Cabin Fever 2: Spring Fever-előzetes

Keményebb lesz, mint az eredeti? Ki tudja, de hogy véresebb az tuti. Az eredeti Cabin Feveren maga a befejezés dobott vagy egy pontot, ahogy terjedt a cucc vigyorogva tovább. Hát most megláthajuk merre.

13 hozzászólás a “Cabin Fever 2: Spring Fever-előzetes” bejegyzéshez

 1. mondjuk a l’intérieur óta sztem a véres dolgok nem nagyon kottyannak meg. ennek a trailere sem kecsegtet semmi jóval.

 2. Első rész érdemes pótolni annak, aki nem látta. Nagyon jó kis horror volt. Ez viszont teljesen felesleges folytatásnak tűnik.

 3. Mert a mostanában egyre népszerűbb 1x nézhető tini horrorok betelepedtek a piacra, és az ember már a borítóról meg tudja mondani milyen a film kb, és már keresgélni se nagyon keresgél :)
  Amivel nincs is baj, mert azokat is jó megnézni, de a normálisabbak meg így közéjük vegyülnek és egyszerűen “el van mellettük nézve”
  Pedig ez egy nagyon jó film volt a maga idejében, és még most is meg tudom nézni, amit sajnos nagyon sok mai filmről nem lehet elmondani.
  imdb-n kicsit levan húzva, de többet érdemel annál az 5.4-nél.

 4. Ez valami vicc? Tisztára mintha egy grindhouse-féle stílusparódia lenne! :D Ráadásul a trailerben el van lőve az egész film elejétől a végéig! Őrült gyenge.

 5. az első rész a neten megtalálható, kellően gusztustalan.
  egyes jeleneteknek kifejezett ‘Carrie’ hangulata van, de ez valószínűleg csak a külsőségekben mutatkozik majd meg.

 6. Ez a rész jobban ráment a trancsírra amit az első részből hiányoltam! Itt folyik rendesen és bőségesen a lé!

 7. Az első résznek érdekes hangulata volt, a rendező erre a részre változott, sime egyszeri kis mizériának tűnik, a bemutató alapján az első rész vegyítése a REC-kel, és a Hair High-jal, bár az gondolom csak véletlen.

  Persze ettől még lehet, hogy elmegy majd egyszer, vagy ki tudja…

 8. A csóka megpróbál Ash-t csinálni magából, körfűrész+lángvágó+”leukopaszt” segítségével :) Ha ezt is kikacsintásnak rakják be, mint amikkel az első rész is szórakoztatott akkor simán jó kis mészárszékhorror lehet.

 9. demost komolyan..erre van igény??! már az első rész is béna volt, az az imdb-s értékelés nagyonis korrekt. ez a folytatás pedig. nevetséges. ha jo és okos horrort akartok látni inkább nézzétek meg az orphant. az a film kajak pozitivum ebben az évben. na de ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.