Alice in posterland

Úgy látom Alice a Parnassussal ma összecsapott az elszállt poszterek kategóriájában, és azt kell mondanom, hogy a sokfogú macska miatt megvan a győztes. A legjobb arc, vagyis .. izé.. az Alice játékban, meg gondolom a könyvben is.

19 hozzászólás a “Alice in posterland” bejegyzéshez

 1. Továbbra is a legjobban várt filmem egyelőre, még úgyis, hogy félek a Disney-től, de azért Tim Burton, az Tim Burton.

 2. TIM BURTON akármit csinál,az mindig jó

  (OK!A majmok bolygójánál azért elgondolkodtam – de a látvány rendben volt),főleg ha JOHNNY DEPP is ott ólálkodik és persze HELENA BONHAM CARTER is KIHAGYHATATLAN!!!!

  (Apropó:HELENA pedig mindig akkor a legjobb ha vagy lerobbant vagy fura ~Harcosok klubja,Novocaine,Merlin,Harry Potter,Sweeney Todd)

  Még annyi :hiába DISNEY-FILM~bízok benne hogy a TIM BURTON féle sötét báj megmarad…….

 3. 5: Nem, a karrierje első felében ő volt a brit kosztümös filmek gyönyörű, ártatlan, fűzőbe gyömöszölt királynője. A kilencvenes évek végén jött a nagy váltás. Ég áldja Marla Singert. :-)

 4. Nálama hernyó figurája az ami abszolút bejön Alcie világából:) emlékeztek rá?? mindig be van tépve és olyan laza :XD a Macska kicsit parás…lehet nem is létezik csak egyfajta “Tihamér” olyan lelkiismeret féleség Alice útvezetője:) de azé a Macska is ott van nagyon
  a Plakát odaver de azé nem a legjobb ..a Dr.é elszállósabb

 5. Cameron, ami még nagyobb poén lessz, hogy egy másik híres színész fogja alakítani ezt a remek karaktert. Alan Rickmann :P Sokan a Harry Potterből ismerhetitek, mint Piton professzor.

 6. nemrég volt arról a kukacról is kep, tök durva, ilyen kék színe lesz,
  ALan Rickman és a die hardban szerettem, én nagy arc volt

 7. Matt Lucas alakítja a két golyófejű csíkos pólós szereplőt? Hurrá! Bár nem olyat alakít majd, mint amit megszokhattunk tőle de legalább a szemfülesebbek tudják melyik sorozatról beszélek. :)

 8. A két “golyófejű csíkos pólós szereplő” az gondolom Tweedledum és Tweedledee de ők eredetileg az Alice Tükörországban szereplői ha jól tudom.
  Vagy ez ilyen összevont dolog lesz mint anno az Alice játék volt?
  A poszter viszont nagyon ott van :)

 9. El-ahrairah
  Ez a film NEM az Alice Csodaországban könyv feldolgozása vagy valamely filmváltozat remakje. Ez sok évvel később játszódik elvileg, ergo sokkal a Tükörország után, így simán benne lehet mindkét könyv összes kulcsfigurája.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.