Francia Avatar-poszter, meg ilyesmi

Az van, hogy pár hete abbahagytam az Avatar videók megtekintését. Egyszerűen nem akarok rábaszni úgy, mint az Iron Mannél. A poszterek még beleférnek, így most lássuk ezt a franciát. A film marhahosszú lesz, mert sokat akar mondani Cameron, vagy ilyesmi. Én elhiszem neki. Amúgy aki nem ilyen óvatos duhaj mint én, az erre az ígykészültre repüljön rá, mert vannak benne eddig nem látott jelenetek.

human
írta
2009. 11. 19. 05:22
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Francia Avatar-poszter, meg ilyesmi” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, hogy előre miért volt annyira felkapva ez a film. Félek tőle, hogy csak nagy pofára esés lesz belőle.

  Azért még bizakodok, hogy nemcsak látványos, hanem jó film is lesz. Bár elég furák ezek a “kék-elfek”… ;)

 2. Bocs, a duplázásért. Engem csak a Titanic szó zavar picit a tetején. Tudom, hogy ez hozta a nagy bevételt anno, meg ez volt az utolsó filmje, de előző filmjeit többre értékelem…

 3. Ez az, jó kis magyar szokás szerint húzzátok le a francba az olyan filmeket, amelyeket eléggé durván hypeolnak. Gratulálok! Mekkora szánalom már, hogy kijött egy ütős trailer, meg itt van ez a valóban nem különösebben kiváló poszter, erre néhány nagyokos máris “elkezd félni”… Akkor nézzetek teletabit…

 4. eléggé hurka, még szerencse, hogy nem ez dönti el egy film minőségét. Bár már jött ki sok poszter némelyik még elég pofás is volt.

 5. Nekem bejön a poszter, a film meg nagyon várós. Tényleg nem szabadna már több anyagot megnézni belőle, de nem könnyű ellanállni. Már “csak” szűk 1 hónap. :D
  Ez az ellenhype meg valóban szánalmas..sokan 1 trailer + pár infórmorzsa alapján fikázzák már most a filmet, amit még nem is láttak. Akkor nem kell megnézni, ennyi.

 6. Reggie:
  1 trailer + pár infórmorzsa alapján istenítik már most a filmet, amit még nem is láttak.

  túlzott a hype és túlzott a fikázás is.

  annyit elszűrhetünk hogy látványos lesz.

  de túlzás aztz hype-olni hogy a kék szamáremberek megreformálják a filmgyártást…

  a poszter, meg ha cameron nevét és a titanicot levesszük elmenne egy szép mese poszterének…

 7. Racoon:
  Azért az tény, hogy minden eddiginél részletesebben ki lesz dolgozva a film, és egy teljesen új technológiával készül. Nem attól lesz ez jó, hogy kék vagy nem kék…ugyan már. De szerintem ennél jóval egyszerűbb a képlet: akinek nem tetszik az alőzetesek alapján, az ne nézze meg, és kész. A sárdobálásnak nem sok értelmét látom. Nekem tetszik, meg fogom nézni. Azt meg majd utána eldöntöm, hogy mekkora durranás. Egyenlőre max találgatni lehet, ítélkezni nem.

 8. Szerintem Cameronnak az összes filmje kurva jó. Nekem meg is van otthon mind, s az Avatart is baromira várom. Amúgy a poszter nekem bejön. :)

 9. hogy baszki megint ugyanazon pörögtök, nem zavar titeket hogy szinte minden avatar posztnál kidumáltátok már ezt. Aki nem érti a hypeot az minek jegyzi meg 3126523612356*ra is?

  És bizony, tartom, hogy inkább legyen 5 komment a poszterről, mint 50 az offtopik “jajminek hype az avatar – hát ezért hype az avatar – de mégis minek” baromságból, ami még önismétlésetek is.

 10. szerintem is picit jellegtelen a poszter, semmi ötlet, csak rádobálták a “kötelező” dolgokat. sosem volt szimpi a “nagy fejek egymás mellett+filmdíszlet/részlet” megoldás – nem, anno a Star Wars: New Hope-nál sem, bár az azért koherensebb, mint ez ;)

  a kék lények viszont nagyon szépek <3

 11. A poszter szép, de mondjuk az Alice in Wonderland-es poszterek is sokkal jobban megragadták a fantáziám, pedig ezt a filmet jobban várom. Bár gyanítom, lesz még itt jobb verzió is.

 12. Szerintem is elég gány ez a poszter, semmi kreativitás nincs benne. Tavaly pedig a Dark Knighthoz milyen ütős plakátokat hegesztettek :(

 13. nem tudom láttátok/hallottátok a szinkronos előzetest,
  de valami pocsék hangok vannak benne egytől egyig

 14. Én tartom magam ahhoz, hogy eddig csak a teasert láttam (mondjuk azt rengetegszer).
  Nagyon várom már (kb 3éve)..cirka egy hónap, bakfitty.

  A poszter nem tetszik, a teaser sokkal jobb volt. Úgyis rámennek a karakterposzterekre majd, azokat nagyon szeretem, a hivatalos, nemzetközi nagy poszterek meg úgyis ilyenek.
  A sötét lovagéhoz hasonló tökéletes poszterkölteményekhez meg jó darabig nem lesz szerencsénk.

 15. Human szeretnék tapsot kérni vagy valami elismerést :D

  Bevallom addig a pillanatig nem hallottam az Avatarról, míg ide nem tévedtem. Aztán kezdett érdekelni, hogy mi ez(?) és honnan is való? Megkérdeztem pár ismerős suhancot, hogy meséljék már el mi is ez..aztán nagy megdöbbenés, egyik se tudta..(szégyen e nekik nem tudom) nos én, mint hatalmas szakértő a témában elmondtam amit tudtam róla..ééés azóta függnek tőle és alig várják..Nos ezért kérek tapsot..:P Okítottam a tizenéveseket.

  A lényeg, mára már tudom, hogy mi ez és nagyon várom.
  A látványa már most lenyűgöz, és tetszik ez a kis poszterke is, hogy ne legyek ennyire OFF. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.