Iron Man és War Machine, back to back az előzetesben!

Most akkor képzeljetek még oda sok felkiáltójelet meg ironikus 4-eseket. Ami biztos, hogy az Iron Man 2 első trailere megérkezett és úgy odabaszott, hogy az valami hihetetlen. Mondom HIHETETLEN. És Sam Rockwellt még nem is láttuk, csak a béke privatizálását és Whiplash rendrakó akcióját.

Applenél HD. Mindenki Hd-ben nézi. Na jó, azért flash is akad, hátha kell.

Gratula annak, aki ezután meg tudja állni majd a további képanyagok fogyasztását.

Mellesleg ha az első rész ekkora hatalmas siker volt, a trailerek mondjuk hozzák majd ennek a 2 percnek a szintjét (miért ne hoznák), akkor mekkora bevételek lesznek már itt?

human
írta
2009. 12. 17. 02:27
megjelenés
73
hozzászolás


73 hozzászólás a “Iron Man és War Machine, back to back az előzetesben!” bejegyzéshez

 1. Valóban oda lett pakolva, de remélem megmarad legalább nyomokban, hogy Stark többet civil, mint Iron Man, mert igazán akkor ütött az első rész is. Kicsit sajnáltam a többi új karakter hanyagolását (kevés Scarlett :S), viszont így is 2 perc a cucc, és nem igen tudnék mit kivenni belőle, mert mocsok hangulatos a felvezetése, Rourke is odateszi magát majd, ez már ennyiből is látszik, szóval mindenképpen felér a hypehoz eddig az anyag.

 2. Az Iron Man minden idők legjobb Marvel-filmje eddig, és csak a Watchmen meg a Nolan-féle Batmanek miatt nem a legjobb képregényfilm. Ez a 2. rész így első blikkre nem rosszabb, mint az első volt… és ott volt megint Nick Fury! Egy lépéssel közelebb a Bosszú Angyalaihoz :D

 3. Szeretem, amikor ilyen lelkesedéssel írsz egy 1. trailerről, és azt írod utána, hogy nehezen lehet kibírni a további videókat, mert ilyenkor mindig meggyőzöl, hogy az elsőt se nézzem meg, és így mégnagyobbat fog ütni a film:)
  puszi érte

 4. Na ha eddig kételkedtem vona Whiplash karakterében…. :D
  Hát ez végérvényesen meggyőzőtt, hogy ne tegyem :D
  Gépágyú igen fasza lesz!!! :D
  Amúgy meg ne mondjunk már Bosszú Angyalait a Bosszúállók helyett..
  Annyira elcseszett félre fordítás (magyar fordítás…), hogy borzasztó.
  Most legszívesebben kiabálnék egy nagfyot, de mivel még korán van így nem akarom felébreszteni a szomszédot… .D

 5. Az első rész szerintem nagyon jól sikerült, már legalább 3x megnéztem – mozi,DVD,HD. De ez… ez mi???
  Láttunk már jó kezdést elrontani a Marveltől – Spiderman ugyebár -, szvl nem tartottam kizártnak, hogy az első rész sikerén felbúzdulva elszállnak majd az egésszel.
  A teljes 2 percből máris rá lehet jönni mi lesz kb. a sztori, amitől szerintem nem kell sokat várni! :S
  Túl van fényezve az egész, Stark játssza az agyát. Miért kell a páncélban a sok picsarázó ribanc előtt pattognia? Miért kell egy szuperhősből bohócot csinálni? :S Miért kell egyszerre több gonoszt behozni a filmbe? Hogy aztán kapjon 10 perc jelenetet, mint a Pókemberben Venom, ami amúgy önmagában olyan jó karakter volt, hogy 2 órás filmet ki lehetett volna belőle hozni?
  Lehet kicsit hamar ítélkezek, csak remélni tudom, hogy nem lesz igazam!

 6. Tényleg nagyon jó, és úgy tűnik hogy nem lőttek le mindent,hogy még van ott bőven cucc a filmben. Ezzel kellene befejezni és ne nézni több anyagot a filmből,de ERŐSEK leszünk (leszek:) és akkor még fog ujjat mutatni a film!

