Rövidfilm: Panic Attack

Amikor jönnek a robotok és nulla pénből pusztítanak. Nem mondom, hogy jobb a TF-nél, mert nyilván nem, viszont jól elhelyezve meg kurvajó. Mivan?

32 hozzászólás a “Rövidfilm: Panic Attack” bejegyzéshez

 1. hétez érdekes volt, de tetszett :)
  az animációk pedig jobbak, mint a Mega Shark vs Giant Octopus-ban (http://www.youtube.com/watch?v=Fa7ck5mcd1o), ami 1 egész poén film lett volna, de így, hogy komolyan vették, elég szánalmas.. szétröhögtem az agyam rajta :D
  amúgy esetleg valaki nem tudja milyen zene megy alatta? (előadó – számcím)

 2. Aha 4perc város rombolás (hiányoltam a légierőt meg a gyalogságot az 1es Hummerekkel). Most miért támadtak meg ismét, ez olyan Világok Harca koppintás féle vagy mi? Aztán a végén mikor olyan lazán ház lett belőlük v mi, akkor lehidaltam (nehogy felrobbanjanak a kicsikék ó)
  Szóval szerintem elég sz*r!!!

 3. Azt is számoljátok bele, h 6 hónapig készült, 300 dolláros költségvetéssel. Valszeg a szabadidejében csinálta pár ember (bár lehet, h ez a Federico Alvarez egyedül, passz). És ahhoz képest én is azt mondom, h jó ez.

 4. Szépen lett megcsinálva, az eleje fantasztikus a kisgyerekkel, de én hiányolok vmi záró jelenetet a végéről.

 5. én azt mondom, hogy ez így simán kurva jó, TF2-őt oda-vissza alázza (nem látvány kidolgozottságban, hanem minden egyéb módon)

 6. Ha ilyet lehet csinalni 300 dollarbol, akkor mi a fenere megy el 200 millio a mai filmeknel? Mert hogy nem a minosegi szineszekre meg a forgatokonyvre az tuti.

 7. sokkal többre tartom az ilyen alacsonyköltségvetéső=tehetségesvagyokdecsóró kisfilmeket mint a nagyüzemi atomvillanásokat.
  nagy kedvencem tomek baginski: the cathedral,fallen art

 8. Ez kb egy anti-hollywood film, amiben spanyolok (?) megmutatják, hogy ők is tudnak ám robotos, világelpusztítós filmet csinálni, aminek igazából full semmi értelme.
  Amúgy nem néz ki rosszul, de tényleg “Világok háborúja” kb. más robotokkal.

 9. Jaja a zene sokat dobott rajta, de szerintem ügyes kamerakezelése volt. Jó, hogy vannak ilyenek.

 10. Erről a jönnek a hatalmas robotok, meg a sok űrhajó, és spontán legyaluljuk az emberiséget stílusú videóról a Gantz című manga legfrissebb fejezetei ugranak be. Ott is spontán megjelentek hatalmas robotok, meg űrhajók és elkezdték minden szétzúzni. Főleg azokat, akik ellenálltak. Amúgy tetszett a videó. :)

 11. 11. copass : Pont ugyanezt akartam írni.
  Kedvelem az ilyen rövid filmeket, és hogy vannak tehetségek, akik nem kis energiát fektettek még egy ilyen kis “jelenetcsokorba”.
  Holly”Buta”wood sok rendezője csak a neve bújik, és néha már azzal nagyot kaszál, pedig lehet hogy a filmje még ennél a rövidfilmnél is gyengébb

 12. Az eleje a kissráccal valami kurvajó,de az azt követő random pusztítás engem nem fogott meg túlságosan. Mindenesetre ígéretes.

 13. @ Rev a zene a 28 nappal késöbb zenéje.

  28 Days Later Soundtrack – In The House – In A Heartbeat

  Hát kíváncsi leszek erre a filmre. egy letöltést megér.

 14. ID4(elfoglalom a stratégiai pontokat addig mindenki csak ámul aztán robbantok mint a szar) és Világok harca feelingem van egyszerre.Kurvahangulatos, főleg a muzsika miatt:)
  Jóez…először azt hittem Trailer, mert átsiklotam a cikk címe felett fáradtságomban:)

 15. A robotok gyenge kidolgozása miatt számomra unalmas volt bocsi. :-\ Tudom, hogy kis pénz stb, de szvsz ne dicsőítsünk agyon valamit csak azért, mert olcsó és nem rosz.

 16. Izéé: muszáj olyna köcsögnek lenni, hogy még egy rendes nicket is baszol beírni és mégis kérdésed van? Pausold le amíg betölt a videó, tada.

 17. akik emg kíváncsiak lesznek erre a filmre, izé, a Rövidfilm része nem jutott el ott felül marhanagy betűkkel kiírva az agyakig. Ennyi volt az egész.

 18. Ami azonnal feltunt, hogy a 28 Weeks Later zeneje megy alatta (nem tudnam megmondani, hogy ki szerezte es mi a szam cime..de ha erdekel, nezd meg annak a filmnek a vegen)

 19. Ward, te a világ egyik legjobb Cg-se vagy a világ egyik legnagyobb CG vállalatánál, lehetnél egy picit elnézőbb az amatőrökkel szemben :) Amúgy én sem tartom a filmet nagyra, nem több, mint Hollywood-(polgár)pikkasztás. Ám van, akinek ez bejön.

 20. “Ha ilyet lehet csinalni 300 dollarbol, akkor mi a fenere megy el 200 millio a mai filmeknel? Mert hogy nem a minosegi szineszekre meg a forgatokonyvre az tuti.”

  Nagy különbség, hogy valaki otthon, a szabadidejében készíti, vagy egy studió, ahol az animátoroknak, grafikusoknak, művészeknek, stb. valamilyen módon (óra, fix, aki olyan, annak teljesítmény alapján) fizetnek havi rendszerességgel valami képességeinek megfelelő összeget.

  Ugyan kicsit más, de szoftverfejlesztésben dolgozok. Most is fejlesztek valamit szabadidőmben, hobbiból. Ha összeszámolom, hogy kb. mennyit dolgoztam rajta és mennyibe kerülne egy cégnek, ha azt ki kell termelnie (arról nem is beszélve, hogy általában ezek for profit vállalkozások, valami hasznot is szeretnének látni a munkájukból), akkor már szerintem 5-800K huf-ban ez is benne lenne.

 21. Az egységek azok a Supreme commanderből vannak (kis változtatással) amúgy simán ilyen lesz a 3. világháború. :D

  Bár a városrobbantást sosem értettem. Vagy ha már robbantanak akkor neutron bomba, hogy az épületek maradjanak.

  Lesz ez még jobb is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.