Poszterek a Wolfmannek

Hiszen még egy farkasembernek is szüksége lehet rájuk. A trailerek valahol a címkén, lassan meg csak eljön a bemutató, így sok tologatás után.

Wolfman poszterek

Wolfman poszterek

15 hozzászólás a “Poszterek a Wolfmannek” bejegyzéshez

  1. Várom a filmet nagyon, de az átlag emberek nem azt fogják gondolni, hogy ez egy olcsó wolverine utánzat? Meg a felső nem valami rémisztő… Az alsón meg alig vettem észre a holdat, ami azért dobna rajta és értelmet adna az egész képnek, nem csak egy ijedt csajszit látnánk mint a B-kategóriás horror filmek poszterein… Meg mondjuk a narancs színű betűk hallowenre valók nem decemberre egy remélhetőleg véres filmhez..:)

  2. jé hold, épp elkezdtem volna szidni a monitort, amikor rájöttem nem a monitor hibája, a kép ilyen elmosódott szemcsés

  3. robi: és mégis mi a fenéért gondolnák azt? Ez egy farkasemberes film, a Wolverine pedig egyrész rozsomák és nem farkas, másrészt szuperhős.

  4. Az első poszter a régi Spawn film poszterére emlékeztetett. Mindenesetre a film várós, egyetlen hibája csupán az lenne, és merem remélni nem követik el, hogy a farkasember “furcsamód” pont azt öli csak meg, aki amúgy is rosszat alakít a filmben.

  5. human: “X-Men kezdetek: Farkas”.. ezért sajnos.. sima asszociáció. Hiába tudjuk, hogy az igazából rozsomák, ha az átlagnéző nem… Nagy, szőrös és éles karmai vannak.. Jó igaz ez csak nálunk van.:) Mindegy, a komment lényege, hogy szerintem nem találták el igazán a posztert.
    kolbi: a színészek nevét.

  6. robi110:
    Aki erről a filmről az x-men féle farkasra asszociál, az meg is érdemli! LOL
    “ez egy olcsó wolverine utánzat” Azt meg nem érdemes utánozni, mert annál lejjebb nincs minőségileg, szal az olcsóság sem éppen találó. …és inkább minősül valahol B filmnek, mint ez.

    Szerintem jók a poszterek, főleg a felső!
    Del Toro miatt is nézni fogom, mert mindig a maximumot adja ki magából.

  7. Nekem NAGYON tetszik a felső poszter, amiért ilyen sötét, és sejtelmes, nem olyan, mint amikor direktbe mutatják szemből magát, a Farkasembert! Nagyon várom a filmet, végre egy olyan F.e-es horror, ahol nem a golyók záporoznak! Jöjjön már!!!

  8. A film várós,de ez a két poszter szerintem nem lett valami nagy szám,főleg az első nem éppen figyelemfelkeltő. Egy csúnya szőrös fickó inkább,mint egy befosatós farkasember.

  9. 4848: farkasembert ezüst golyóval lehet megölni, és ha ezt nem variálják (persze lehetne), akkor bizony záporozhatnak golyók. szóval innen ezt honnan is lehetne most tudni, h “végre (…) nem a golyók záporoznak”
    én nagyon várom.

  10. Várom a filmet nagyon, de az átlag emberek nem azt fogják gondolni, hogy ez egy olcsó king kong utánzat? nagy csúnya szőrös izé rémisztget emberek… :)

    ***

    egyébként várós, Hopkins és del Toro neve garancia, azt gondolom.

  11. Betegesh! Én az Underworld filmekre céloztam! Arra gondoltam, hogy végre egy régi korban játszódó farkasos horrort láthatunk!

  12. Jók ezek a poszterek, a Hold valóban lehetne láthatóbb, azaz az ég lehetne feketébb. Narancs betűkkel nincs baj, nagyon színtelen és semmilyen lenne csak fekete-fehérben.
    Aki meg valóban egy X-men filmre gondol mikor ezt meglátja Del Toro és Hopkins neve alatt azt vigye el a farkasember mert valóban azt érdemli. Amúgy ez a két név szerintem is garancia a jó filmre. Eddig még nem hallottam róla. Várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.