Ez EPIC

Az utóbbi hónapok legakciódúsabb trailere. A film címe…

human
írta
2009. 12. 11. 01:44
megjelenés
57
hozzászolás


57 hozzászólás a “Ez EPIC” bejegyzéshez

 1. Káprázatos és szemfájdító, az epilepsziás rohamok felmerülése esetén ne az oldalt vagy a trailert, a kíváncsiságotokat hibáztassátok. Minden tiszteletem a röpke vágójáé, várom a második részt.

 2. Fúúú, ez nagyon nagy film lesz, csak attól félek, hogy már minden poént ellőttek a bemutatóban.
  ;)

 3. Lehet, hogy epic film lesz, de nem valami eredeti, végig benne van az emberben az “Ezt már láttam valahol” érzés… :S
  :D

 4. Tényleg nagyon jó! Csak pörögtek a film cimek előttem. Nehéz lehetett megcsinálni,le a kalappal!!!

 5. Ez marha jó lett.. lehet vizsgamunka egy vágóiskolába?..:)
  a középen a leállás, amikor a rádiót hallgatják.. az honnan van?

 6. Amikor egy faszinak nekimegy az autó és széjjeltörik az melyik filmből van? :)

  Amúgy nekem végtelen a fantáziám ki tudja lehet ha beválik a 2012 jóslat megnyílnak ilyen dimenzióportálok és minden ami volt valóság lesz :D remek kis vágás <3

 7. Díjat annak aki felsorolja az összes forrásanyagot! XD
  Amúgy lehet csak én maradtam le, néhány nagyobb filmről, de mintha lettek volna benne még meg nem jelent dolgok is… (Pl az a termesztik az embereket a vámpírok dolog, megjelent már? Sokszor szerepelt ebben…)

 8. @CSiPet
  Daybreakers a címe és nagyon várós.
  Más film is van ami még várós: Book of eli, Shutter Island.
  50 különböző Trailert használt az alkotó.

 9. tiaz: azt hiszem h a Boszorkány Hegy(Race to Witch mountain)
  CsiPet: amiről te beszélsz az a Daybreakers, még nincs megjelenve csak 01, 8, 2010 (amerikai premier) ha jól tudom.

 10. Az alkotó írása, amiből a zenék is kiderülnek:
  “My 1st Trailer Cut. I used 50 trailers in this work. Special for TM fans! Enjoy!…” “… Music by: AudioMachine – Akkadian Empire Groove Addicts – Zero Hour …”

 11. Hmmm VadoskiN ezt odarakta, amúgy a srác nem kezdő, aki Counter-Strike moviekat szokott nézni, az ismerheti, nagyon tud vágni a srác, és ez pedig egy mocsok jó blockbuster összefoglaló lett.

 12. CsiPet: a film elején fel van sorolva az összes filmcím amiből készült. Ezért nem jár díj szerintem:)

 13. Tetszik, csak elég fura,hogy minden 10 másodperce rámegy egy filmre, abból mutat néhány képkockát, de az a film már nem tér vissza:( általába:)

 14. Ebben a bő 3 percben benne van minden, ami nekem ma rossz egy trailerben. Harsány, tolakodó zene (ami mintha minden egyes ilyen típusú trailerben ugyanaz lenne Clint Mansell Requiem For a Dream-hez komponált főtémájának a felduzzasztott változata óta), látványos jelenetek ellövése, hatásvadászat csúcsra járatva. Épp csak az a köcsög dörmögős hang “hiányzik”.
  EPIC my ass! A big fat cliche is what it is.
  Mondjuk tényleg tud vágni a csávó, de nem a visszafogottság a fő erénye.
  Mindig azok az előzetesek tetszettek a legjobban, amik valamiben KÜLÖNBÖZTEK az összes többitől, a nagy átlagtól. (Femme Fatal Brian DePalmától például, amelyikben gyakorlatilag benne van az egész film, mégsem lő le semmit, vagy az A.I. hófehér háttérből előgyalogló, ujjlenyomatot hagyó Hayley-Joel Osmentje).

 15. na ez nem volt semmi. szerencsére nem rontották el azzal, hogy, Clint Mansell-t raknak a háttérbe:)…mondjuk egy picit piszkálta a csőröm a sok felbukkanó film közt a spirit:D

 16. #31. barrystrepsil:

  Ez amúgy így van, de szerintem pont azért EPIC, mert én látok benne némi görbetükrös bemutatást Hollywood felé. Amúgy tényleg igaz, hogy a hatásvadász, heroikus zene, robbanások, a CGI csúcsrajáratása divat az ilyen trailerekben, és gyakorlatilag, aki megkapja HD-ben a nyersanyagot, a zenét és a kellő időt, az simán tud vágni egy ilyet, ha van hozzá szeme meg füle.

