Még egy Nine-előzetes

Penélope Cruz minden nézőt nyitott lábakkal vár, ő maga mondja. Mellesleg ez az eddigi legjobb előzetes, amit a Nine kapott.

applenél HD

human
írta
2009. 12. 01. 15:16
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Még egy Nine-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát eddíg nagyon nem “izgatott” ez a film, de ez a trailer azért kíváncsivá tett engem is! Kidmanbe még mindíg szerelmes vagyok..!

  2. Nah ez pont az a hatvanas évek beli olasz robogós-napszemüveges romantika, amit annyira bírtam a Tehetséges Mr. Ripley…. trailerében. a film nagy csalódás volt. remélem ez nem lesz az

  3. Daniel Day Lawis-ban egyre inkább kezdem meglátni Marcellót, és ha ez az ígéret teljesül leborulhatunk egyébként már sokszor bizonyított kvalitásai előtt.

  4. Hát én sem rajongok az ilyen jellegű filmekért, ennek ellenére megfogott. Szóval mint trailer jó, és a listámra is beraktam a filmet. Tényleg áraszt egyfajta fülledt olasz romantikus hangulatot. Valamint tényleg tetemes mennyiségű “oscar” hölgyemény feltűnik benne. Személyes kedvenc Marion, de azért az sem semmi, ahogy Sophia Loren (1934-es) tartja magát.

  5. Eddig is mozis volt, most mégmozisabb :O DDLewis és Marion Cotillard hatalmas kedvenc, ráadásul én a Chicago-t is kurvára szerettem. Mindenképpen jöhet!

  6. I’ll be waiting for you. With my legs open… :):)
    Engem már ennyi meggyőzött, főleg a hangsúly…:)
    Különben az év eddigi legnagyobb szereplőgárdája filmben. Csak könyörgöm ne folytatódjon Day Lewis romantikus filmes kudarc sorozata… :S Hatalmas színész, csak ne kerüljön romantikus szerepbe… Nem baj meglássuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.