Ez darkos lesz: X-Men: First Class

Épp ma vagy tegnap éjjel erősítették meg, hogy Bryan Singer lesz a rendező tutira. A forgatókönyvíró (Narancsvidék, Chuck) azt mondja, hogy nem csináljak annyira gyerekesre majd, hanem olyasmi lesz mint a Potterek mostanában, azaz sötétebb hangulatú. Meg közben vicces is.

És Wolverine nem lesz benne. Egyrészt mert a saját mozis útját járja, másrészt pedig nem tartozott bele a First Class-ba a Suliban. Akik fel fognak tűnni fiatalon: Angel, Beast, Cyclops, Iceman, Jean Grey, Professor X

Update: hopp, a Chuck írójának a forgatókönyvét Jamie Moss fogja most kicsit átszabni.

16 hozzászólás a “Ez darkos lesz: X-Men: First Class” bejegyzéshez

 1. Meglátjuk, engem érdekel jól és rosszul is kisülhet várom a képeket meg trailert, szurkoljunk :D

 2. ez aztán a jó hir…:D… de most van vagy 4 darab x-men film terv…az most milyen sorrendbe? … és milyen időközönként fog megjelenni?…remélem nem folytatják az idáigi 3 évenkénti x-menezést…

 3. Mármint? A Magnetoról nincs sok hír, ami ugye magában hír, Wolverine 2 jön majd, van ez a First Class.. és ennyi. Deadpool már nem X-men terv.

 4. szerintem nem azon kell a lényegnek lennie, hogy meddig ütik a vasat, hanem hogy hogyan ütik a vasat.
  a deadpool meg a gambit filmből akkor nem is lesz semmi?
  de a singer-féle first classnak jobban örülük, mint egy nem is tudom milyen x-men 3 vagy wolverine filmnek.

 5. Pedig azért a Magneto eredetfilm is kellene…No meg ott van a részben félbehagyott sztori az ellenállás végében magnetonak megmaradt egy kis ereje…s ugyebár aki megnézte mi van a munkatársak felsorolása után az azt is megtudhatta h x professzor is él “részben”. Szal itt bőven van miből ütni még a vasat…:P

 6. Storm nem first class.
  Akkor most a képregény First Classot dolgozzák fel csak besötétítik?
  Érdekes lesz, mert egy tök új filmet kell akkor összehozniuk. (mint tudjuk beast jóval idősebb a filmben, iceman csak tanuló, angel meg sosem járt a suliba. Ezt mind megváltoztatni, hogy egy szinten legyenek?)
  Akkor viszont egy új szereplőgárda is dukál. Bár szerintem rossz ötlet az egész. Délutáni matinénak néz ki inkább.

 7. az igazi first class azért igen keményen elválasztandó attól a világtól ahonnan kaptuk az x 1-2-3at. Mint ahogy írták is, már a karakterek kora sem stimmelne.
  Ehhez valóban egy új szereplőgárda kéne.
  Bár engem mindig jobban megragadott az újabb felállás, de egy ilyenre azért kíváncsi lennék, bár akkor tényleg lépjék meg amit kell, és csináljanak egy rebootot mint amilyet Nolan csinált a batmannel. Lehet ez sokaknak furán hangzik, de így lenne jó. És mindenki aki kicsit jobban is belemélyedt az x-men univerzumba az tudja hogy sok különálló történetsík létezik, tehát nem szentségtörés lenne egy ilyen új irány.

  kérdés: Potter darkos? ezt így pontosan, hogy érted?

  lényeg, hogy jöhet, én megnézném simán egy kellemes vasárnap délután

 8. nézd meg potter 1-et és utána mondjuk a főnix rendjét. Mellesleg az író értette így, nem én.

 9. Én is úgy értelmeztem, hogy a Potter ÚJABB(utolsó 2) részei Darkosabbak mint az azt megelőzőek és így tervezik az X-Men-nél is.(A Félvér herceg még az 5. résznél is komorabb)

  Akartam írni Én is, hogy az első filmben a prof mondja, hogy Jean, Storm és Scott voltak az első tanítványai.
  Ezexerint ha ezt követnék, Storm is kellene.
  Másrészt ott is bibi lenne, ahogy előttem írták, hogy Iceman kb. 10-15 évvel fiatalabb a filmek alapján hármójuknál, szóval már itt el kell vessék a régi filmeket mert írtó nagy katyvaszba lépnek bele, ha ezt össze akarják hozni a három filmmel.
  Angel-ről már nem is beszélve, aki a 3. film végén csatlakozott a sulihoz.

  SPOILER!!!

  X3 végén a prof nem csak “részben” tért vissza, hanem teljesen áthelyezte a tudatát abba a tök egészséges, csak előtte agyilag zokni fickóba, azaza Ő teljes mértékben él.Magneto ereje meg úgyis vissza fog térni, ahogy Mystic is vissza fog változni ha lesz egy új film, mert a filmben elhangzik, hogy senki sem tudja, hogy az ellenszer meddig hat pontosan.Örökre, vagy csak bizonyos ideig.

 10. Én jobban örültem volna egy X-men 4-nek, ha már minden áron folytatást akarnak, mert a kissé gyengébb harmadik rész ellenére nekem tetszett a filmek történet vonala. Az mindenképpen jó hír, hogy Singer visszatér, reméljük ezt a generációs kavarodást is megoldják, mert egy teljes reboot szerintem rossz ötlet lenne.

 11. Úgy tűnik, ennek nem lesz köze az 1-3 filmekhez, hiszen Angel a 3-ban nem látszott régi X-men tagnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.