Season of the Witch-előzetes

A múltkor kaptunk egy ministeasert, most megérkezett a teljes anyag, azaz a Season of The Witch trailere. Tudjátok, a film amiben Nic Cage magyar pusztákon vagy erdőkben is lovagolt, mert nálunk is forgattak. Mellesleg valami középkoros móka lesz, nem tudom van-e olyan akinek mozibannézős.

23 hozzászólás a “Season of the Witch-előzetes” bejegyzéshez

 1. Igen sötét trailer, talán túlságosan is. De moziban tuti nem. Itthoni szórakozásnak elmegy! MAJD!

 2. Szerintem meg kurvajó a Trailer, szeretem az okkult, boszorkányos, középkori, sötét dolgokat, szóval ez pont fasza lesz Nekem!

  Cage legalább egy nézhető filmben szerepel végre, Ron Perlman meg csak hab a tortán.

  Kurvajólesz!

 3. Nem néz ki rossznak, de otthonnézős mindenképp. Amúgy iszonyat gáz a zene, ami a trailerben van. Hangulatot nem teremt benne, az biztos.

 4. Stathammel jobban mutatna….nemcsipem Cage-t viszont a középkor meg a kardozás az nagyon bejön szal mozibannézős…mint az öszesfilm ami bejön:).

 5. Most miért kell minden filmbe Nicolas Cage?:D , sztem ilyen filmhez találhattak volna mást is Cage-n kivül. Ettöl függetlenül lehet hogy jólesz .

 6. Moziban én sem, de amint tudom, letöltöm.
  (és még mindig érdekesnek tartom egy középkori-fantasy világban a rock-metál soundtrackokat.)

 7. Venefius: Én a magam véleményét fejtettem ki és sztem nem human miatt bírálják mások sem, Cage-el sincs bajom, bírom, vannak jó és rossz napjai-filmjei, még a haját sem fikázom, korral jár! A film biztos jó lesz csak alig láttam valamit a trailer-ből, olyan sötét, de ez lehet a látásom hibája is. És nem támadásnak szánom csak véleménykifejtés. Bocs, ha megsértek bárkit is ezzel.

 8. Cage-el nekem az utolsó jó filmélményem a Las Vegas Végállomás. Ez viszont lehet hogy olyan film lesz amit megnézek mert Cage játszik benne.

 9. a repkedés meg cgi egy kicsit gagyi így a trailer alapján, de a történet miatt megnézném + ron perlman :)

 10. Manson dal azért passzolt szerintem, de jobbat is találhattak volna, ez tény. A film meg nem mozis sajnos…

 11. Tetszik. Úgy ahogy van. Mansonnal a háttérben meg pláne… Nézős. Hogy hol az majd elválik…

 12. melak: akkor nézd meg a “Fegyvernepper” c. filmet (iszonyat milyen rossz ez a magyar cím…), az kb. az uccsó jó filmje. :-)

  Amúgy a trailer alapján hangulatos kis darabnak tűnik ez, én még szeretnék bízni Cage-ben, emlékszem jó pillanataira, pl. amikor az Ál/arc-ban lejátszotta Travoltát a vászonról. :-))

 13. Cage egyre bóvlibb színész…talán a Szikla volt a legnagyobb dobása, meg az Álarc, azóta egy nagy nulla. Mondjuk ez a trailer nem rossz.

 14. szerintem Cage bacsitol mindenki jobbat var de ahogy latom 2:21-tol eleg jol razuztak,na majd kiderul milyen lessz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.