Heti mozibemutatók: december 10.

Lássuk mi jutott a hétre, meg lassan lesz egy törvénytsztalő írás is, nyugi.

 • Fame – Hírnév – gondolom akit érdekel az már tudott róla.
 • Poligamy – a heti magyar film. Most ez valószínűleg jót jelent, bár az nem tetszett, hogy tegnap mintha megvették volna az index főoldalát pár órára, de jó filmnek néz ki.
 • A tejesember (Süt/Milk) – ez jó?

Úgy tűnik a Polygamy-nak baromi nagy esélyt adnak most, hogy az év magyar közönségfilmje legyen. Csak hogy lássátok mekkorát, kinn ezek nyitnak (két Oscargyanús minimum és a többiek): The Princess and the Frog, Invictus, The Lovely Bones, A Single Man, The Slammin’ Salmon.

Nem akartam elvenni a kedveteket a Polygamytól, de megértem ha elszomorodtatok az előbbi listán.

human
írta
2009. 12. 10. 15:17
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 10.” bejegyzéshez

 1. hát én is most inkbb az amerikai mozilitát választanám, és nem egy van köztük, amit meg szeretnék nézni, bezzeg nekünk marad a polygamy, meg afame

 2. Gusztustalannak találom ezeket a sablon, tipikus szar Csányi Sándor filemeket mostmár… egyszerűen eladta magát ez az ember, eddigi egy filmje tetszett amúgy is.

 3. Noname gondolom az neked is a Kontroll volt, amire ugye eleve nem őt akarták főszerepbe. Amúgy tényleg akkor a hype a Poligamy-nál, hogy az már zavaró, az origo legalább csak 1 cikket közölt, az indexen lement gyors egymásutánban vagy 5, a véletlenek összjátéka:). amúgy gyenge hét erősen, de majd karácsonykor.

 4. Szerintem meg a Poligamy egy remek közönségfilm lett. Csányi nagyon jól játszik, a lányok már nem annyira, a dialógusok viszont nagyszerűek és a rövid játékidő miatt végig szórakoztató tud maradni a film. Végre valami értékes alkotás az Álom.netek és a Szuperbojzok között, csak ajánlani tudom.

 5. ó Brumi, ha te ajánlod akkor nekem már tuti nem mozis :) Ez nem beszólás csak úgy vettem észre így van az ízlésünk.

 6. Az a baj a magyar filmekkel, hogy beszélnek bennük. A magyar filmszínészek 95%-a meg kizárólag mesterkélten tud beszélni a kamera előtt. olyan barátok köztösen betanult szöveget mondanak fel. Mint pl a trailerben a Csányi. Szörnyű. Azt nem értem, hogy egy amerikai filmben, a legutolsó nyikhaj rapper is tud természetesen viselkedni a kamera előtt, a magyar színészek, meg hiába tanulják, képtelenek…

 7. Gash ezt jobban én sem tudtam volna megfogalmazni, abszolút igazad van, teljesen egyetértek minden szóval amit leírtál. Ezért sem nézek magyar filmeket. A legnagyobb kedvencem Csűrös Karola :)), jó tudom régi arc, de mindig kiborít ha meghallom színészkedni. (elnézéest az offért)

 8. Az tény, hogy egy ideje a csapból is Csányi folyik, de eladható, és jó színész: ő a mi magyar Andy Garciank.

  A film pedig igenis jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.