Mára is valami Avatar

Aki spoilerezni akarja magának az élményt, azt senki nem tartja vissza. Ezúttal egy üldözéses jelenet pomázik a playgomb alatt, kész CGI-vel.

human
írta
2009. 11. 24. 20:29
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Mára is valami Avatar” bejegyzéshez

 1. nagyon nagyon várom……bár nem mertem rányomni a plájára…de kötelező ájmeksz feeling lesz….totálisan befüvezve xD

 2. Ennek az eleje volt az Avatar napon 3D-ben, de szemel láthatóan sokat dolgoztak rajta azóta, mert 2D-ben is sokkal realisztikusabbá vált. Ennek fényében egyre kevésbé látom, mi értelme volt az Avatar napnak, ha ennyire félkész dolgokat mutattak? Aztán csodálkoztak, hogy nem vágta hanyatt magát től a nép.

  Ja, és ha már videó, van egy új kisfilm is, ami a human technológiákat mutatja be, és szvsz a legbrutálisabb videoklip eddig: [randomstuffon kinnvan oldalt már rég – a zerk]

 3. Lehet hogy el vagyok maradva de nem igazán értem mitől jobb ez bármelyik 3d-s kölökfilmtől. Nekem gagyinak tűnnek ezek a tenyérbemászó hikomat kék gyíkok.

 4. én meg azt nem értem néha, hogy miért ismétlitek magatokat magatokat. Nyilván a sokadik videó után csak te nem érted, és még senki nem dumálta ki ezt 100*

 5. kivételesen nem bánom ezeket a bemutatókat, és meg is nézem őket, mert nekem is kicsit rendszeridegennek tűntek a kék gumifigurák. azonban ahogy egyre többet látok az Avatar “univerzumból” kezdem egyre inkább megszokni, így kezd egyre jobban érdekelni. a technológia mellett persze, ami alapjáraton érdekelt. szóval most már nagyon jöhetne már a film.:)

 6. Aki megnézte elárulná hogy mennyi új képsor van a trailerhez/teaserhez képest (eddig tudatosan csak azokat láttam direkt kevésszer, de ahogy jönnek az újabb videók egyre nagyobb a kísértés)

 7. Csak nekem tűnik úgy, h mikor lassítva ugrik a kis állatka akkor ugyanolyan hangot hallat mint a t-rex a jurassic parkból?

 8. Hát ez hatalmas spoiler valóban…

  Amúgy az a lassított mozdulatsor amikor kibújik a hátizsákjából szerintem nem a legjobb, nagyon mű.És ezt a mű mozgást láttam már a trailerben is. Ez egy picit kiábrándító. Remélem moziban nem lesz ilyen feltűnő (IMAX-ben nézem majd).

 9. Lenny: ha egy csomó jelenetet látsz előre az spoiler, mert nem fog meglepni. Nem történeti fordulat, csak nem lesz új a jelenet, hanem “ezt már láttam, bár szép így nagyvásznon is”, míg aki nem nézi meg előre az esetleg “húúú, micsoda jelenet, kurvajól is néz ki”

 10. lehet spoiler

  Amikor kijön a végén a vízből az teljesen okés cgi, sőt. Előtte van egy-két necces pillanat (hátizsák, meg a hüvelyzápor), de összességében vállalható. A nadrágon meg hátul luk van a farkincának??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.