Cameron a Terminátor 4-ről

Végre látta és végre szóra is bírták a filmmel kapcsolatban. Ezt tudom most idézni ebből a rövid interjúrészletből, amit a playgomb megnyomásával láthattok: “It’s better than I thought it was going to be.” – JC. Nem éltette a filmet, szerinte hiányzott belőle valami, de ennél sokkal rosszabbra számított. Ez is valami.

A reklámért sorry, de legalább nem geobannoltak minket.

14 hozzászólás a “Cameron a Terminátor 4-ről” bejegyzéshez

 1. Egyetértek Cameronnal abban, hogy valami hiányzott. De amúgy tetszett, szerintem jobb film volt mint amilyennek sokan mondják. És ezt mint nagy T-fan mondom (nem mintha sokat nyomna a latba a véleményem).

 2. Igen csak. Egy Terminátor film-re nem lehet azt mondani, hogy “azért nem olyan rossz”. Tehát más kaliberű filmek folytatásánál még talán megérteném, de a gond ezzel az, hogy ez James Cameron álmából valósult meg anno. Ő megálmodta úgy, hogy az Ítélet Napját meg is akadályozták. És ha valamelyik hollywoodi nagyképű fejesnek eszébe jutott, hogy folytatni kéne akkor merjen is a minőségre törekedni.

 3. Ha tetszett volna neki, azt mondja, óriási volt, meg fantasztikus. Ezek szeretnek áradozni. Így ez nem más, mint diplomatikus megfogalmazása annak, hogy sz@r.

 4. Szerintem többünknek is a T2 az etalon Terminátor film, T4 viszont soha nem közeliti meg. Ez van.
  Még a Sarah Connor Chronicles is jobban átadja a terminátor feelinget mint a T4, és ez elég kemény kijelentés!

 5. Én nagyon szeretem a Terminator Salvation-t. A Terminator érzés meg átjött, mert nem olyan motívumok rejtik amik ismétlés képében mutatkoznak, hanem szellemiség. A Terminator 3. csak újrázni akart motívumokat, és töményteleneül halmozta azokat. Rettenetes volt, és fantáziátlan. Ha az első két részt vesszük alapul, bár mindkét filmet Cameron csinálta, olyanok mint az Alien részek. A T1 egy sötét 80as évek hangulatát felidéző akció horror. A második meg egy teljesen más hangulattal rendelkező igazi 90-es évekes akció scifi. Minden résztől elvártam volna hogy valami újat adjon. Más vízió legyen, ha kell más alkotótol. De persze mind függjön össze(akárcsak az Alien) És ezért nekem nagy élmény volt a Terminator Salvation. Nagyon jó folytatásnak tartom, sötét, brutális, igazi mozi élmény, és még mindig várnám a beígért fél órát amit kivágtak, de már nem fog valószínüleg napot látni.. Hála a sok értelmes pfúújjnak. Azon azért elgondolkodnék a közönség helyébe akik buktára vitték a filmet, hogy annó hol volt a nagy kritikus énjük amikor kasszasikerre vitték a T3-at.

 6. T2 a legjobb aztán a Salvation majd a T1 és végül a T3 de hogy a T3-at minek kellett megcsinálni! Pff
  Szóval nálam a Salvation a Terminátor 2 etalon rész után a második. Nagyon jó kis film lett sztem. Cameron meg sztem a 3 rész után persze hogy rosszabbra számított, én is, de hálisten ellenkezőleg történt és fasza kis filmet kaptam. Mondom ezt T-fanként 27 évesen.

 7. Hartigan a beígért fél óra sajnos csak kb.5-6 perc de más a film vágása a rendezői változaton és ezek a jelenetek méginkább dobnak rajta.
  Pár év múlva lehet hogy kijön egy teljes változat, mert az előzetesekben látott dolgokból pár dolgot nem tettek bele a rendezőibe se. De a rendezői változat még jobb mint a mozis, pedig nekem a sima verzió is nagyon bejött.

 8. Én végig élveztem a Salvation-t, de persze lehetett volna sokkal jobb, vagy inkább ÁTGONDOLTABB. Tény, hogy sok benne a hülyeség, és a logikátlanság. Ilyeneket kicsit nagyobb odafigyeléssel, vagy igényességgel el lehetne kerülni, de ehhez olyan rendező kéne. Nekem más bajom nem volt vele.
  A harmadik résszel kár összehasonlítani, még mindig az a legszarabb része a sorozatnak. Megpróbálták megismételni a második részt, és azt hitték, hogy egy női terminátor, meg néhány idétlen poén elég lesz a jó filmhez.
  Én várom a folytatást, el tudnék képzelni benne olyan jó kis jeleneteket, mint pl. az ember gyermeke c. filmben. Jó kis “kézikamerás” harcok a kiborgok ellen, stb…

 9. Én úgy gondolom, hogy mint (sci-fi-akció)film nem rossz. Látványos, pörgős stb.
  De, és ez a de nagyon fontos, hiányzik belőle a Terminator mítosz, a varázslat, a feeling.
  Emlékszem anno a T2-n egyes jeleneteknél bizsergést éreztem, felállt a hátamon a szőr, teljesen a rabja voltam.
  Itt viszont ez hiányzott.

 10. T2 az etalon nálam is. Terminator Savation-ből szerintem azért is hiányoztak dolgok, hogy maradjon valami a lehetséges következő részekhez (?).
  *SPOILER*
  Például a végén a Skynetnél hol volt az előző részek bevezető jeleneteiből ismert epikus terminator vs. ember harc? Én a film nézése közben végig ezt a jelenetet vártam.

 11. A T1-nek annyira durva a hangulata hogy azt szerintem nagyon nehéz megismételni…jön ez az izom állat aki megállíthatatlan és a zene meg swarci póker arca. büntet az egész, a második már inkább egy cgi orientált néhol vicces akciófilm.

 12. wtb edit, az ki is maradt hogy szerintem a T3 egy fos a T4 meg elmegy, ha jól halottam cameron bácsi azt mondta hogy ő nemkíván többet T-t rendezni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.