The Sorcerer’s Apprentice-előzetes

Az ilyen előzetesek után nem értem mit keres Cage a Season of The Witch szerűekben. Vagy tényleg le van égve, ezt írja a búlvár, vagy egyszerűen a forgatókönyv alapján nem tudja nagyjából sem eldönteni, hogy milyen ízűre sül majd ki a film.

Na nem azt mondom, hogy ez a TSA akkora nagyágyúnak néz ki, de legalább normálisabb szemrágógumis dolognak végre, talán kasszasikernek és nem GI Joe buktának. Mondjuk az egész Nemzet aranya csapat, producerestől, rendezőstől áll a Sorcerer mögött, szóval csak rendeszedték magukat.

Applenél HD

37 hozzászólás a “The Sorcerer’s Apprentice-előzetes” bejegyzéshez

 1. Érdekesnek ígérkezik ez a film, de szerintem a boszorkány ideje sem lesz szar. Nem értem, miért baj, hogy szerepet vállalt abban a filmben?! Vagy ahogy te írtad: “Season of The Witch szerűekben”

 2. Wow ez engem most nagyon meggyőzött. Nem semmi kis látványa lesz ennek. A képek alapján erős kétségeim voltak, de ez szuper volt. Várós!
  Bár nekem a SotW is. :)

 3. Cage haja végre áll valahogy a fején, DE AZ A KALAP…eeehhh baszki…
  Hogy néz már ki az a kalap??!?

  A gagyi srác meg a szöszke nőci azért meglesz látom.

  Node az effektek jónak néznek ki, biztos mozibannézős a film.Bár sajnálom hogy Disney produkció, lehetett volna 16+-os.Biztos családi kalandfilmet csináltak belőle, megint elpocsékoltak egy fasza filmlehetőséget valószínűleg.

  Több trailert nem is szabad megnézni, még az összes effektet elpuffogtatják bennük, már így is sokat láttam.

 4. Ez az alkotógárda még nem nagyon nyomott ki rossz filmet ! Nem lesz ez rossz ! Vágom a centit !

 5. Szerintem nem lesz igy nagy duranás hisz lássuk be az új Twilightal fog nyitni majdnem egyszerre.
  Bár a trailer meggyöző…
  és Cage + első spell amit elnyomtak a trailerben lighting ball volt szerintem. d8+3/szint xD

 6. Anyáád! Ez tök jó filmnek tűnik… És Cage haja… évek óta a legnormálisabb. Kicsit Con-air-es. Bár asszem ott még az eredeti haja volt megnövesztve. :D

 7. Uh. Akkor ez csak számomra tűnik ultra gagyinak. Hirtelen a Wanted meg a Dragon Ball ugrott be róla.

  Másodjára megnézve a trailert már emészthetőbbnek találtam.

  Még a végén megtetszik:)

 8. “Ez az alkotógárda még nem nagyon nyomott ki rossz filmet ! ”

  ?? írja human is, hogy a nemzet aranya készítői csinálják. az egy rossz film és volt egy második része is. az már kettő.

 9. Hát enyhén szólva nem győzött meg, főleg a varázslócsicska akin majd biztos nagyon sokat lehet nevetni, de a végére összeszedi magát és a csaj is meglesz.

  Meg Cage, vhogy már a trailerből átüt, hogy szarul fog játszani. Annyira nulla beleéléssel mondja: Step inside, you leave everything else behind… mintha valami kézikönyv lenne. Mellesleg már rég leírtam a palit

 10. A nemzet aranya igenis jó film volt! Ha a második nem is ütött akkorát! Ez pedig kicsit hasonlított nekem a Tökéletes trükkre. Persze ne hasonlítsuk össze a kettőt.

 11. Hát ez nézős lesz. Mondjuk az egyik előző kommentre reflektálva, nekem a Wanted is bejött.. szóval lehet hogy azért :)

 12. Oh jaj, egyszerre jön ki a Twilighttal? Te jó isten melyiket is nézzem? Jajajajaj…

  Hát NEM a twilightot. :D

  A nemzet aranya 1 az nagyon jó volt. A második rész meg egynek tökéletes volt arra aminek készült.

  Én szurkolok Cage papának. Ennek is adok egy lehetőséget, elsőre egy szórakoztató vasárnapi matiné lesz. Bumm-bumm puff-puffal.

  human remélem, hogy nem a Dragonballt tartod a jónak, mert akkor elszomorítassz. xD Mondjuk a Wanted se volt nekem a toppon.

 13. human: Se a wantedot, se a dragon ballt nem minősítettem. Mindössze annyit írtam, hogy ezek ugrottak be hirtelen.

 14. Érdekes egy hangulata van, főleg ezzel a Depeche Mode zenével, a fantasyk mindig kapnak nálam egy esélyt. :-))

 15. Nemtudom szerintem a Season of the Witch et sem kéne annyira leírni amíg nem láttuk atól hogy a trailere gyenge lehet még jó…de ez a film viszont nagyon bejön…kivéve a srác …nemtudom miért őt választották a szerepre enyhén gázosan néz ki.Nembaj a csajt adom …ő nagyonjóó!Meg persze Ketrec Miklós is!

 16. Vegyes.
  Ha jól látom a varázslók eszköztárában sikeresen felülemelkednek a tűzlabdás sablonon, ami azért hitelesebbnek tűnik az én szememben, de azért mégiscsak Disney…

 17. Wow, Cage úgy látszik új parókakészítőt szerződtetett, mert már a Season of The Witch trélerében is faszányosan állt a fején a haj :D

 18. A Depeche Mode zenéje azért megalapozta ezt a trailert. A látvány miatt egyfelől, na és Cage miatt másfelől “nézős”, “várós”.

 19. Valahol ezt olvastam, hogy az ihletője Disney The Sorcerer’s Apprentice-e volt a Fantáziából. Na most az ugye egy Goethe mű Dukas zenével. Mi van Goethe Varázslóinasában? A mester elmegy aludni. A tanítvány felveszi a mágus sapkáját és megbűvüli a seprűt, hogy hordja a vizet. Elalszik. Amire felébred minden víz alatt, megijed, de nem tudja leállítani. Egy baltával kettévágja a seprűt. Így már kettő hordja a vizet. Nagy tragédia, de a végén jön a mester és minden jóra fordul.

  Egy kérdés: egy seprű kettévágásából hogy lesz effekt-parádé?!

 20. Kovaka: megnézted a trailert? Itt nem nagyon lesz seprű, a varázsló sem alszik, poénnak meg túlságosan komoly volt a kommented.

 21. 2:14-nél van seprű + víz is DE hogy lehet ilyet kérdezni, hogy lesz ebből effekt-parádé, ha megnézted a trailert??? Hát így!

 22. ez nagyon jól néz ki, a jővő nyár teli lesz új filmekkel és ez is öröm lesz nézni. a trailerben király az alakváltó autó meg a sas.

 23. OFF: (félig meddig)
  tavaly Jery bácsi két über rossz filmmel jöt elő, idén remélem két üvber királlyal.

 24. kovaka, Karib-tenger kalózai??? Ott mi köze van az “eredetihez”, mégse panaszkodott senki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.