Röviden: Saw VI

A Michael Moore joint. Nem ő rendezte, de akár írhatta volna a Saw 6. részét a demagóg dokumentumfilmes. Ez amiatt merült fel, hogy végig a jelenlegi amerikai egészségügy árnyoldalával foglalkoztak, a szokásos az élet meg a többi tipikus Saw téma mellett. Szóval mindenkinek joga van az életre, gonosz biztosítók.

A főtéma bénasága mellett viszont az elmondható erre a felvonásra, hogy jobban következő volt, mint az előző. Kemény döntések, viszonylag nézhető játék, plusz még a főszereplő sem volt annyira gáz. Nem Jigsawra gondolok. Természetesen most is voltak csak rajongóknak való dolgok, amikor is az előző részekből fedtek fel apróságokat.

Ami miatt mindenképp több pontot adnék, mint a múltkor, az a végén levő medvecsapdás jelenet. Bírom az olyat, amikor valamit meg kell tenni és egy pillanatot sem habozik akire vonatkozik. Nagyon nincs kedvem oltani a filmet, de ez a közepessége miatt van, legyen 5/10. Újranézés sosem lesz ebből.

human
írta
2009. 11. 28. 07:53
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Röviden: Saw VI” bejegyzéshez

 1. sajnos tényleg ez is középszer és az érdektelenség közé lőtte be magát. viszont fura, h így visszagondolva nem tűnik olyan nagyon katasztrófának. engem a biztosítós demagógia pont nem zavart annyira. azért volt bőven ami igen. 5/10 jogos.

 2. a minőség részről részre csökken, de ez természetes szerintem. VISZONT meglepő módon jóval lassabban csökken a minőség, mint az várható lenne.
  Persze már részek óta középszerű, DE nem ürülék, és nem gagyi kategória.
  De aki csinál egy VII részt, annak lefürészelném a ….

 3. Nem jobb,nem rosszabb. A szokásos FŰRÉSZ szappanopera-várom a következő részt jövőre és utána.

  U.I.:az utolsó jó rész pedig a második volt,szerintem.

 4. “a minőség részről részre csökken, de ez természetes ”

  nem hiszem, hogy természetes lenne. főleg, hogy szerintem az 1. után a 4. rász volt a legjobb. csemege, rengeteg visszautalással, az egyik legnagyobb csavarral.

 5. Sajnos tény és való, hogy egy középszerű sorozat lett belőle…én személy szerint a 3-nál és az után éreztem, hogy már nem üt akkorát, hanem a hogyan húzzunk le mégtöbb bőrt a fűrészről effektus jött be a képbe :S.

  SPOILER

  Itt a problémám az volt, hogy már a film elején tudtam, hogy mi lesz a vége…hiszen azt láthattuk, hogy 6 boríték van..és a csaj csak 5-öt ad oda a nyomozónak..ott már tudtam, hogy a hatodikban az ő fényképe lesz… Am nemtom, arra emlékeztek, hogy a csaj valami sárga borítékot dob be egy postaládába? Valószínű, hogy az majd a VII-ben fog újra előkerülni (vagy a VIII-ban :P xD)…vagy volt itt is azzal a borítékkal valami? mert így most nemtom… :D Am. ha megfigyelitek, szinte minden részben van valami, amit félbehagynak..mint ez a borítékos dolog :D..ez alapján pedig lehet csinálni egy következő részt..mert pl a borítékban van egy újabb feladat stb…gyakorlatilag egy ördögi kör..sose lesz vége a fűrésznek :D

 6. azt olvastam valahol, hogy a fűrész 8 részes lesz, és majd a nyolcadik, utolsó rész végén lesz valami eszeveszett nagy csattanó, amolyan végső game over :D

 7. “azt olvastam valahol, hogy a fűrész 8 részes lesz,”

  ilyet ne olvass, mert butaság, hisz senki sem tudja, hogy hány részes lesz, hogy meddig lesz siker.

 8. Eddig annyira írtak alá szerződést. 8-ra. Ezt meg majd megnézem valamikor, mert érdekel, bár nem számítok túl jóra. Ahogy ez a rövid írás sem kecsegtet túl sok jóval.

 9. Nem feltétlenül butaság…egyrészt azért, mert már elég régóta lehet hallani/olvasni, hogy 7-8 részre tervezték, másrészt valahol tényleg véget kell vetni a filmnek…hiszen már ígyis egy szappanopera az egész, és nem vok biztos benne, hogy olyan nagy siker lenne a film…mivel a film költségei sem nagyok, így valószínű, hogy nyereséges, de nemhinném, hogy túl nagy siker lenne…(most nem akarom felhozni, hogy a magyar mozik sem vetítették, mert az nem egy nagy bevétel kiesés…de akkoris…)
  Mindenesetre kicsit már túl bonyolult az egész sztori, atán, hogy a legvégén milyen és mekkora csattanó lesz..hát nemtudom…csak azért sztem kezd kifulladni a dolog…

 10. ne gyártsatok már elméleteket, amíg pénzt hoz a Saw addig folytatják, a minőségre/szappanoperára tojnak, ez már rég látszik, nem tudom miért pont a 8. rész után vennék észre magukat. Néha felmerül bennem, hogy nem gondolkoztok.

 11. Sztem lazan tobbet kibir ez a sorozat mint 8 resz. Van egy eleg fix nezoi bazisa, 5 fillerbol gyarthatoak a reszek, boven hoz annyit sztem, h erdemes legyen szappanoperat csinalni. A negyedik resz annyira rossz volt, h azota nem nezem, de az otodikrol sem hallottam sok jot.

 12. SPOILER

  “hiszen azt láthattuk, hogy 6 boríték van”

  és vagy 6x is tolják az ember képébe, hogy igen, 6 van, és ez a 6., mert a néző hülye :)

 13. Csavarokat már alig tudnak mutatni, no de szeretjük mi másért is:)
  Eddig láttam az összeset, kitartok, ameddig csak lesz, véresen komolytalanul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.