Ha röhögni akarsz: War Birds

Szóval a koncepció az, hogy illegális, underground repülőgépharc! Fast & Furious a levegőben, méghozzá klasszikus masinákkal, nem pedig modern madarakkal. És ezt el tudták adni, konkrétan a TMU Pictures felkarolta Michael Chait cuccát.

Ez még mind semmi, az alábbi tesztvideó, tehát nem ilyen lesz a végleges film, is erőteljesen hozzátesz a humor oldalhoz. A zene már csak irónia lehet, de tényleg, ugye.

human
írta
2009. 12. 09. 06:01
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Ha röhögni akarsz: War Birds” bejegyzéshez

 1. A vicces? hát talán a red bull felirat az egyik gép orrrészén… de ez csak egy… van itt öbölháborús tank a II. világháborús helyszinen… stb.

  És a durva a Linkin park hát én akkorát fölröfögtem az irodában, hogy átnéztek a fakkomba a törpiek :D:D:D

  Megmutatva nekik, most ők is itt röfögnek :D:D:D

 2. most miért, akinek tetszett a 2012 meg/vagy a Transformers2 satöbbi annak ez is tutira bejön majd, pontosan ugyanaz a színvonal. van nagy kaboom, ilyesmik, mi kell még.

 3. ez most háborús vagy mi? mert kb olyan mintha hadgyakorlatot tartanának nem néz ki igazi háborúnak. Meg mi volt a végén az a 3-4 különböző robbanás? levegőben a repülő az okés, de a földön egy nagy robbanás, aztán hosszában sok robbanás, aztán megint…
  mindegy nem is értem, gagyinak tűnik.

 4. Ez így megy tovább 2174-ben a II. világháborút az Idiocracy időgép jelenete alapján oktatják.

 5. Nemértem a legvégén levő repcsit se… rakétája van, sugárhajtómű a hangja…ehh :D

 6. Ize… Nekem tetszett.
  A II. vh-ban ugye voltak sugarhajtasu gepek, bar a Shooting Star-t (ami ebben a videoban szerepel) asszem nem vetettek be, 44 januar 8-an repult eloszor (A szuletesnapomon, ez is vicces akkor mar. Az evszam nem stimmel).
  Raketak is voltak, meg legiharcra is, bar azokat inkabb a bombazok ellen hasznaltak. Persze ettol meg komolytalan. Mondom, nekem tetszett, klippnek elmenne, azert nem egy When will I be famous klip, de elmenne.

 7. Eizé. De miért két amerikai felségjelű, amerikai gyártmányú gép lövi egymást? Az egyik p51 mustang, a másik megy egy f6f hellcat (ami csak a csendesóceáni hadszíntéren szolgált, mit csináltak ott a fallschirmjagerek?) Mi volt ez a napalm bombázás? És mit csinált ott az a jet? Először azt hittem, hogy valami korai brit cucc a szárnytőben levő hajtóművek miatt de aztán a multi displayes piólatfülke meg az infravezérlésű rakéta (ami mire jelzett rá?) miatt végképp elvesztettem a fonalat…

 8. @Outlier: Nem Shooting Star volt, nézd meg vezérsíkot, ennek a függőleges tetején van a vízszintes, a Shooting Staron hagyományos elrendezésű volt. Plusz persze voltak rakéták, de vagy direkt célzásúak, vagy kábelvezérlésüek voltak…

 9. Nem, ez egy Nimoy 112, X220-as Alfa rakétával felszerelt, merev szárnyú vadászgép, amit 1943-ban fejlesztettek, először, MAx Von Spiegelsach, német márnök álmodta meg, akinek volt egy Hüdenbürge 210-es, VxG típusú, dupla meghajtású, hidraulikus fékberendezéssel ellátott, karbon alsógatyája, de szabadalmi problémák miatt, nem került gyártásba, majd 1939 az amerikai George F. Ringgate vette át az alsógatya ötletet, kiegészítve manuális eresztőnyílással és párhuzamos vezérlőtengellyel dobta piacra még 1941 tavaszán, március 19-én, ami véletlenül anyám nagynénjének a kutyájának a névnapja is. Egyébként a szemüveges katonának, aki üvöltve elesik a hadszíntéren a bal felső hatos fogában egy polieszterikus, hidrogénszulfátos, amalgán fogtömés van, még hozzá a 1974-es szabadalom alapján, amit a svájci Lühren von Brügen gyógyszerész fejlesztett ki, Krichestradte-ban, a Hüntergebünen gyógyszergyárban, még 1972 május 21-én, ami teljesen véletlenül, apám keresztlányának a szomszédjának az elveszett teknősbékájának az első akváriumának a gyártási éve és…

 10. To Malachi: Nekem tetszett a Transformers 2. ez a szarság mégse jön be. Nem tudom mit kell állandóan játszani az intellektuelt és oltani azokat az embereket, akik csak kikapcsolódni járnak moziba. Szeretem a minöségi, elgondolkodtató filmeket, de a Transformers 3-on ugyanúgy ott ülök majd a moziban – mert elsöosztályú agyatlan szórakozás. Ez a film nem az.

 11. Nem értem, hogy mit kell ennyit höbörögni egy tesztvideón. Gondolom a végleges filmnek ehhez sok köze nem lesz. A készítők megnéztek pár effektet, kamerabeállítást, jelenetsort oszt jónapot.

 12. Van benne egy P-51D és egy T-6 Texan, ezek vívják a légi harcot. Aztán színre lép egy P-51B is(a filmben szereplő gép beceneve “Old Crow”), meg még egy P-51D, ezek csapásmérőként működnek itt. A jet az tényleg egy Aero Vodochody L-29 Delfin. Azt mondanom sem kell, hogy a Delfinnek nincs HUD-ja, és légi harcra se nagyon alkalmas. A végén egy Spitfire látható, talán egy Mk. X verziójú, de nem vagyok biztos benne.
  Van egy jelenet, ahol egy nagyobbacska kötelék látható. A bombázó az szerintem egy Avro Lancaster, tőle jobbra egy F4U Corsair repül, a többi pedig így első ránézésre P-51-es.

  Remélem nem minősül annyira offnak :)

  Attól eltekintve, hogy mennyire nem valósághű, nekem tetszik. Én meg fogom nézni, ha elkészül.

 13. Hát légyegében ez egy effektezett militari parádé, pár pukkanással. Nekem tetszik mert öröm látni ezeket az autentikus gépeket. Milyen maraszép állapotban volt ez a Mustang! Wow, én megnézném, ha nem akarnák magukat komolyan venni. De szerintem ezzel nem lesz gond.

 14. Mondjuk ha korrektul leforgatnának egykét dogfihgtot, akkor talán még érdemes lenne megnézni – a pilóták nem tünnek kispályásnak. Manapság már nagyon ritkán látni olyan második világháborús légicsatákat, ahol csak a lövöldözés CGI.

 15. miért szivatom? ha maga a tényleges harc rendben is van, underground légharc az akkora baromság, hogy tényleg csak nevetni tudok rajta. Remélem bonyolultabb lesz ennél.

 16. ez a videó aztán jól megkavart, utána akartam nézni imdbn abbana reményben hogy rájövök mi zajlik itt de nem találtam semmit :(

 17. Nem tudom, hogy velem van-e a baj, de szerintem ez nem vicces.
  Van egy szar film, azt kész, de én ezen nem tudok röhögni.

 18. x – Linkin Park: New Divide
  nortoning: könnyesre röhögés :D

  amúgy a videóban azért a pukkanások ott vannak, de ezt leszámítva elég érdekes… katyvasz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.