Pirates 4 és Rob Marshall és Nine-előzetes

Úgy néz ki már tutira nem Gore Verbinski keze alól fog kikerülni a Pirates 4. része, hanem a Chicagot meg a Nine-t elkövető Rob Marshallé a projekt. Mindezt csak úgy elejtette valami vetítésen.

És ha már Nine, megérkezett az első új előzetes is hozzá. Igen, keverjük most a híreket, mindegy. Milyen nők vannak már ebben a filmben?Yahoonál HD

13 hozzászólás a “Pirates 4 és Rob Marshall és Nine-előzetes” bejegyzéshez

 1. Na Pirates 4 ez jó hír, sztem Rob Marshall-al nem lesz gond, meg mondjuk én még nem láttam olyan filmet amiben Johnny Depp szerepelt és rossz volt. Pedig mindet láttam:)

 2. Kate Hudsonnak miért ad bárki szerepet? A nő abszolút tehetségtelen és még szépnek sem mondanám.

  Ha másért nem Daniel-Day Lewis miatt egyszer biztosan megnézem. Ő még nem fogott mellé.

 3. Na ez kurvajó!

  A Trailer fasza, a zene szuper a lányok miatt meg néhol elcsöppent a nyálam:)

  Feljegyezve!

 4. Amúgy a Pirates első része volt igazán szórakoztató, a többit elb*szták szerintem…pedig nagyon szerettem az egyet és vártam a folytatásokat.

 5. Pirates 4 remélem nem csak a látványról fog szólni. Az új rendező filmjeiben (Rob Marshall) remélem a cgi nem veszi át a főszerepet hisz ezidáig ilyen tipusú kaland-blockbustert nem igazán rendezett.Ugy látom hogy Ö valojában színpadra szánt filmekben van otthon.

 6. A Nő, igen a Nő, a földöntúli mélységeket megnyitó asszonyiság, minden férfiban elindítja a bizsergetést. A régi itáliai tháliák asszonyai, mint Loren, Cardinalle voltak. Felbolygató érzés volt látni ezeket az örök nőket, visszanézve ugyanúgy, mint saját korukban volt. Érdemesek rá, hogy Marshall felidézze jelenségüket nem egy snittben. A Nine nem csupán zenés film, egy kiállítás férfiaknak, akiket kisfiúkká alacsonyíthat ez a torokszorítóan doromboló földanyai jelenség, mely az örök Nő előtt is tiszteleg, viszontagságos vágyódás ízét éreztetve a táncuk, verejtékük, formáik látványán.

  A Nine néznivaló, csodálni való emlékezés, meg persze mindez mellett egy szórakoztató kikapcsolódás, ami előttünk állhat.

 7. Huh, ez a Nine jó darab, amúgy aki Sophia Loren-t hiányolta, megnyugtatásul közlöm, szerepel benne :) csakúgy mint a trailerben látott Cotillard-Kidman-Cruz-Hudson négyes, valamint egy személyes kedvencem Judi Dench.
  Talán a legjobb, hogy Fergie (igen, a Black Eyed Peas-ből) egy lotyót játszik majd :) testhezálló szerep!
  Szóval amíg megjön irány a téka és Fellini 8 és fél című alkotása!

 8. Pirates 4 és Rob, hmm… alig várom, hogy Deppet táncolni és énekelni lássam. szó szerint. alig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.