Az életem tiszta Twilight

Látjátok, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, hogy miért van ennyi utálója a filmnek, akkor elég csak erre a weboldalra nézni: my life is twilight. Hol van a mylifeismoon, mylifeisshawshank (upsz, ez fura lenne:), mylifeisironman?

I had a dream I was having sex with Edward, then the alarm clock went off and when I rolled over I seen my boyfriend next to me and I frowned. Then he looked at me and asked “Why are you stairing at me?” I replied “your not edward” then he jumped up and said “Edward? Who’s Edward?”

I love Twilight SOOOO much I can’t wait until I turn 18! Then I can FINALLY get an Edward tattoo with the word obsession written under it. My life really will be Twilight!

human
írta
2009. 12. 04. 19:48
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Az életem tiszta Twilight” bejegyzéshez

  1. Urrrristen ez már tényleg gáz…. pedig én is szeretem a twilightot, mármint a sztorit, de h vki csak edward miatt legyen ilyen nyomorék azt fel nem tom fogni :S:S:S mondjuk van egy tippem hány éves lehet a csaj!!!

  2. Elvesztettem a hitem a 18 éven aluliakban. Kész. Ennyi. Most már tuti, hogy 2012-ben elpusztul a világ…

  3. Bizonyos szinten én is tvájlájt fan vagyok.Élvezettel spammelek be puruttya extrémből képeket fangörl fórumokra(Ezért vagy pokolra jutok vagy örök élet és sör a jutalmam).Az a félelmetes hogy ez nem fake.Rengeteg magyar lány írt már hasonlókat(sőt durvábbkat is) a fanfórumokon.

  4. mirelitkacsa, köszi a tömör hozzászólást, kicsit borultam a röhögéstől. :)))) Azért én biztos vagyok benne, hogy kinövik. Csak azt nem tudom hová teszik a szemüket. Én már a DiCaprio gyereken is kinyúltam mennyire oda vannak érte mint pasi, bár el kell ismerni jó színész. Na de az Edward fiúcska…

  5. elolvastam pár bejegyzést… rendesen ideges lettem… még jó, hogy a barátnőm nem ennyire fanatikus…

  6. Jézus.. az én barátnőmnek is tetszett a Twilight, elolvasta a 4 könyvet (kettőt angolul).. de hála égnek józan esze van, és tudja hogy ez csak 1 történet, nem a valóság..

  7. látna engem, egyből felejtené az edvárd gyereket :)
    én meg néznék, hogy ki a nyavaja ez az asszony helyett!??

  8. csak a vak nem látja, hogy ezt nem egy nedves bugyis lány írta.

    Ha meg valaki a rajongói miatt utál egy filmet/könyvet/bármit, akkor találjon gyorsan magának ő is egy rendes hobbit.

  9. Minden 3. post arról szól hogy nekik olyan pasi kell mint az Edward meg Jakob és hogy mekkora elvárásaik vanna és hogy a pasik ennek nem tudnak megfelelni. Az még nem gond szerintem hogy egy lánynak vannak a elvárásai meg hogy neki minden szempontból “tökéletes” pasi kell.

    Na de ezért mit adnak ezek a csajok cserébe? Vannak ők olyan jók hogy ők ezt egyáltalán elvárhassák? Van egy olyan érzésem hogy az ilyen “i have big expectations from a guy” csajok olyanok mint az angol csajszi aki trailerre veri magát. Nagy dagadék de neki csak a tökéletes jó, aztán majd csodálkozik ha egyedül fog élni még 40 évesen is. Álomvilág.

    Ez olyan mintha vki bemegy egy céghez hogy napi egy órát akar dolgozni, de azt is csak hétfőtől szerdáig és ne legyen bármilyen módon megerőltető és legalább 1 milla legyen a fizetés.

  10. Ulquiorra: az általad felvázolt munka léteik, akik betöltik ezt a munkakört, azok a politikusok.

    Elolvastam pár kommentet az oldalon, és hát majd kinövik, vagy nem, de reméljük az előbbit :-)

  11. Tudom, csak gondoltam a jövő generációnak adok egy munkatippet :-)

    Kíváncsi vagyok mi lesz a következő filmnél, mert már ezt a rajongást nehéz lesz überelni.

  12. Ettől én beteg lettem. És ez a felnövő generáció? Na jó, tudom, hogy nem mindenki, de elég sokan vannak.
    mirelitkacsa – valóban, ők hozzák el a pusztulást. :P

  13. Imádom az ilyen bejegyzéseket. Mikor szar kedvem van, csak elolvasom, és egyből jobb kedvem lesz. Mert újra és újra rájövök: vannak nálam SOKKAL hülyébb emberek is.

  14. “Today my sister and I got into an argument over how to pronounce Debussy. She might have heard it from musicians with a doctorate in music, but I heard it from twilight. I win. Twilight wins. MLIT”

    De azért nemgyengén van benne jópár kamu (vagy inkább elképzelt de meg nem történt szituáció):

    “Today, my ex-boyfriend threw my Twilight book across the room. He was still my boyfriend before that. MLIT”

  15. Én csak azt nem értem, hogy a magyar tinilányok közül mindenki szinte kivétel nélkül azt állítja, hogy olvasta szinte mindegyik könyvet, persze angolul. Ugyan már a magyar lakosság hány százaléka van olyan olyan szinten, hogy angol könyveket olvasson, nem ám akkor a 12 éves tini lánykák…

  16. OMG!!!! :o
    Le vagyok döbbenve…Én is szeretem nagyon a twilight-ot, sőt a könyveket is elolvastam, de ez már túlzás….
    Ennyire álomvilágban élni egy film miatt…
    De a pasikat azért sajnálom, aki egy ilyen fangirl-el összeakad az kösse fel a gatyáját … és szerezzen be egy kontaklencsét…

  17. “Today was my 19th Birthday and I realize I’m quickly heading toward old age. As my friends and family sang happy birthday to me, I started to tear up knowing that my chance to be young and beautiful forever is rapidly slipping away. I wish Edward would grant me the gift of unlife. MLIT”

    Na én szerintem lépek erről az oldalról mert kezd hullani a hajam a sok idiótától :S:S:S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.