Remember Me-előzetes

Sajnálom, de egy olyan trailert semmiképp sem tudok utálni amiben klasszikus Chem Bros szól. Dream on. Amúgy Robert Pattison a főszereplő, és hát a trailer premierjét nyilván nem véletlenül erre a hétvégére időzítették. És hát nyilván a felrúgja benne a szabályokat, mert ez egy ilyen srác, főleg ha lányokról van szó.

Remember Me in HD

human
írta
2009. 11. 20. 00:29
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Remember Me-előzetes” bejegyzéshez

  1. jééé van rendes haja meg arcszíne meg még borostája is…. a végén még elhiszem hogy létezik és nem csak egy CGI-manus

  2. Nem lett volna ez rossz, ha véletlenül botlok bele valahol, és nem mesélte el volna az egész sztorit a trailer. Így nem igazán várós.

  3. Nincs különösebb bajom Pattisonnal, de elég erőtlennek tűnt már a trailerben is, nekem így nem adja el senki a lázadót.

  4. Oké, ez a gyerek egyszerűen ronda.
    De itt legalább be@kaszthat valakinek anélkül, hogy meg akarná enni.

  5. elején aszittem ez valami badass cucc lesz és mindenkit lezúz mert úgy érzi faszagyerek – háát aztán mégse

  6. azért a cinikus mondatok kellettek a végére…

    A film elég semmilyen lesz szerintem… Vagy nemtom még nem olvastam el a forgatókönyvet, ezek alapján lehet nem is fogom. Patiszonnal tuti el fogják adni mondjuk és én is tuti megnézem :DD

    ravenseldon: még kénytelen csinálni… még van 2 könnyv :D

  7. Ezt a filmet bevallom nem Emilie de Ravin miatt fogom megnézni..:D
    De nem is azért, mert Rob Pattinson(na, jó kicsit igen, vagy nagyon is) De mentségemre szóljon én szeretem ezt a srácot..és jó lesz látni nem csak fehéren és borzalmas kontaklencsével.
    A Little Ashes c. filmben is jó volt. Itt meg még jobb lesz, reményeim szerint.

    A forgatókönyv alapján igazán jó kis filmecske lesz. Kicsit romantikus, kicsit lázongó és elgondolkodtató.
    Nekem tetszik.

  8. hát nem tudom. sok helyen látni, hogy mit szólunk a többi filmjéhez. én eddig sem csíptem. Az Alkonyatba ki nem állhattam. eleinte okés volt, de egyre unszimpatikusabb lett. és hogy fokozzak ez sem nyerte el a tetszésem. elég gáz, már bocs, ha valakit megsértek vele, de Patiszon nem bejövős és főleg nem várósak a filmjei!!!!!!!!!!!

  9. Én Már nagyon várom jó filmnek tűnik!!És hát igen elsősorban Rob miatt:)Azt hallottam hogy a vége szomorú lesz(remélem nem fogom elsírni magam:)

  10. Mo.-on májusban fogják játszani a filmet..eddig én csak rosszat olvastam róla…de nem Rob jártékáról..csak a történetről…bár nekem a forgatókönyv alapján tetszik a sztori…:)

    Robert fejlődőképes színész, hiába is mondják rá sokan, hogy tehetségetelen…az Alkonyat miatt nem kéne egyből lehúzni…nem reménytelen eset :D

  11. én csak Emilie miatt várom már ezt a filmet, és rohadt nagy mázlista ez a Pattinson!!!!!!

  12. Lehet hogy ez fanatikus, de én Robert miatt várom! Tegnap a sulim előtt forgatott, és én meg a barátnőim vártunk vagy két órát:ÉS LÁTTUK!!!!Jujjjjj! Még most is alig hiszem!

  13. Ez a trailer csak a fedő sztorit mondja el. Az lényeg a film utolsó 5 percében történik. Addig is egy nagyon jó szerelmes film sok-sok családi drámával. DE A VÉGE!!!
    soha nem gondoltam volna, hogy oda fogunk kilyukadni.
    Tegnap néztem meg Párizsban. A 300 fős terem tele volt és a terem háromnegyede bőgött. A film után egy perces csendben ült mindenki majd megindultunk kifelé. Vonatkoztassatok el Robert Pattinsontól és nézzétek meg. És utána írjatok egy smst annak aki tényleg fontos nektek!

  14. Tegnap lattam es eloszor egy kis laza romantikus sztorinak tunik de a vege tenyleg nagyon varatlan es szerintem nagyos erdemes megnezni.

  15. Valóban, elég erőltetett a film, minth Rob az alkonyatos álarcát le sem vette volna, gyakorlatilag adja a szenvedő arcú hősromatikust…De a vége, az valóban nagy csavar, az utolsó néhány perc hatalmasat szól, úgyhogy akár ezért érdemes megnézni…

  16. Már kb 1 éve csücsült a film a gépemen. Az ok az volt, h féltem Pattinsontól. Az egész hype, vmint ellenszenv, ami kialakult körülötte engem is befolyásolt. Már azt se tudom, h került a gépre a cucc, teljesen a feledés homályába merült. Vmelyik nap megláttam és eldöntöttem, h most már fogok rá időt szakítani. És milyen jól tettem!

    Depresszív és érzelmes film, még órákig ültem utána csendben. Furcsálltam is, h itt filmbuzin ezen a poston kívül nincs róla semmi.

    Azért írtam le ezeket a sorokat, nehogy úgy járjatok, mint én. Ne hagyjátok ki csak a Pattinson faktor miatt.

    Volt benne 1-2 klisé, de a főszereplők teljesen rendben voltak, Emiliebe könnyű beleesni:), Pattinsonhoz meg illett a szerep. A vége abszolút váratlan. Még nagyon friss az élmény, lehet később lejjeb csúszik 1 ponttal, de itt és most ez nálam 10/10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.