kikapcs vagy szereti adott színészek játékát.
  Na nekem ez például egy ilyen mozi.

  A jól behatárolt célcsoportról meg annyit, hogy én például horroron kívül minden műfajból nézek filmeket, azon belül is elég széles skálán mozgok…nem kell mindenkit sztereotipizálni.

 5. Attól hogy te megnézed még ugyanúgy egy bizonyos célcsoportnak készül. Inkább örülj hogy te is örömöd tudod benne lelni.

 6. 100 %-ig eggyet kell értsek escapist-el, nekem is ez a véleményem. Mármint igen, eléggé spoileres a trailer, de ettől függetlenül is teljesen feldobott, és biztos, hogy megnézem. A kor határrol meg annyit, hogy szerintem nem korhatár függő, attól függetlenül, hogy tele van idősebb emberek. Szimpla romantikus vígjáték, és gondolom, hogy azért rakták bele az Officeból a fiatal John Krasinski, meg a Weeds-ből a Silas-t, hogy kiszélesítsék a korhatárt.
  Ami meg a plakátot ileti Seraphin84: most ezt te sem gondolod komolyan? Bár tudtam, hogy a felszínességnek nincsenek határai, de wow, megleptél…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.