25 hozzászólás a “Eddig jutott Michael Bay a Victoria’s Secret csajaival” bejegyzéshez

 1. Hát elég mókás, de befigyel azért a végén a kaptár díszlete ( mikor a három nő sétál egy nagy teremben )

 2. Ez elférne a gagyik között a TV2-n. Láttam már ennél sokkal, sokkal jobb parfüm vagy ruha reklámot.

 3. Nekem egyedül a robbansos résszel volt bajon, az olyan nagyon charlie’s angel-es volt… egyébként meg nagyon jó volt… akinek nem tetszik, az nagyon objektiv tud lenni (értsd b**i) :D;

 4. A helikopter meg a robbantás megvolt, csak a naplementét spórolta ki. Ennyit tud csak ez a Bay. Tiszta sablon minden produkciója. Nulla egy alak.

 5. neeem sajnálták rá a lóvét.. ha nem tudnám, hogy ki rendezte, nem kéne sokáig törni a buksit, hogy rájöjjek..

 6. Ennyi szép és tehetséges lány között egy sem akad aki el tudna lőni egy billiárdgolyót? Na jó, azért megjött a kedvem a… kapáláshoz.

 7. Hát valahogy Michael Bay hálát adhat az égnek ezekért a nőkért akik valamit megértek ebből az egész ratyiból,mert ez egy abszolút semmilyen reklám lett…a számok kiírása meg valami nevetséges,olyan mint egy lyrics video a youtube-on.

 8. Bay sosem tartottam nagy figurának a mozik világában, néhány szórakoztatóra sikerült szerencsefilmjét leszámítva és most itt ez a rövidke spot. Elbaszottul ötlettelen munka jött ki ezzel a 91 másodperccel a kezei közül, még csak hangulata sem volt. Mekkora büdzsével hozhat ki valaki olyan, mint Bay egy ilyen modern reklámvilágot érintő szégyent, amelyben még patinás fehérneműs lányokat sem tud jól bemutatni?! 30-40 misi szerintem benne égett robbanásokkal, helikopterekkel, kamerasínnel meg modellekkel együtt.

  Ez egy barom, ne haragudjatok ha túl vulgárisan megyek neki, de ha valaki hatásvadászattal, esztelenül menőzve, szégyentelen tesztoszteronpárával még a Victoria’s Secret-től is képes elvenni a kedvem annak essen le a farka, pláne ennyit keresve ezen a siralmon.

  A reklámzabálókon harmadennyi idő alatt töredékpénzből egy Libresse reklám jobban megmozgatja a célközönség fantáziáját a fehérneműket illetően.

 9. Mondtam a csajomnak, hogy ez a Bay nem nagy ász, ne vállalja el ezt a reklámszerepet, akárhogy is Victoria’s Secret model, de csak elvállalta… a kßrva!

  :D

 10. Mindenki fikázza Bay-t, ez mára már divat lett. Én személy szerint leszarom. Vannak filmjei, amiket szívesen megnézek, mert tökéletesen kikapcsolnak 2 órára, s vannak olyanok, amiket nem.

 11. Valaki elarulna, hogy mit reklamoznak?! :D

  Igazan nem akarom a ‘mester’ munkajat kritizalni, de kello penzbol meg en is ossze tudnek allitani egy ilyen reklamot..

  Fehernemus lanyok maszkalnak fel-ala a kamerak elott, kozben valami lenyegtelen dolog tortenik a hatterben. Mar csak egy jo vago kell es kesz :)

 12. Helikopter + robbanás hát persze…

  Felettem szólókat tudom csak ismételni én is: Nem tudjuk miről szól, de a csajok viszik :D

 13. Már a helikopternél vigyorogtam hogy ez biza tényleg a mester munkája:D
  Jó az egész ugy ahogy van, kis pörgős szösszenet szép formákkal:)

 14. Suci:

  “Mindenki fikázza Bay-t, ez mára már divat lett. Én személy szerint leszarom.”

  Egeszen biztosan ezt akartad mondani?? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.