Clash of the Titans teaser

Semmi sztori, csak a pusztítás, és a nem tökéletes zene. Kár, hogy a 300 ellőtte a NIN-t egy időre a kosztümös témában, pedig ehhez hatalmasat üthetett volna. Az viszont mindenképpen látszik, hogy mekkora zúzások lesznek ebben a filmben itten, és milyen brutál látvány. Ez a Sam Worthington gyerek sztár lesz, akkor is ha kő kövön nem marad. Ez esetben szó szerint.

Yahoonál HD-élvezet

36 hozzászólás a “Clash of the Titans teaser” bejegyzéshez

 1. A képek, jelenetek tutik a zene fullra nem illik hozzá. De ígéretesnek nézz ki, bár már most látszik, hogy komolyabbra veszik mint az eredetit, mármint a dizájn téren. Akad egy-két arc ami nem gyerek-filmbe való. Szóval tuti lesz! Trailer alá meg nyomnak majd egy kis epic zenét és nem lesz itt semmi gond. Remélem azért, hogy csak a teaser lett ilyen metálos és a kész filmben kerülik. 300-nak is csak azért illett mert az egész film egy nagy comic-bad ass film volt és ott is csak, hogy jó helyen sütötték el, de pl: a Skorpiókirályban ultra s*arok voltak a metálos aláfestőzenék.
  Sam nagyon jól hozza a figurát, Neeson pöpecül nézz ki mint Zeusz, képi világ hangulatos, fajin :-) csak az a zene.

 2. Állam leesett, annyira jól néz ki a film. A zene meg számomra pont oltári jó lett így az előzetes alá.

 3. Wittgen: pont ezt akartam írni. Tátott szám, szuper zene, iszonyú jó akciók! mi kell még? :D 300nak se volt története és mégis hova jutott! :)
  Meg kéne már néznem az eredetit.

 4. Már akkor feltettem a listára amikor előre láttam az oldalon h ilyen is lesz. Kurva VÁRÓS!!!

 5. “300nak se volt története és mégis hova jutott!” ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan..?

 6. Egész jóképűnek néz ki. Mondjuk ez alapján még nem sokat lehet leszűrni abból hogy milyen lesz.
  A zene meg kifejezetten tetszik alatta.

 7. Csatlakozom a 3-4-5ös hozzászólókhoz :))
  Nagyon jónak igérkezik .
  A poszterek is ezt sugallták , legalábbis nekem ezt…..
  A 300 sztorija elég régi azt hiszem , nem mondhatni egy semmi….sőőőt !

 8. OFF
  Hát aki a csavaros története miatt nézte a 300at annak grat! :) Ettől függetlenül én imádom azt a filmet.
  ON

 9. Pr13m, mert kur*a sok filmnek van csavaros története? Láttam már olyan filmet aminek “nagy csavar” volt a végén és kopp és sok filmnek olyan egyszerű és lineáris a sztorija mint egy bot még is klasszikus. Nem annak a függvénye.

 10. Eddig jó :)
  Bár Neeson nekem sehogy sem tudja eladni magát ebben a filmben sem. Valahogy nem illenek hozzá az ilyen karakterek. (lsd. Jedi mester) De ne legyen igazam. :)

 11. fent van a listán..nem tudom mi bajotok van a zenével, nekem nagyon bejön.
  szerintem a történettel sem lesz baj…meg ha nem is lesz olyan nagyon csavaros, az sem túl nagy baj…néha az is elég, hogy gyakják egymást jó zenére :)

 12. Engem megvettek, iszonyatosan várom. Sztem a metalzene minden akciófilmhez illek, bár ez lehet h ízlés dolga.

 13. aztage*ci ez naon nagy lesz:OOOO a zene nem rossz sztem se de igazán téll az epic zene adja meg a hangulatát(pl.:avatarnak is csak a 2. trailere vt hangulatos;))
  egy ilyen stílusu hercules filmet megnéznék;)

 14. HA volt már róla szó anno akkor én kimaradtam a dologból. Nem nagyon vágom a film sztoriját. Zeusz sakkfiguára a Titánok lejönnek a Földre egy kicsit pusztítani, a Worthington brigád meg visszaveri őket? Közel járok? :-S

 15. z21. Indestructible

  A filmek Perszeusz és Androméda mítoszát dolgozzák fel. A wikipédián megtalálod. :)

 16. Ígéretes az elözetes, a zene meg nem olyan rossz ehhez a teaserhez, de remélem a filmnek epic nagyzenekari soundtrackje lesz. Mást nem is várok el a filmtől, csakhogy egy jól összerakott ókori vérengzés legyen kb.: a 300 szintjén.

 17. Csak győzzem kivárni…:P
  Worthington jó, zene jó, trailer jó, minden jó:D
  Idáig…aztán meglátjuk, milyen lesz a moziban.

 18. A mozit az ilyenekért találták fel. Üssön a látvány és legyen olyan hangulata mint az eredetinek, gyerekként imádtam, rengetegszer láttam.

 19. Ebben a trailerben legalább történik valami, ellenben a Single Man dögunalmas előzetesével. Amúgy a zene meg jó, látszik, hogy a vágás is passzol hozzá, az ütemek… na meg a szereplők is – főleg Liam miatt – érdekel.

 20. Yeeaaah… Ez az a film, amire azt mondom, kell neki a remake, kiáltott a remake után. Az eredetit imádtam – a tükörpajzsos párbaj Medúzával a kedvenc jelenetem volt. Remélem itt is visszaköszon. És lesz még itt Kráken, Pegazus, Kerberosz etc.

 21. “32. Na jó igazság szerint annak a feldolgozása vagy ahogy tetszik . Kattints a videó alatt lévő címkére és ott vannak az infók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.