Crazy Heart-előzetes

Itt meg az volt a sorrend, hogy poszter aztán most trailer. Így már kicsit jobban város lehet a film. És Bridgesnek tényleg Oscart susognak, amit ennyiből persze nem dönthetünk el, de a témában benne van a lehetőség, szeretik az ilyet.

Applenél HD

human
írta
2009. 11. 17. 06:50
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Crazy Heart-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ja, az előzetesben kétszer felvillan Colin Farrell feje, de a neve nem szerepel az előzetesben (imdb-n meg a második helyen van) :S

  2. “És Bridgesnek tényleg Oscart susognak, amit ennyiből persze nem dönthetünk el”

    Én biztos vagyok benne, hogy a kb 3500 emberből, aki kb szavaz az Oscarra, sokan csak ezt a trailert nézik meg, és szépen döntenek valamit

  3. juj, maggie gyllenhaal-tól hidegrázásom van. bár itt kevésbé vészesnek látszik mint a sötét lovagban.

  4. Ryan: nekem is. Ha a főszereplő alakítása hasonló színvonalú lesz,asszem megéri majd megnézni ezt a filmet. Bár a történetet tekintve nem túl bíztató ez a trailer…

  5. Azért Bridges nem egy Mickey Rourke :) Lehet, hogy kapunk valami jó kis filmet, de ez az Oscar-hype engem idegesít kicsit

  6. hangulatilag nagyon eltalált a trailer, Gyllenhaalt én nagyon csípem, és Bridgesnek azért lassan már kijárna egy szobrocska.

  7. Hát nekem nagyon egyhangu lesz már ez az Oscaros dolog ha most Bridgess lesz jelölve,persze csak ezt akkor értem igy ha ugyanolyan teljesitményt nyujt mint Rourke! Mert szerintem egy pár könnyet elejtő pankrátor még nem érdemel dijat! Ez inkább a visszatérésének szolt szerintem, amit megint nem értek mert hát akkor vehetjük a Sin Cityt is visszatérésnek! Na visszatérve ide 2009ben egy kiöregedett pankrátort jelölnek, most meg egy kiöregedett zenészt??? figyeljenek már egy kicsit oda a teljesitményre is ne csak a divatos szerepekre, műfajokra!

  8. Oskar hype ide vagy oda, azért az öreg Jeff Bridges elég rendesen eggyé vált ezzel a karakterrel, legalábbis a trailerből nekem ez jött le. Imádom a csávót, kötelező darab lesz ez a számomra!

  9. Tudtommal Rourke nem kapott Oscart, csak jelölést, ill. Golden Globe-ot.
    ..
    Ez a film meg nézős.
    Hangulatos.. Jófélének tűnik.

  10. rpepe: a könnyező pankrátort nem látogatta meg Oscar bácsi. csak megkörnyékezte.
    a nagyobb baj h Bridgest is csak környékezte, a hetvenes évek óta már négyszer, mégsem kapta még meg. azért fordult már hasonló elő a történelemben, de azért nem sűrűn. és ha forestgump is nyerhetett a rainman után, akkor szerintem ezzel az ‘öregségi oscaros’ vonallal sem lehet para. csak hát legyen is olyan jó.

  11. Tudom h nem kapta meg! Rosszul fogalmaztam! Azt szerettem volna mondani h még jelölést sem érdemelt volna szerintem, nemhogy Golden Globot, BAFTAt! Nem vagyok Rourke ellenes, mert birom a fejét, még ha csunya is! Egy jelölést kaphatott volna szerintem pl. az a német fiu (Bruno Ganz) a felolvasóból!
    A rainmennel és a forrestel viszont egyet értek, megérdemelték! Mert ami jo az jo!
    Mondok egy példát amiért például nem tudom komolyan venni az Oscart: Whoopi Goldberget 1986ban jelölték a bíborszínért ami szerintem élete nagy szerepe volt, és ahhoz foghatot azóta sem produkált. Ezért a filmért persze nem kapta meg, hanem helyette 91ben a Ghostért, ahol hát nem is tudom… Abban a filmben csak nyafogott, hisztizett, de nem láttam benne semmi hűdejót!

  12. Pietr0:

    Így is fogalmazhattam volna :) Én nagyon bírom Rourkeot. Nem kapta meg az Oscart, de nem is bánom. Már én sem tudom komolyan venni az Oscart. Mondjuk nekem Bridges a Nagy Lebowskiban kurvára nem jött be. Az egyetlen Coen film ami annyira mellé trafált nálam, nem tetszett.

    A Wrestler meg baszott jó, de ezt én is furcsának tartom, hogy kiöregedett pankrátor, most meg kiöregedett színész? Miért csak az kaphat Oscart aki drámát játszik? Persze nyilván ezek a komolyabb szerepek, de azért tágíthatnák a kört..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.