Johnny Depp vámpírnak áll a Dark Shadows-ban

A rendező pedig Tim Burton. Wha? Rendben, volt már szó róla, viszont most az a frissítés, hogy jövő szeptember magasságában kezdik a forgatást. Az író amúgy John August, a történet pedig röviden annyi, hogy egy 175 éves vámpír keresi elveszett szerelmét. Kár, hogy a 60-as évek végén készült sorozat tuti borzasztó mai szemmel. Legalábbis a filmekkel ellentétben nagyon kevés sorozat állja normálisan az idő próbáját.

human
írta
2009. 12. 08. 05:05
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Johnny Depp vámpírnak áll a Dark Shadows-ban” bejegyzéshez

  1. Bár mindent imádok ami Burton és Depp, de azért kezd már kicsit herótom lenni a sok vámpíros cuccból…már a csapból is ezek folynak.

  2. Pr13m- teljes mértékben igazad van, csak egy gond van. A jelenleg vámpírőrület két csoportra oszlik. Az elsőbe tartoznak azok, akik csupán haszonszerzésből űzik a vámpíros cuccokat, és közben annak semmi köze a vámpírokhoz (Twilight) és azokra akik megpróbálják orvosolni azt amivé eltorzították ezeket a lényeket (ez a film és pl: Daybreakers). Tehát az tény, hogy most a csapból is ez folyik de…legalább az víz legyen akkor jó minőségű:)

  3. Nem igaz, hogy nem lehetnek ennél kreatívabbak az emberek, hogy vámpír meg zombi…nem lehet mást kitalálni, valami újat?? Marhára unom mind a kettőt…

  4. Mi ez a sok vámpíros f.sadék? Utolsó postok csak ilyenek voltak.. Bár, Deppel semmi bajom

  5. Én Vámpírrajongó volnék. Félre ne értsetek, nem vagyok Újhold-imádó, de az Engedj be pl nagyon bejött, és Burtonnel egy vámpírmese, igencsak fincsi csemegének néz ki! Hát még ha Depp az a vámpír!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.