Rövidfilm: The Passenger

Ez az elhivatottság. Az alábbi 7percest egyedül hozta létre Chris Jones, röpke 8 év alatt. Ez a nagy dobása, a portfóliója? A lényeg, hogy kicsit vicces, kcisit horroros, és jól el lehet vele ütni pár percet.

24 hozzászólás a “Rövidfilm: The Passenger” bejegyzéshez

 1. 8 évet szerintem úgy kell érteni hogy gondolom többször nekiszaladt, közben jöttek az újabb softwarek, technológiák és mindig finomított rajta vagy akár teljesen átdolgozta, biztos hogy nem az volt hogy 8 éven keresztül minden nap ezzel szöszmötőlt :)

 2. A honlapján beszámol a nyolc évről. Nyilván nem folyamatosan, főműsoridőben foglalkozott ezzel a filmmel.

 3. Szerintem tök átlagos. Ilyen “aranyos” dolgot akárki ki tud találni, az meg h 8 évig készült… Ebbe a filmecskébe semmi plussz nem volt.

 4. 10:
  Nono! Azért a MINDENbe elég sok dolog beletartozik: kezdve a történettől, storyboardtól a grafikán, animáción át a zenéig, hangeffektekig… azért ez elég sok munka szerintem, ráadásul az eredmény egyébként is kiemelkedő

 5. Ááááá ez nagyon jó volt… a legjobb amikor a buszsofőr belenéz a visszapillantóba :D

  10: Ez ugye most vicc volt!? Egyedül egy ilyen komoly filmet összehozni nagyon durva, pl. egy otthoni gép (erőmű) egy képet is több óráig számol.Nála pl átlagban 3 óra és több mint 3000 képkockát kellett kiszámolni, nem beszélve a “próba” képekről amiből nem egy kell egy jelenetnél, hanem vagy 20-30 (ha nem több :( ) ha ilyen minőségben szeretnénk. Már láttam elég sok hasonló rövid animációt, de jó ha 1/4-ének volt ilyen megkapó hangulata (nem beszélve arról hogy általában nem “egy” ember készíti őket)

  Szóval, még… még…

 6. Ez a karakter nagyon hasonlít erre:

  mark osborne – more
  hxxp://www.youtube.com/watch?v=C8aFxk0aUuU

 7. szerintem nagyon adja és csak gratulálni tudok neki hogy 8 év alatt nem fogyott el a lelkesedése ;)

 8. Jobbat tudok egy uruguay-i srác csinalta 500 dodóból most 30 millióból filmesíti majd meg :D

  [rákereshettél volna a filmbuzin a panic szóra, és láthattad volna hogy mind a kisfilme mind a hír, hogy 30 millla, már szerepelt – a zerk.]

 9. OFF:
  volt magyarországon az a fiú, aki Kyle Minuqe csinált videóklippet rajzos módzserrel, ő vele mi van, mert mondák, hogy vele is akarnak valami animációsfilmet csinálni?

 10. Sorry jogos akkor elnezest az offert.
  A fenti video azonban tenyleg zsenialis es ha megnezitek a hal mintha kikopott masa lenne annak a halnak ami Anakint meg Oni want uldozi az episode I ban.
  Szoljon akinek meg leesett 3)

 11. Halo!
  A film kellemes volt, a történet szellemes, a technikai megvalósítás A kategória. Egy dolgot azonban nem értek. Egy hét perc hosszú videót (ami ráadásul elérhető a neten) kiadnak DVD-n?

 12. nem rossz, nem rossz :)
  igazából, mint film egész rendben van, de nem különösebben nagy durranás, mint egy ember alkotása viszont.. OMFG!
  krvajól összerakta a srác! a főszereplő nem nagyon tettszett, de technikailag nagyon ott van a film:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.