  Ugyanakkor az is igaz, hogy azért használják ezt a sablont mindig, mert működik, aki robotos-katasztrófás akciómozira akar beülni, az bizony nem teszi fel magában a kérdést, hogy Michael Bay filmjében megint miért repülnek el a helikopterek a naplementébe, hanem összeszarja magát a gyönyörűségtől. Tehát ezek a trailerek igenis úgy vannak összerakva, hogy a filmek célcsoportját berántsák a moziba.

  Hogy mit lehetne rajtuk újítani, azt nem tudom, de nagyon egyedi nem tud lenni egy trailer. Az igazán jó suspenseket leginkább a 30 seces teaserek tudják megadni, amikor 25 másodpercig készítesz elő valami 5 másodpercnyi cuccot, hogy aztán kerekedjen a néző szeme, de mostanában ebből is egyre kevesebb van.

  A brit filmek trailerei amúgy nekem általában be szoktak jönni, pl a Harry Brown trailere kifejezetten jól el lett találta. Egyszerre volt badass és hangulatos is, bár azt is megjegyeztem, hogy anno amikor itt human kirakta pont leszólta a zenéjét, pedig én nagyon látnám abban a potenciált, hogy a krimiket, thrillereke el kéne tolni a brit elektronikus underground zenék felé aláfestésben. Ha valakit az ötlet önmagában nem győzne meg, az elég ha csak elkezd Skins-t nézni. :)

 17. Én szinte csak teasereket nézek. Felkelti az érdeklődést, de nem lő le semmit. Imádom, amikor csak egy villanást látunk, lényeges momentumot, vagy semmit és a filmcím.

  Pókember (WTC között pókháló, beleakad a helikpter)
  A.I. (a fiú árnyéka kiadja a film címét, miközben gyalogol)
  Ragyogás (tökéletes zene, ömlik a vér a liftből)
  T3 (zene, föláll a folyékony fém ember, átalakul felirattá)
  Transformers (szétveri egy robot a marsjárót)
  TDK (beszéd,nevetés,bat jel)
  Avatar (egy mondat csak, erősödő zene)..azóta is csak ennyit láttam a filmből
  Inception (minden a feje tetejére áll)
  2012 (tibet, jön a hullám)

  stb

  Egy jó teaser sokkal többet ér, mint egy villódzó, csillivilli 2-3 perces spoiler dömping.

 18. nagyon nagy lett, és qrva sok meló van benne. csak annyiban kötözködnék, hogy szerintem is hosszabb lett mint kellene. valahol 2-2.5min környékén kezdtem zsibbadni. de amúgy tényleg tuti.

 19. Az igen! Még mindig folyik a nyálam. :)

  Az a páncélos lovaglós dolog 2:37 az mi, és honnan van?

 20. Teaser temaban egyetertek, de ezek trailer-ek. Elobbit szeretjuk, utobbit kevesbe. (nincs is idegesitobb, mint amikor a film osszes lenyeges jelenetet es fordulatat belerakjak az elozetesbe)

 21. Huh, ezt nagyon jól összeszedték! És a sok akció közben még el is érzékenyültem, hogy jaj, de mennyire szeretem én a mozit, aztán meg elgondolkodtam, hogy fanatizmus-e, ha én innen mindet ismerem. Lakótársam csak max. 5öt. Jöhet a volume 2! :D

 22. @17

  A filmcímekre gondolsz?
  Még az orosz nevüket is megmondom, ha megnyitod a videót nagyba (tehát nem így beágyazva), ott van a more info-nál.

 23. a 3:03-3:04-nél lévő csajra énis kiváncsi vagyok:P A step-up 2-biztos nem mert nincs a listán:(

 24. Azt hiszem ez egy tömör összefoglaló volt hogy miért is járunk moziba,és veszünk dvd-t.

 25. Nem is tudtam, hogy a movienations ilyen projektekbe is belefog. Azt hittem csak e-sports videókat készítenek.

 26. Ott a listán a Sorority Row (2009) a Cassidyt alakító csaj Briana Evigan, ahogy mondta CSIPET, de nem a Step UP 2-ből.

  TRailert ilyen jót még sosem láttam, már vagy 100 felett tartok megnézésben.

 27. Tudom, hogy trailer cut, de mégis olyan mintha sok kicsi teaser lenne, mert ezeknek a filmeknek a nagy részét még nem láttam de most nagy kedvet kaptam hozzájuk és mégse lőtte le a filmek poénját. :) Egyébként Leopold_Stoch, roppantmód egyet tudok érteni veled

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.