Hobbitok, öltönyösök, Deadpool, Spidey és a Smaragd Románca

Kezdik a Hobbitok válogatását. Konkrétan Jackson nyialtkozta, hogy a héten kezdődik a casting a The Hobbithoz, amiben csak Gandalf a biztos pont jelenleg.

Aztán itt van ez a pletyka, hogy Josh Brolin beugrik a Men in Black 3-ba majd.

És ha már pletykák, akkor van egy olyan is, hogy a Zombieland íróit szeretnék páran a Deadpool papírjai előtt is látni, vagyis a borítón ami összefogja a kéziratot. Lehet már említettem, de Reynolds azt nyilatkozta (még mindig őt nézik a szerepre), hogy a karakter tényleg ki fog szólni ahogy a képregényben, mármint felénk.

Úgy tűnik december a pletykák hónapja? Na mindegy, lássunk még egyet. Ezúttal John Malkovich van célkeresztben, miszerint ő lehetne Vulture a Spider Man 4-ben. És mindeközben a Sonynak nem tetszik a Lizard, konkrétan a kinézete. Reméljük ez tényleg azt jelenti, hogy csak egy nagy főellenség lesz.

És akkor a végére egy gyomros: A Smaragd románca-remake kapott egy rendezőt a nyakába, azaz haladnak vele. Robert Luketic (Ez a csúf igazság) kezébe került a smaragd, nem pedig egy krokodil gyomrába. Még nem vagy KO? Akkor hozzáteszem, hogy Dan McDermott (Eagle Eye) írta a forgatókönyvet.

19 hozzászólás a “Hobbitok, öltönyösök, Deadpool, Spidey és a Smaragd Románca” bejegyzéshez

 1. Lehet túl negatív vagyok, de én nem tudom elképzelni Robert Zemeckis mesterművét jobban megvalósítva.Ilyen nevekkel meg pláne elképzelhetetlennek tartom.De végülis az eredeti film értékéből nem von le semmit, maximum kellemeset csalódunk.Bár ez utóbbi nem hinném hogy be fog következni:)

  A Hobbitokat nagyon várom!Deadpool, Spiderman meg kellemes esti popcorn movienak nézz ki.

 2. Smaragd románca….nabazdmeg.
  Krokodil DUNDIT nem akarnak újraforgatni, az még szánalmasabb lehetne…

 3. “Kezdik a Hobbitok válogatását. Konkrétan Jackson nyialtkozta, hogy a héten kezdődik a casting a The Hobbithoz, amiben csak Gandalf a biztos pont jelenleg.”

  Akkor lassan nekiállhatok egy “Bilbo Begins” karakterposzter fotóboltolásának. :)

 4. arra szerintem nemlesz szukség – ” A hobbit” c. regény létezik, de Bilbo Begins-rol nemtudok…

 5. HAHAHA geek és mercenary :)
  Akkor Gandalf visszajön, inkább oda lehetne a Begins-t biggyeszteni.
  SpiderMan 1 főgonosz hír jó, csak nem éppen Vulture az alkalmas arra, a jókat már ellőtték.
  Deadpool: már a Wolvinál mondtam, hogy “nehogy elbasszák a karaktert!!!”, de mégis megtették, szóval már Reynoldsban sem bízom, mert ezek szerint nem fan ha engedi, hogy ilyet csináljanak vele.

 6. Ha a Póki 4-ben Keselyű lesz a főgonosz, akkor inkább legyen mellette még egy, mert ő egyénileg, azért bénácska és a képregényekben is nem egy túl nehéz ellenfél Peter számára. Persze, ha igaz, akkor tuti felnyomják majd a ruháját ilyen high-tech cuccosra, mint anno a Manóét, ami azért klassz volt. Én inkább tudnám elképzelni a Gyíkot és Morbius-t. Az nagyon állat lenne, ha már Venomot így el*aszták!

 7. Smaragd románca feldolgozás lehet, hogy nem kéne, de a többi film mindenképp jöhet. És remélem, hogy a Hobbit nem lesz három órás! :D

 8. Süci, igaz amit mondasz, mondjuk egy Malkovich szerintem mindenből ki tudnak hozni egy bad-ass, főgonoszt, nem kell oda olyan ruha, bár tuti felturbózzák. Morbius meg esélytelen, mert ha jól tudom ő nem Spidey gonosz elsődlegesen, meg ő kilóg valamennyire a sorból.

 9. hát sztem sokkoló(schocker) lenne a legjobb főgonosz, vele naon odabaszós és látványos action-jeleneteket lehetne összehozni.
  mondjuk lizard-dal se lenne bajom:)

 10. Tenyleg nem allnak ezek meg addig amig nem csinaltak gagyi remake-et az osszes gyerekkori kedvencemnek?

 11. Nick: nem….

  geek: ezt benézted ember, vagy nem voltál elég éber…
  “arra szerintem nemlesz szukség – ” A hobbit” c. regény létezik, de Bilbo Begins-rol nemtudok…”

  Bilbo Baggins-Bilbo Begins-értsd Bilbo “kezdődik”, mint a Batman Begins, és mivel a Hobbit, Bilbo első kalandjairől és a LOTR főszálának a kezdeteiről szól, ezért a szóvicc tökéletes.

 12. A keselyű nem rossz a Parker gyereknek de gyenge ellenfél volt már a képregényben is ! Talán egy Rinó , Rengető , Elektro vagy egy Kobrát jobban el tudok képzelni !

 13. Robert Luketic tehetséges. Oks, neked nem jött be Human a 21, van ilyen, de ettől még a közönség is özönlött, és én bízok benne. Amúgy alapfilm se egy nagy szám, szóval nem félek tőle, hogy nagyot hibázna :)

 14. Ki mondta, hogy létezik?
  Nem is volt kérdés, hogy nem létezik, nem is mondta senki, hogy van ilyen regény:)

 15. Ez a ‘Bilbo begins’ a hét szóvicce :D
  Smaragd Románcát meg tényleg minek remake-elni, ha csak nem a pénzért, de basszus ENNYIRE azért már ne legyenek ötlettelenek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.