 7. Jöhetne MOST rögtön!

  ÉS ez az a pont, amikor nem szabad megnézni több mozgó anyagot róla. Én kibírom talán. Talán.

 8. Üt.Üt.Üt.
  Pont ilyen Stark, élvezi a szuperhős szerepet, nem agonizál rajta, numero uno!
  a többi karakter is ott van a helyén.
  AC/DC csak hab a tortán :)
  KELL!

 9. igen, szerintem sem szabad ennél többet megnézni a filmből. már ebben is volt egy két spoiler. (és főleg ideges leszek ha valamelyik jelenet kimarad a filmből)
  szóval, valahogy meg kéne állnom, hogy több anyagot ne nézzek ebből a filmből.

 10. hát ha a transformers 2 bevette a 400 milliós határt,
  ennek meg se kottyanhat meg. sztem elhódítja az első
  pókembertől a legsikeresebb marvel-film címet.

 11. “Gratula annak, aki ezután meg tudja állni majd a további képanyagok fogyasztását.”

  én még ezt is megállom.

  “Mellesleg ha az első rész ekkora hatalmas siker volt, a trailerek mondjuk hozzák majd ennek a 2 percnek a szintjét (miért ne hoznák), akkor mekkora bevételek lesznek már itt?”

  ez dark knight effekt, annyi talán nem lesz, de egy jól fogadott első rész és egy ígéretes második hihetetlen magasságokat jelenthet.

 12. az utolsó jelenetet kb 10szer néztem meg…
  amúgy valaki, aki otthon van a comicban elmondaná, hogy mi az a rész, amikor elkezdenek drótok kinőni a reaktorából?

 13. Hát…elmegy.
  Csak kár, hogy nincs egy poén, meg jó nők, semmi akció, és gyatra látvány.
  Na mindegy:D
  Kßrva nagy, beszarás, de ez baxxot jóóóóó. A nap csúcspontja. Csak tényleg az a baj, hogy sokat kell várni.
  Azt hittem A Don Cheadle-s ezüstös mikrobi ellenség lesz.
  De a pankrátor nagyon ász.

 14. Jó lesz, de több trailert nem nézek meg. Kibírom..
  Az mondjuk elsőre nem tetszik, hogy a mellkasán lévő kerek ‘lámpa’ 3 szög forma lett.

 15. Ez jó kis anyag lesz. Stark épp azért nyerő, mert nem veszi komolyan magát. Ahogy az egyik előttem kommentelő feltette a kérdést, idézem: Miért kell a páncélban sok picsarázó robanc előtt pattognia? idézett vége.
  Azért hogy felszedje őket, aztán meg jól….! : )::)))!!!

 16. Szeretem ezeket a “sufnituning” gonoszokat. Sec-perc alatt összeraknak egy csúcsszuper gyilkológépet. :-)
  Mondjuk Stark is egy bányában foltozta össze magát…

 17. Aki tudja,nekem is elmondhatná mik azok a szürke cuccok a mellkasán,mik radiálisan nőnek ki a reaktorából!

 18. Egyedül az a Samuel L. nem kellene Nick Furynak szerintem.
  Ez nem Ultimate Iron Man.
  De a trailer üt!

 19. Jól van..Csupán azt hittem, hogy ez egy köztudott dolog és mivel én soha egy képregényt nem tartottam a kezemben,ezért nem tudok róla..
  De ezek szerint nem az..
  SORRY!

 20. Csak szerintem vágja ott ketté a formula autót Rourke bácsi, ahol a pilóta lába szokott lenni???

 21. Pizsama: Lehet úgy akarják megoldani Tony, és a páncél “összenövését”, hogy az itt levágott lábai miatt annak folyamatos használatára kényszerül. Bár ez durva átírás lenne az eredetihez képest. Mondjuk ahogy látszik, az Ultimate-et is belekeverték az original storyba.

