20 hozzászólás a “The 40 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It-előzetes” bejegyzéshez

  1. Sugárbahányós kategória lett a “paródia”, pedig anno még az egyik legviccesebb műfaj volt a Top Secret, a Mel Brooks filmek és társai idejében (ízlés kérdése persze ez is). Aztán jött a lavina, és már a 2.0-t verik alulról ezek a remekbeszabott darabok, pedig alapvetően a vígjátékok is lehetnek jó célpontok paródiáknál (Not Another Teen Movie pl ANNYIRA nem volt szar), de ezek már tényleg vérgagyik.

  2. Először azt hittem ez valami human által adott poén cím, de nem. Baaaz. Amúgy szörnyű a trailer.

  3. tipikusan az a film amit csak szétesve lehet megnézni. ajánlott cannabis vagy sok alkohol, esetleg vmi durvább fogyasztása előtte. (vagy mind egyszerre)

  4. oké, igen, de én csak azt nem értem, miért kell VIGJÁTÉKOKBÓL vigjátékot csinálni?mármint a scary movie superhero movie stb. fasságok horrofilmeket, komoly filmeket, stb. figuráznak ki, de istenem, vigjágékot kifigurázni?

  5. 6. Rossz angolommal: A 40 éves szűz Felkoppintotta Sarah Marshall-t és nemzett egy Superbad-ot

    Az én angolom anyanyelvi szint ehhez a borzadályhoz képest :DDD

  6. ha produced by WayansBrothers, akkor csak őket kell felnégyelni. már a Scary Movie előtt tömegbaleset érhette volna őket

  7. pont tegnap volt a katasztrófilm a tvben? na az pont ekkora baromság volt, odakapcsoltam, megláttam a piát lopunk lőjj át a sertésoldalasontémát meg amikor kardishian meg electra csajbunyóznak (az mondjuk nájsz) és utána kidobtam a tévét az ablakon és gumiszobába zártam magam mert annyira alpári

  8. Én sem értem mi történt mostanság a filmparódiákkal. Legutóbb a “Stan Helsing”-hez volt “szerencsém”, de az is kb. ezt a szintet ütötte meg. Ja és valaki írta itt kommentben korábban, hogy miért kell egy vígjátékot parodizálni, na igen ez a másik, amit nem értek.

    Pedig valóban olyan jó filmek készültek régebben, mint a “Top Secret”, az “Űrgolyhók”, vagy a “Robin Hood, a fuszeklik fejedelme”. Ezeket a mai napig akárhányszor megnézem, hangosan tudok rajtuk nevetni. :)

  9. HÁt nem azért mondom, de szokták szidni az Adam Sandler filmeket. Na ezekhez képest az a nevettetés csúcsa. (és amúgy sem rossz) Fogalmam sincs ki találja ezeket viccesnek. Nagyjából a többit már elmondták előttem. Szörnyű. A Mel Brooks filmek, a Csupasz Pisztoly első darabjai, Nagy Durranás… Na azok voltak paródiák.

  10. Amkor már vígjátékot próbálnak parodizálni akkor gond van, de most h megnéztem a trailert, nemcsak azzal van a gond.

  11. Vígjátékot parodizálni? Ezt én inkább gagyi koppintásnak nevezném, amit még csak nem is próbálnak leplezni. Ha Apatow halott lenne, azt mondanám, forog a sírjában, de így, hogy még él… szavakba se tudom önteni.
    Ha röhögni akarok, akkor tuti nem ezt fogom megnézni, hanem az eredeti filmeket.

  12. hát ez elég elszomorító volt..és a sugárban hányás még mindig vicces?nem.azért a can you hear me now-on a végén már majdnem nevettem:)

  13. valaki aki képben van, elárulhatná, ezek a filmek hoznak valami bevételt? valaki megnézi ezeket moziban? különben nem nagyon tudom elképzelni, miért készítik ezeket a szánalmasnál-szánalmasabb, ostoba blődliket,

  14. Hogy a frászba lehet, hogy ezekbe még mindig van pénz?

    Már egy ideje a műfaj átváltott paródiából egypillanatos* filmek gyűjteményévé. Már a Not Another Teen Movie is ez a kategória volt, a Scary Move folytatásokkal együtt.

    *Ez alatt azt értem, hogy az írógárda megnéz egy filmet, eszükbe jut, hogy ez milyen vicces volna, ha másképp volna és e köré képesek egy filmet eszkábálni.

    És persze vannak azok a filmek, amikről az ember már azt sem tudja elképzelni, hogy valaminek a paródiái, max maguknak. (Szvsz ezt a kategóriát nyitotta meg nagy sikerrel Love Guru.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.