Röviden: Clockstoppers

Ez az az eset amikor csak az film alapötlete ér valamit, de az ember beszívja. Tinifilm ezerrel, de a gyerekműsorba való, szóval óvatosan közelítsetek. Amiért érdekelt az röviden annyi, hogy a főszereplő srác talál egy órát amivel felgyorsítja a molekuláit és hiperidőbe kerül. Ez azt jelenti, hogy a világ booorzasztóan lelassul körülötte.

Vicces régi tinifilmeket nézni, hiszen annyira gyorsan el tud évülni a zenéjük, itt is sok mosolygásra ad okot a soundtrack. Amúgy a főszereplőakinekmárelfelejtettemanevét az időlelassítást arra használja, hogy csínyeket kövessen el a kisvárosban és hogy a haverjának segítsen a DJ-bajnokságon. Ez utóbbi végül tánccal nyer, a lemezpörgetés kategóriában, ennyire következetes a film. Természetesen a főszereplő amúgy laza, mert biciklivel csomó trükköt tud. Meg van valami gonosz banda is közben, akiknek kéne az óra, mielőtt Bob Kelso bezárja a titkos bázist ahol ezeket az órákat gyártják.

Pontilag mondjuk 4/10, de valami miatt végignéztem. Ja és, a női főszereplő a forgatáskor 28 éves volt (a Harld and Kumarban Maria amúgy), szóval ne ostorozzátok magatokat ha elgyönyörködtetek abban a hátsóban.

human
írta
2009. 11. 11. 03:40
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Röviden: Clockstoppers” bejegyzéshez

  1. Nekem tetszett ez a film.Kell az ilyen is néha. Nincs benne gyilkolás,moralizálás,nagy dráma hanem sok kis vicces jelenet ami épp jó délutáni tvzéshez.

  2. Ezeréves RTL Klub délutáni moziról nem szép dolog lehúzó kritikát írni.:)Amúgy szerintem egynek simán elmegy, szórakoztató a maga nemében.

  3. emlékszem, én akkor láttam, mikor éppen sikerült a szomszédtól HBO-t lopni vagy 4 éve :D
    nem volt nagy szám, de nem is a sztori, hanem a főszereplő srác miatt néztem igazán (ha már tinifilm, a Hajrá Csajok-ban is játszott), szóval így pont jó volt. egyszer nézős kategória

  4. ezt véletlenül énis láttam mint rtlklub délutáni film – már nem emlékszem sokra csak hogy a csaj valami gazdag volt és leveleket is gereblyéztek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.