Apróság: Shrek Forever After

Csak úgy jött egy kép a Shrek nem is tudom hányadikból, 4.? Az lesz most a sztori, hogy Shreknek szembesülni kell azzal, hogy mi lenne a többiekkel nélküle. Szamár kocsit húzna meg ilyenek, el tudjátok képzelni. Egy képet is adtak nekünk ehhez.

12 hozzászólás a “Apróság: Shrek Forever After” bejegyzéshez

 1. Hmmm, mégegy. Bár persze a magyarok csak örülhetnek, mert a tévékettő valamikor még kiderítette, hogy Shrek is magyar. Szóval minél több rész, annál jobban megtudja a világ, hogy milyen nagyok és zöldek vagyunk?

 2. ezt már kidertették:)
  2 vagy 3 éve volt valami ilyesmi a naplóban hogy shrek igazából magyar:D

 3. Kétlem, hogy moziban fogom megnézni, de egynek biztos jó lesz valamelyik délutánra.

  Nem volt egyébként semmi bajom a hárommal. Nem volt “überkirály” de azért volt néhány röhögős poén benne.

 4. Miért nem haggyják már ezt a Shrek dolgot békében? A 3 eléggé gagyi lett nem kell ide még 4-dik rész is….

 5. Személy szerint teljesen hidegen hagy. Az első még ugy fantáziadús volt, friss injekció a mesevilágba, a korrupt, pénzét számolo Gefetto miközben Pinokkió könnyes szemmel üvölt utána a mai napig beleégett az agyamba :)
  A második már bőrlehuzás volt érezhetően, a harmadikat már meg sem néztük, ehelyett meg inkább berakom a Nick Cage-es Segítség Apa lettemet, legalább ott kicsit másképp közelitik meg a mi lenne nélkülem dolgot.
  Az a gnóm ott ki akar lenni, olyan Paul McCartney-s

 6. Szerintem a második rész is nagyon korrekt lett, számomra megunhatatlan az elsővel együtt. A harmadik se lett volna rossz, de az előzetesbe majd’ minden poént ellőttek, és hát gyengébb darab volt, érezhetően. Viszont… mivel a 4. részt az első rész rendezője alkotja, reménykedem :):)

 7. nálam a második üti az elsőt is, a harmadiknak unalmas volt, rossz történet, nagyon kevés poén. a negyedik története sem tűnik valami jajdeizgatónak.

 8. nekem az első nagyon bejött a második is 7 ponton felül van nálam.de ez a harmadik rész borzalom már az első 20 percben ott hagytam volna a filmet borzalmas történet rossz poénok. egy szóval tudnám jellemezni ezt a filmet borzalom.de a négy lhet hogy jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.