 22. @32.
  második nézésre én is azt éreztem, hogy most bizony stark úr egy “lábbal” rövidebb lesz. de ezek szerint vagy piszok nagy mázlija van, vagy rourke tud nagyon bánni azzal a bigyóval ;)

 23. Disorder, ez az összenövés sztori nem SPOILER véletlenül? Mert én például – lévén képregényben még nem olvastam ezt – marhára nem tudtam ilyesmiről :(

 24. 0101: de, durva spoiler, mert én se tudtam, utoljára 10 éves koromban olvastam két ironman képregényt… faszom.. :)

  Amúgy sam rockwell is valami ellenség vagy ki ő?

 25. Sam Rockwell Justin Hammert játssza, ő Tony Stark üzleti ellenfele

  SPOILER

  a Comic Con videóban látszott, hogy ő látja el fegyverekkel War Machine-t, szóval simán meglehet, hogy Rhodey először ellenfél lesz és aztán összeállnak Iron Mannel valami végső nagy hentelésre

  SPOILER OFF

 26. Elmegy. Bár ha nem írod le, hogy “hihetetlen” akkor talán azt írom nem rossz. Remélem nem lesz sok cgi. A Scarlettről meg nehezen tudom elképzelni a kemény ‘mindenkit megverek’ lányt.

 27. Ááá most hogy fogom kibírni még ezt a 201212 millió napot?:D Látni akarom ma , most rögtön :D!

 28. 21. Leoben << ez nagyon jó kérdés, én egy képregényt sem olvastam, szóval lehet abban van rá válasz, de miért kellett azt háromszögesíteni az újabb modellen? nekem a kerek verzió jobban bejött...

 29. BASZ! megvettek kilóra,ez a film nagyon fellingesnek igérkezik, Mickey is meglepően nyerőre vette a figurát.War maci kicsit keveset szerepel a klippben,de ő lessz a meglepi biztos. Robert de jó fej :D

 30. Jóvágású comic geek módra most kielemezném a trélert, de inkább annál maradok hogy Űűűűűűűűááááázzzzz!

 31. amúgy, az nem egy láb véletlenül ami kirepül a versenyautóból, vagy csak nagyon úgy néz ki… nem tudom megállapítani.

 32. SPOILER
  (Képregényes infók de ha valaki úgy érzi akkor jobb ha nem olvassa)

  Láb leszakadásból illogikusan következne az hogy, páncélba kényszerülne, Iron Man #231-ben volt egy balesete Tonynak ahol gerinc sérülése volt és deréktól lefele lebénult, na akkor a páncélt használta amíg ki nem fejlesztett egy csippet ami a gerincébe ültetve újra mozgásra nem bírta a lábát.

  Aki a páncéljába van zárva a mostani képregényes történet szerint az War Machine, az Avengers: The Initiativeben kiderült hogy korábban egy Dubai-i bázison szolgált amit lebombáztak, Jim komoly sérüléseket szenvedett, amikor Tony megtalálta adott neki egy új páncélt, új lábakat kibvernetikus implantátumokat, amik közül az egyik igen szembetűnő mert a fél feje kibernetikus.

  Hozzáteszem hogy egy láb levágás nem lenne meglepő de szerintem itt a kocsi szétvágása csak részletkérdés és nem is fontos, minösszesen csak látványelem, valószínűleg nem történik semmi, persze már az első film sem volt hű a képregényhez hiszen a film végén Tony elárulja hogy igazából ő Vasember, míg ez a képregényben kb 2 éve történt meg a Civil War történet folyam során ahol Tony mint a “Superhuman Registration Act” (nem fordítom le mert kiröhögtök) kormányszóvivő főembere leleplezte magát, aztán rávette Pókembert is de most ebbe nem megyek bele, mert hosszú, és rossz a vége. Vasember 1963-ban tűnt először fel a Marvel Tales of Suspense kiadványában, tehát ott azért egy 40 évet várt amíg leleplezte saját magát, ami Marvel képregényes időben is minimum 20 év.

  Annyit még hogy igenis Bosszú Angyalainak tessék hívni, a Bosszúállók egyrészt már foglalt, egy nagoyn gagyi Ralph Fines-Uma Thurman – Sean Connery film címe és a főszereplő csapaté. másrészt ez a fordítás a megszokott itthon mindíg is így hívták a The Avengerst, és igen is jó név.

