Mozgásban az Iron Man 2

Lehet teljesebb anyag is lesz reggelre, de ebben a pillanatban úgy látom, hogy egyelőre csak ez a 30 másodperces étvágygerjesztőt kaphattuk meg.

human
írta
2009. 12. 16. 01:24
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Mozgásban az Iron Man 2” bejegyzéshez

 1. Egyre veszélyesebb bármit is megnézni ebből a filmből. Lassan nem marad semmi újdonság és a végén még otthon nézem meg.

 2. Human: valld be, azért te sem nézel meg minden előzetest ebből a filmből. Mintha valami ilyet írtál volna a múltkor, nemde? Amúgy persze ez most még nem gond, mert messze van még május, de azért ne legyen ebből túladagolás!
  Addig megnézzük még a Sherlock Holmes-t Roberttel a főszerepben :)

 3. csak azért kattintottam, hogy beírjam: semmit nem nézek meg belőle előre. az elsőnél hagytam magam, most nem fogom. és tessék, éppen ez a téma. szóval azt a kampányt nagyon túlhajtották. ennél viszont csak a bemutatón lephetnek már meg.

 4. Nessuno: inkább az Avatarra mondta azt szerintem :D

  Egyébként azt mondja már meg valaki, ha az új Hulk végén megjelent Stark, és kijelentette hogy segit :D (célozva arra mint iron man) akkor most mi lesz? A Hulk 3 lesz már Ironman-el vagy Ironman-be egyszer csak megjelenik Hulk? :D

 5. Ezt itt nyugodtan meg lehet nézni, semmi érdekeset nem raktak bele. Sajna. Na majd a teaser hátha felcsigáz.

 6. Dennis:

  Nem azt mondza, hogy segít, hanem azt, hogy “Összeállítunk egy csapatot…”
  Célozván ezzel Nick Fury-ra, a SHIELD-re és az Avengers csapatra…
  ha nem jönne be elsőre az Avengers, akkor googlizz rá…

 7. Dennis, az Iron Man végén is feltűnt Samuel L. Jackson, mint Nick Fury… a kulcsszó: Avengers (vagyis a Bosszú Angyalai) – nyilván lesz összeköttetés a Captain America és a Thor mozikban is (talán a Spider-Man 4-ben is…).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.