Carriers

Ilyen az, amikor egy sorozat 7. epizódját látod. Lemaradtál a kezdésről és még a vége is lógva hagy. Mindezt a Star Trekkel a sztársághoz közelebb került Chris Pine-nal a főszerepben. Mellé csatlakozik egy gyönyörű sorozatos arc, meg két kevésbé ismert, és meg is vagyunk.

A Carriers posztereAmúgy egy vírusfilmről van szó. Az első jó dobása pont az a Carriersnek, hogy a járvány kitörésével nem foglalkozik túl sokat, rögtön a mélyvízbe dob minket, a seggünk alá mercit tolva. Merthogy ezzel a kocsival száguld egy testvérpár és két nő a teljesen kihalt texas-i országúton. A szabály? Ne állj meg senkinek, kerüld az autópályákat. Ezen kívül mindent fertőtleníts, mert a vírushordozók lehellete és vére kiemelten veszélyes.

Az a helyzet, hogy a felütés tényleg remek, ezt a thrilleres feszültséget — ja igen, nem horrorfilm, már ha esetleg ilyen prekoncepcióval ülnél le elé — egészen a 2/3-áig tudja is tartani, simán hét pont körül egyensúlyozva, aztán jön egy olyan letjmenet, hogy a 6/10 csak jóindulattal fér el a ponttáblán.

Egyszerűen a Carriers legvége veszettül el van szúrva, ez az ami a megnézés után a fejünkben marad. Nem csak unalmas lett addigra, de a végekövetkeztetés is akkora nulla, mintha direkt arra élezték volna ki, hogy feledtesse a nem sokkal előtte látott jobb perceket. Mellesleg mindezt gyönyörűen fényképezve. Látjátok, annyira nem tudom lehúzni, mert tényleg marhajól szórakoztatott 50 percen át.

Tippre még a Star Trek előtt vállalta ezt be Pine, hiszen mostanában Jack Ryan lesz, meg ilyesmi. Bár nem kell szégyenkeznie, egyszerűen csak van pár kis semmilyen aprósága (az a randizós gyengébb ennél) a sztárság előtt.

human
írta
2009. 12. 06. 03:45
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Carriers” bejegyzéshez

 1. Köszi az írást!
  Ha itt nem olvasok róla,lehet soha nem is futok össze ezzel a filmmel,pedig a kapott pont ellenére kíváncsivá tett.

 2. A bal szélső csaj pont úgy néz ki mint Evi, majd még ezt is írtad, h “gyönyörű sorozatos arc”, ekkor meg már biztos voltam, és el is szántam magam a megtekintésre, de…

  de kiderült, h Emily Van Camp, akit szintén szeretek, meg tényleg szép, de nem Evi. Ettől persze még egy próbát megér.

 3. de a film megtekintése előtt a trailer megnézése nem ajánlott. jó hogy nem emlékeztem belőle semmire csak a hangulatra.

 4. A tréler full mást közöl, mint maga a film. Egyébként sztem simán 7/10-es ez a film és Chris Pine alakítása meg a 4 színész közül a legjobb. A Sakáltanya szépe is azért egész jó.

  SPOILER?

  De nem értem human, miért nem tetszett a vége? Pont attól jó a vége, hogy nem akar megváltani semmit. És pont olyan életszerű amilyennek kell lennie.

  Szerintem simán jó ez a befejezés, mert ilyen end-et kb soha nem látunk. A fényképezés tényleg pazar.

 5. Épp pár napja néztem youtube-on az előzetesét, de annak alapján tuti nem néztem volna meg. Viszont most, hogy olvasom a véleményeket… (Köszi az infot :)

 6. “Ha itt nem olvasok róla,lehet soha nem is futok össze ezzel a filmmel,”

  hehe. én véletlenül belefutottam a plakátokba, így let tazonnal nézős. rákérdeztem humannél, hogy hogyhogy nem írt róla, ennyire semmi, és azt mondta, hogy nem érdekli nagyon. erre ma reggel letaglózott, hogy van kritika. köszi.

 7. Na, kivettem a tékából, nálam is simán megvan 7/10. A szereplők játéka jó volt, néhol maga a film akadozott, de ettől még nagyon élveztem.

  SPOILER?

  A vége szerintem is úgy jó,ahogy van,bár eléggé lehúzott..:(

 8. érdekes, mert alapjáraton nekem is tetszett, de én sem adnék többet rá 6/10nél. és nem is a vége (értsd: utolsó 30p, és nem az utolsó 3)volt igazán bibis, hanem egy jó pár ostoba blődség, ami itt most sokkal jobban zavart, mint mondjuk a 2012 baromságai.

  SPOILER

  kezdve azzal a jelenettel ahol a Sakáltanyás csaj segíteni próbál a kiscsajon, az meg arcon prüszköli. ott nyilván csak ezen az idióta módon tudta megoldani a dolgot, ahelyett, h hátul nyitotta volna ki az ajtót. (és nem, nem zárták rájuk a kocsit.) majd baszik mindenkire és nem szól senkinek h ő már bizony simán bacis.
  vagy h nagy szerelem ide vagy oda, kiteszi őt Pine 2mérföldre a következő város előtt, ahelyett h hátra zárták volna. ezt is, csak, mert.

  mindemellett tényleg voltak nagyon ügyesen megfogalmazott jelenetek is. a “világ legjobb apukája” (rendszám:) és a kislány otthagyása, vagy a két mami a kocsiban a végén, kontrázva a film eleji jelenetre, mind jók voltak.

  SPoILER off

  szóval 1általán nem sajnálom h megnéztem, de sajna ez még így is bizony kemény középszer.

 9. Most fejeztem be. Gondoltam megnézem, mert imádom a vírusos filmeket. A fényképezés tényleg gyönyörű, meg alapból bejönnek az ilyen “országutas” cuccok is, de tényleg… vannak jó jelenetek, de a végére nagyon elcseszték.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.