Vlad a Twilightosok kezébe került!

Na, elég hatásvadász a cím? Valójában csak a stúdió stimmel, a Summit még régebben bevásárolta a megfilmesítései jogokat. Ami hír az most az, hogy már van író és rendező is. A papírokkal Charlie Hunnam szöszöl, rendezőnek pedig Anthony Mandle-t szerződtették, aki eddig zenei videókkal ütötte el az időt, de ezek szerint a filmek világában is meg akarja vetni a lábát. Még Brad Pitt is ott van a producerek között, de csak nagyon távolról.

A film pedig? Nos Vlad Tepesről fog szólni, az emberről a Drakula legenda mögött. Reméljük ijesztő vámpír lesz, nem pedig az érzelmeiről beszélő vegetáriánus akármi.

human
írta
2009. 12. 08. 00:10
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Vlad a Twilightosok kezébe került!” bejegyzéshez

  1. Azért egy jó kis török háborús, brutálisan büntető önéletrajz jöhetne amiből a pór nép tényleg valami vámpírt fabrikál mint mondát.

  2. A történet SUMMIT verzióban röviden:

    Vlad Tepes egy fehér bőrü 16 éves EMOS tinédzser lesz, aki nincs tisztában a nemi identitásával, és ez olyan frusztrációval tölti el, hogy gyorsan karóba húz pár száz embert. Persze ez olyan mély fájdalommal tölti el, hogy éjszakánként takaróját szorongatva ébred könnyek és izzadság között.

  3. @4, de igenis tisztában lesz, bele lesz zúgva egy antiszociális tinédzser csajsziba, aki a szolgálója

  4. jajjnekem….félek problémás, szőkehajú cukipofit fognak csinálni belőle, aki valójában jólelkű, és nagyon érzékeny, emberszerető, traumatikus (a rókázás helye..). pff..

  5. Hát ilyen alapsztoriból egy igencsak vérengzős, sötét kemény fasza filmet lehetne csinálni.
    Sok pénzzel meg jó színészekkel..
    simán ütne..

    Jah, hogy a tvájlájtosok kezében a buli..
    akkor kár érte.

  6. Azert a Summit-tot kicsit eros igy lehuzni a Twilight miatt. Ugy is mondhatnank, hogy a Memento-sok kezebe kerult a sztori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.