Universal Soldier: Regeneration-előzetes

A film egyenesen DVD-re érkezik, ez gondolomnem meglepő már úgy alapban sem, a trailer megtekintése után pedig mégkevésbé. Gratuálunk Van Damme-nak, hogy az egész jó visszatérése után ezt választotta be következő filmjének.

30 hozzászólás a “Universal Soldier: Regeneration-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem elég hogy Van DAMME bevállalta, de Dolfi is? Ennyire kell a pénz? Egyikőjük sem A kategória, de azért lehetne némi józan eszük, hogy ilyen szarba ne menjenek bele…

  2. “Gratuálunk Van Damme-nak,…”

    hm, ez is csak nyomatékosítja a JVCD filmet, épp azért mert bevállalnak még ilyet, az mutatja hogy kik is ők a showbizben, és mi is a karrierjük. vagy azt vártuk, mostantól sorozatban forgatják a blockbustereket vagy a juhászkutyákkal teletömött családi filmeket?

  3. Wow:D Újra gyereknek érzem magam… Hát jahm nem egy “szupermuvi”, de ezért szeretem a filmjeit:) Kikapcsodni jó lesz:)

  4. És a GR13 hogy a gyászba él mikor Luc aka GR44 összekockázta pörköltnek az első rész végén? Jaaa, rájöttem: ezek KLÓNOK!

  5. A narrátor ! Moziban nem nyomhatja, mert divatjamúlt, de dvd-n tolja rendesen. “One man…”

  6. 9. Lenny
    2009. 11. 24. 9:15

    És a GR13 hogy a gyászba él mikor Luc aka GR44 összekockázta pörköltnek az első rész végén? Jaaa, rájöttem: ezek KLÓNOK!

    bennem is ez merült fel.
    azért megfogom nézni, egy üveg sörrel és egy zacskó chipssel elmegy majd

  7. JCVD a karrierjét szerintem is elbaxarintotta, de az első film amit moziba láttam az az első része volt ennek a sorozatnak, xal kötelességből ezt is bevállalom.

  8. lehet ez még jó is… csak kicsi rá az esély.
    amúgy én se értem dolph hogy él, de bárhogy is, baromi öregek már…

  9. Ha jól emlékszem, Van Damme azt nyilatkozta, hogy azért nem vállalt szerepet az Expendables-ben, mert kaki volt a forgatókönyv. De ebben szerepet vállal. Bár a Stallone féle film sem különbözik sokban ettől, vagy az ilyen egyenesen dvd-re filmektől, de az legalább lefutja majd a mozis kört is és azért egy mozifilm mégiscsak jobb, meg drágább, szal valszeg az effektek is jobbak lesznek benne.
    Úh tényleg nem értem…

    [legközelebb olvasd már el mit ír hibaüzenetnek, ahelyett hogy újra meg újra meg újra berakod a kommented – a zerk.]

  10. Pénz beszél. A “ZS” kategóriás filmek után ez már “B” kategóriának tűnik! Már ez is haladás.

  11. De basszus, már a színvilága szem “rendes filmes”, hanem inkább you tube videó vagy szappanopera színtű.. :S

  12. Ez hol tűnik B-nek? még a rendezés meg a kamerakezelés meg minden rosszabb egy minőségi B filmnél.

  13. namtom mit fikálódik midnenki…én elélveztema trailer láttán…kár h nemlesz moziba sztem…2 kedvenc színészemvanbenne:P!

  14. csokolom, én sem értem az oltás áradatot. kifejezetten pozitíve csalódtam a trailerben. ha van egy kis eszük, akkor még jó is kisülhet belőle. ettől függetlenül kíváncsi vagyok hogyan fogják megmagyarázni Dolphi visszatérését, vagy a még poénabb “öregedő nyugdíjas tökéletes katonákat”.

  15. nem tudom ki mit várt egy eleve dvd-re készített filmtől, az ottani akció-filmekhez képest meg “minőséginek” néz ki + az eddigi Lundgren és JCVD dvd-filmekhez képest valószínűbb jobb lesz, nem mintha ez erény lenne. Bár tényleg nem nagy szám, persze mindig mihez képest.

  16. Én sem értem, mi ez az ellenérzés, az első sztem tök jó film volt, kiskoromban imádtam, de ma is megnézem szívesen újra. A második rész elég gyengére sikeredett (a tv-s folytatásokról meg jobb nem is beszélni), és ez sem biztos hogy annyira ütni fog, de azért majd egyszer biztos bepróbálom, és nem érzem én olyan rossznak ezt a bemutatót. Nem egy 2012-höz hasonló látványorgia várható, vagy gyűrűk ura megvalósítás, de kit érdekel? Ha jó a sztori, jöhet, csak ne legyenek benne agyament baromságok, és ne mondjon ellent az első résznek (beeep, már most rossz, hogy a 13-as él, de talán valahogy kimagyarázzák…)

  17. túl optimista voltam. ez egész 1szerüen nevetséges volt. az oroszok/ukránok leforgattak kosztpénzből egy “Európa Expressz” színvonalú semmit, amihez a VanDammenak és Lundgrennek annyi köze van, mint Segalnak a Tűzparancshoz. 3/10. dahh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.