35 hozzászólás a “Itt egy kép a Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I-ból” bejegyzéshez

 1. csernus: árnyék lesz… vagy lehet csináltatott Kirk Douglas-es gödröcskét az állára. :)

  elég semmitmondó kép ez, sok nem jön át belőle.

 2. Én Hermione-t egyre inkább, Weasley-ből meg grizzly lett, Potter meg Potter, de már nem aranyos.

 3. hun van a villám? :)
  kivi leszek, annyira nem várom mint a többi filmet de mindenképp mozis

 4. bár a könyvek rajongója vagyok, az előző film nem lett a kedvencem (enyhén szólva) de azért ezt a 2 filmet várom!

 5. “Potter meg Potter, de már nem aranyos”
  hát csúnya is lenne ha még mindig aranyos lenne.
  amúgy tényleg elég jellegtelen kép, akár sima irl kép is lehetne a három színészről akik épp most látták meg a papparazzit.
  és hogy partI. kettébe lesz vágva a film mint a mátrix 2-3? egy 1 éves szünettel köztük?

 6. Most mi ez a finnyogás ? Az előzö Potter engem nagyon meggyőzött szóval várom eléggé.

 7. Már a képet is spoilerezem, talán, de azért a biztonság kedvéért:

  SPOILER!

  Ez nem az a jelenet, amikor a Halálfalók az esküvőn lecsapnak a családra és szép mészárlást rendeznek, a kölykök meg menekülnek? ez megmagyarázza koromfoltokat az arcukon.

  SPOILER VÉGE!

  Kíváncsi vagyok, hány halottnál áll majd meg az első rész, vagyis hogy hol vágják félbe. Mármint, a filmet:)
  Csak most, hogy két részt csinálnak belőle, nehogy meg nagyon elhúzott legyen! Bár, már az eleje is elég pörgős, ami reméljük, benne marad és az akcióellenes rendező nem oltja ki a filmből csírájában a dolgokat:)

 8. SPOILER!!!

  Sztem is aza rész amikor menekülnek az Odúból és ugye hoppanálnak a muglik közé és átöltöznek, hogy elvegyüljenek

  SPOILER VÉGE!!

  Nekem naon város mind a 2 része, bár eddig filmek közül a 6. tetszett legjobban… Én olvastam őket és remélem nem szúrják el a 7-et mert aza kedvencem utána meg a 6.:D

  Hajrá Voldemort!!!!XDXD

  am aki akar látni képeket a 7.ből az google-ba írja be, h “harry potter 7 scene” és kiad pár kagylólakos képet amikor tudjuk kit temetnek el…:( és most nem Voldemortra gondoltam

 9. @15

  Spoiler on!

  Szerintem Godric’ Hollow még benne lesz az első részben, kb ott van a sztori fele, hogy Harry pálcájával történik az a dolog

  Spoiler off

 10. fuu pedig nekem nagyon bejon!
  rogton levettem mi, merre, hol, es egybol arra gondoltam mien sokara fogom latni.
  egyszeruen nem tud az utolso resz kiabranditani, akarmilyen sz@r! meg a tobbi sem.
  azert tenyleg durva, hogy a Potter feje nagyon ellenszenves mar vagy 3 resz ota.

 11. A kozepsot nagyon… pajszerrel… nem, inkabb baltaval. Sokszor… sertenem a lelki vilagat is hatarozottan.

 12. hát nem tudom..nekem tetszett a legutóbbi film(na jó a romantikus tinivonalat kissé eltúlozták), de az is igaz, hogy egyik könyvet sem olvastam, viszont az összes filmet láttam…határozottan várom a következőt.

 13. Komolyan…az hogy valaki egy filmnek a 2. részére sem tud belerázódni, az még hagyján DE…aki a 7 részre is annyira kifejezéstelen arcot vág amiről nem tudod eldönteni, hogy csodálkozik-e vagy egyáltalán felfogja-e a körülötte zajló eseményeket az nagyon gáz. Gondolok itt a Daniel Radcliffere aki ezen a képen azt az egy arcát hozza amit minden reackióhoz. Nem a semmiért rúgta lábon a Gary Oldman az ötödik rész forgatása során, mert nem tudott könnyeket hullajtani.

 14. superr0x: a haj alatt…

  gb-100: ugyan, még csak 20, és 17-et játszanak, nem olyan vészes….

  Pr13m: egyetértek, amúgy szerintem a 6. nem volt rossz film, csak a trailer alapján (meg biztos a hosszú várakozás miatt is) én személy szerint sokkal többet vártam tőle, de ez nem ide tartozik.

  brianaspirin: valószínűleg, remélem nem tesznek hosszabb szünetet közé… hallottam pletykát hogy csak fél év lesz köztük, de erről én konkrétan nem tudok és nem is akarok egyelőre találgatni ,a lényeg, hogy nem egy film lesz, mert “nem lehet kihagyni semmit a könyvből”, ami nagyjából igaz is, különben szar lenne… (amire így is megvan az esély, az eddigi filmek logikátlanságát és könyvhűtlenségét tekintve, elég nehéz lesz visszakapcsolgatni a szálakat, hogy azok is értsék akik a könyvet nem látták.

