Toy Story 3, új trailer

A Pixarék is gyorsan kirakta egy új trailert a Toy Story 3-hoz, így Tahnksgiving előtt (vagyis mostmár után). Úgy tűnik ezúttal csak a film első feléből vágtak be dolgokat tényleg.

Youtubenál HD

human
írta
2009. 11. 27. 01:38
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Toy Story 3, új trailer” bejegyzéshez

 1. Furcsa, de számomra még mindig ködös, hogy miről is fog szólni. Tehát megakarnak szökni az óvodából vagy mi? Remélem azért ilyen csöpögős részt nem tesznek bele, hogy Andyhez visszamennek mégegyszer utoljára és akkor felfedik az igazi énjüket. Meglássuk.

 2. Ez a malac igazi tőzsdecápa.
  C’mon let’s see how much we’re going for on e-bay.
  Ez kész.

 3. Arról lehet valamit tudni,hogy hozzánk ez a rész végre moziban jön-é vagy marad a DVD-s megjelenés? Ezt ugye csak azért kérdem mert a második rész VHS-re jött egyből.

 4. Ez bizti új trailer? Nem látok nagy különbséget a régitől. (bár nem emlékszem, hogy az kamerás volt e. Lehet az volt csak a HD most jött.)

 5. Leone51: Akkor én tévedtem! Nekem úgy rémlett valamiért…na mind1!

  indijoe: Igen ,mert úgy volt,hogy kap egy jelentős szerepet a Szörnyek az űrlények ellen című filmben csak aztán mégsem lett belőle semmi. Aztán mérgében azt gondolta,hogy mégis visszatér a gyökereihez. Persze több gázsit kért.

 6. Indestructible: Azért rémlett úgy, mert úgy tervezték, hogy csak VHS-premier lesz, de mikor látták, hogy Uhsankában özönlik be a nép a filmre, nálunk is betolták moziba. (Sőt eleinte Uhsankában is VHS premier lett volna, de a producerek elégedettek voltak, és…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.