Ninja Assassin-előzetes

A ninja, ARE YOU KIDDING ME? Ez bizony képregényes és másfél percben még fasza is. Íme a legújabb trailer amit a Ninja Assassinhoz vágtak nekünk, sok karddal.

25 hozzászólás a “Ninja Assassin-előzetes” bejegyzéshez

 1. R besorolás, király. Lesznek fas*a jelenetek + bírom ha egy régi nagy öreg “visszatér” (Kosugi). Eddig nem nagyon volt ilyen véres, rendesen meglepett :-)

 2. Hát ez nagyon várós még mindig. Mondjuk azért a háttérben megbújik egy-két képkockában az olcsóbb CGI, de legalább végre van valami normálisnak tűnő akció is :)

 3. nagyon immortal-ban nyomja az arc, de ez tényleg a képregényes feelinget erősiti. pörgős kis hatalom múvi lesz ez. jöjjön!:)

 4. Én is izgatottan várom, nagyon bejönnek az ilyen profi harcművész trancsírparti filmek, olyasmi stílusu mint az Ong bak,csak annál látványosabb meg igényesebb. Remélem leadják moziban.

 5. Ájj az előző trailer meggyőzött h hú mekkora film lesz de ezis átment fröcsögősvéres erőszakpornóba…

 6. Ááá, végre egy normális, naturalista film. Már kezdett elegem lenni a sok erőszakmentes “akciófilmből”. Ha valakit kettévágnak, ott fröcsög a vér. Ezt hosszú évszázadokon keresztül képesek voltak elfogadni az emberek, a mostani városiak meg már egy csirke nyakát sem képesek átvágni…
  Ide jutottunk, de ez a film végre egy kis felüdülés. (Azért remélem, annyira nem lesz túlzás a vérengzés, mint a Kill Billben…)

 7. Jesus fuckin Christ ez aztán nem semmi. Már csak a vérmennyiség, és a komoly komolytalanság miatt is várós.

 8. Részermől várós nagyon.

  Hozzáteszem, hogy – valaki említette az ongbakot -a két film között azért lényeges különbségek vannak.
  Az ong bak egy ízig vérig thai film, ez pedig eléggé eltúlzott akciókkal lesz tele a trailer alapján, no meg halom cgivel.
  Ettől függetlenül tényleg a kill bill volt az uccsó olyan film mostanság, ahol tényleg real kinézetű az aprítás.
  várós-várós…

 9. Ong Bak meg ez eg es fold, az inkabb harcmuveszeti film ezmeg, hat minek nevezzem..o igen az eroszakporno illik ra. Csak az menjen el ra aki birja a sok paradicsomlevet, mert itt aztan folyik rendesen, igaz altalaban sotet van a harcok alatt. Aki pl a Kill Billt brutalisnak talalta, az ezen berokazik az biztos, darabolas megy ezerrel. Erdekes, hogy mire kivancsibbak az emberek, mert mikor a The Road ment, alig voltunk paran, ezmeg majdnem full termes vetites.
  Mondjuk sztem a Rambo 4 sokkal brutalissabb volt, mint a Kill Bill es inkabb realissabb.

 10. Öcsikém ajánlotta a filmet. Na, gondoltam, megint 1 röpködős “a tigris szellent” vagy valami hasonló művészfilm. Az előzetes alapján kellemesen csalódtam. Bár azonnal beugrott a 300, csak a történet más, és színesebb. :)
  Igaz, komolyabban nem fogja stimulálni senki agytekervényeit, de kikapcsolódásra tökéletes.

 11. A trailer alapjan szerintem is a Rambo sokkal naturalistabb volt. Ez inkabb komolytalan, mint ijeszto. De nem baj. Szeretjuk a Ninjakat :)

 12. hát ez nagyon odab*sz. legalábbis nekem. zúzós metalra gyakják egymást karddal :D meg a mosógép a végén…hát kész..:D

 13. A kaszabolás eléggé a Ninja Gaiden játékra emlékeztet Xbox-ról, az meg a kedvenem… :P Várjuk!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.