Két nagy arc és Downey az első Due Date képen

Azt kell tudni, hogy a Hangover rendezője, Todd Phillips keze alól fog kikerülni ez a film. És hát a két főszereplőt és Downeyt láthatjátok a képen. Mondjam a többit? Roadmovie, egy szüléshez igyekeznek ezek a hülyék. Szóval a cím ellenére nem terheses vígjátéknak néz ki, az csak a végcél.

Due Date első kép

human
írta
2009. 12. 15. 02:40
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Két nagy arc és Downey az első Due Date képen” bejegyzéshez

  1. Jojjojoooooj!! Ez nagyon nagyot fog szólni ilyen szereplőkkel! És Phillipsben nem csalódtam a Hangoverrel kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy jó film lesz.

  2. “És hát a két főszereplőt és Downeyt láthatjátok a képen. ”

    Ezt nem vágom, gondolom akkor a mondat szerint a kutya lenne a másik főszereplő? De Downey is főszereplő… Vagy ő már annyira nagy arc, hogy külön kell említeni a nevét? XD (Vagy nagyon lemaradtam valamiről.)

    Egyébként tuti várós. Nem lehet rossz film ezzel a kettővel (hárommal??).

  3. Todd Phillipstöl nem vártok el egy kicsit sokat az imdb-n nézegetem hogy miket alkotot.. De igazából csak a Másnaposok miatt lett felkapot szerintem a többi filmjét meg kb vasárnap este tv2 vagy rtlklub szint..
    Persze lehet hogy jó lesz :D reméljük hisz az iron man meg a szakálas pasas van benne a Hangoverből… -.-‘

  4. Hát azért Philipsnek volt egy Cool túrája még 2000-ből, ill. a Sulihuligánok (Old School) és a Balek suli (School for Scoundrels) se volt annyira rossz…

  5. azért ne kelljen már magyarázni human humorát, meg szófordulatait, simán érthető a cím. a film meg “várós”, hiszen downey az utóbbi időben nem adta rossz produkciókhoz a nevét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.