  Arni: nekem meg az első tetszett legjobban. Annak még megvolt a feelingje… lehet hogy túl mesés, de abban még talár volt, nem volt olyan sötét, és az sem idegesített, hogy a színészek nem színészek… így 10 évvel később már kezd zavarni picit. A 3. résztől kezdve a Roxfort nem más, mint egy iskola a világ minden tájáról származó diákoknak szóló suli (gondolok itt arra ugye, hogy ügyeltek rá, hogy mindenféle bőrszín megjelenjen), ahol elvétve talárt is lehet látni. A filmek meg… szerintem nem kellet volna ennyire besötétíteni a szériát, na… jó ez, jó ez, de olyan mint a limonádé cukor nélkül…

  Nekem a 7. résszel kapcsolatban vannak bizonyos elvárásaim, amit majdnem biztos vagyok benne, hogy a film nem fog megütni… persze azért mozis lesz családdal, ha már eddig mind (a kettő kivételével) az volt…

  Meglátjuk… messze van még…

 15. “Nem a semmiért rúgta lábon a Gary Oldman az ötödik rész forgatása során, mert nem tudott könnyeket hullajtani.”

  ???

  ez nem úgy volt, hogy egyik igencsak átszelleműlt pillanatában úgy megrázta szerencsétlen, hogy az elbőgte magát? :)

 16. Radcliffet kb és is addig ráznám, amíg vmi érzelmet nem lehet belőle előcsalni. Pattisonnal versenyezhetne…

  SPOILER

  Szétvágás szerintem nem a vízbafulladásnál lesz, hanem később, talán Dobby halálnál. Nem tudom, én úgy fejezném be, hogy izgalmas legyen, ugye:) Talán ott, amikor fogságba esnek, és jól megkínozza őket Bella Malfoyéknál. Bár, lehet, hogy a kínzás már átcsúszik a következő részre.

  SPOILER VÉGE

  Az első rész november, a második július. Legalábbis az imdb szerint.

 17. ÉN úgy hallottam anno lábon rúgta, hogy végre kezdjen el zokogni. És mivel az 5. részben levonhatjuk, hol volt az a jelenet, az éppen Sirius halálánál volt. Tehát Sirius meghal, eltűnik, majd visszajön és még lábon rúgja imádott keresztfiát :D:D:D. De attól függetlenül nem szidni akarom de nézzetek erre a képre: 3 gyerek és 3 különböző arckifejezés. Ebből pont a főszereplő az akinek semmi kifejezése sincs. Ugyanolyan arcot vágott,amikor Cho-ra nézett, vagy amikor Dudleyra. Én mondjuk sosem bocsájtom meg a rendezőnek, hogy egy tehetséges színészt nélkülözött pont abban a részben ami részben őróla szólt. Itt gondolok Michael Gambonra, aki csak azzal a 2 perces résszel már mekkorát bizonyított, amikor szenvedve itta meg azt a varázslöttyöt…és még a tisztességes temetést sem csinálták meg.

 18. [még valaki aki úgy kommentel, hogy a filmbuzi főoldalát baszik megnézni előtte – a zerk.]

 19. hannah: én nem olvasom a Harry Potteres Híreket, de mégcsak hasonló infóba sem futottam bele. Eég nagy hülyeség, mellesleg. Nem hiszem, hogy Rowling két kötetben írta volna meg.

 20. de egy könyvet fel lehet dolgozni két filmben

  Mellesleg tényleg őshír, már a félvér herceg előtt lehetett tudni, hogy félbe fogják venni az utolsó könyvet. Rowling itt nem oszt nem szoroz, hiszen ő nem forgatókönyveket írt.

 21. Hermione még úgy ahogy ok, de h ezek évről évre rondábbak az 100. Remélem jobb forgatókönyvet hoznak most össze..moziban nézős ez is, akármennyire nem vagyok fan

 22. Az első három film még talán akar versenyezni a könyvvel, ha bénák meg minden, de a 4. részben nem volt egy értelmes mondat, a karakterek és a történet sincs sehol, egy nagy nulla. Hogy azóta a két film nem okozott csalódást talán annak tudható be hogy túl vagyunk a mélyponton. Ha röhögcsélős céltalan tinivígjátékot csinálnak belőle és a történetet odáig egyszerűsítik hogy… hát a filmekben igazából nincs is benne a történet. Szóval még az is jobb. Hát igazából megnézem, mert a könyv tetszett, de tudom, hogy hogy fogok kijönni. A remény már elhagyott.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.