The Killer Inside Me elmesélve 5 percben

Vigyázzatok, ez a trailer brutál spoileres, 5 perces, de az első egy percet meg lehet nézni, az még nem lő le mindent. Szóval elmondom, hogy mit láthattok, ha esetleg megismerkedtek a playgombbal: Casey Affleck elmegy kihallgatni Jessica Albát, felizzanak az indulatok, a srác előveszi az övét és a csupasz seggén elfenekeli a nőt. Aztán bocsánatot kér, de Alba előtte a párnát harapta, méghozzá nem teljesen fájdalmában, így még jobban felizzanak a most már nem indulatok. Na?

12 hozzászólás a “The Killer Inside Me elmesélve 5 percben” bejegyzéshez

 1. SPOILER?

  Mikor szétverte Casey Jessica Alba fejét…kedveltem ezt a csajt, noha inkább a külsejéért, mint alakításaiért. De a Sin City és a Fantasztikus Négyesen kívül kb minden filmje bukás. A forgatókönyvet olvasva nem volt neki gyanús, hogy ez is az lesz?

 2. Na most ha nem lett volna a leírásban Jessica csupasz hátsója említve akkor lehet, hogy kihagyom a play gombot :)

  Így sem bántam meg, azért maradt még puskapor, kíváncsi vagyok Casey Affleck mit nyújt.

 3. Ez nagyon jó lesz, bár valóban kár volt végignéznem a trailert, jóllehet talán inkább a karakter-változáson, a pszichológiáján van a hangsúly, mint a történeten.
  Michael Winterbottom nagyon sokoldalú és kreatív rendező, és én azok közé tartozom, akiket nem idegesít Casey Affleck beszédstílusa, sőt baromi jó színésznek tartom. Jessica Alba és Kate Hudson meg hab a tortán. Ez így a mindenképpen nézős kategória.

 4. hehh, ha nem írod le a kis ízelítőt, eszembe se jut rányomni a play gombra, de ezekután nem lehetett nem megnézni :D

 5. Haha! Igazad van Lacikam! Arrol nem is beszelve, hogy a trailert nezve egy kerdes merult fel bennem: Ez meg micsoda?

 6. igen ez a leírás valahogy nem volt elrettentő… viszont azt már tudom hogy nem nézem meg a filmet és láttam jessica alba fenékdublőrét

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.