 33. Fájintos tréler.

  (De ugye War Machine magyar neve nem “Gépágyú” lesz? Honnan szeditek ezt a fordítást amúgy? Nyomtatásban tudtommal ilyen még nem jelent meg…)

 34. Imádom Gwyneth Paltrow-t, annyira Sexy ez a csaj, és baromi jó szinésznő, nézős lesz ez mégha gagyi marvel is :P

 35. a rajzfilmben volt így fordítva asszem.
  de a trailer: beszarsz behugyozol. úgy tűnik a cgi megint minőségi (ILM természetesen), nekem felkeltette annyira a kiváncsiságom, hogy ezt is moziban nézzem. de a kampány ne legyen spolier-es, és akkor örömbodóttá

 36. Ha tényleg benne van Justin Hammer akkor meg is van a válasz a fanyalgóknak hogy hogy lesz Whipslash táposabb.

 37. akárhogyis, scarlett johansson szokásával ellentétben itt nem bejövős valamiért. a sztájlisztoknak sikerült őt is elcseszni :S

 38. hűűűűha, ez odacsapott meg vissza. ezek alapján tuti a moziban nézem meg. és most a kétkedők is befoghatják, whiplash igenis kemény lesz.

 39. Jóóóó volt, tuti nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg a köv. anyagot :)
  viszont: “akárhogyis, scarlett johansson szokásával ellentétben itt nem bejövős valamiért. a sztájlisztoknak sikerült őt is elcseszni” Szerintem a csajszi az, akinek semmi keresnivalója ebben a filmben. Nagyon néééz, de akkor sem megy neki ez a karakter. Ilyen ártatlan, tehenészlány pofikával nekem nem jön be. (Bocsi aki kedveli)

 40. Gwyneth Paltrow-nak az első filmje volt az Iron Man amiben el tudtam viselni a létét és még miatta sem hagytam ki a filmet-sőt, odáig merészkedett, hogy még tetszett is amit csinált:D
  EZ A TRÉLER EZ GOROMBADOLOG!!!!

  A végére az a körbelövöldözés az nem kellett volna, az irgalmatlanul nem kellett volna, baszottul nem:-/

  Möstanában úgy vagyok, hogy az új, nem folytatás hanem teljesen új filmeknél ha van akkor megnézem a Teasert, és ha nem csak feliratokból áll hanem mutat is valamit ami felkelti a figyelmem, akko a Trailereket csak letöltöm és majd ha láttam a filmet utána nézem meg mindet!(Imádok Trailereket nézni, még 10 évre visszamenőleg is rendszeresen nézegetem, van több lemeznyi kiírva, szinte az összes filmnem megvan a Trailerje:D)
  Folytatásoknál néha kibírom, hogy semmit ne nézzek, úgyis elmegyek moziba aha az első tetszett, van, hogy nem bírom ki és az első Trailert megnézem.Itt sem bírtam ki:D

  EZ KURVAJÓ!!!
  IMÁDOM!!
  KELL:D

  Végre egy képregényfilm, szuperhősfilm, ami a kezdetektől odabaszós és nem kell várni egy jobban összerakott rimíkre majd 3 év múlva.

 41. Azt a rohadt k…a élet! Ez ütött Human, nem hittem volna. Azt hittem csak kamuzol:) Mekkora volt már a végén a duett War Machine-nal?

  Back to back. EPIC!

 42. War Machine neve már képregényben is Gépágyú volt :)
  Tony-nak meg – nem akarok hazudni – de több tucat páncélja készült el a képregény fennállása óta, köztük egészen különlegesek is (pl amit Hulk legyőzésére készített).
  Mivel a film csak részben képregényhű, ezért nemhiszem hogy lehetne spoilerezni érdemben, biztosan tele lesz ez a film is olyan csemegékkel mint az első. (Tehát ami annak is új aki betéve vágja a comic-ot)
  Mindenesetre épp úgy várom mint az első részt :)

 43. Iron Man-nek megváltotzott a mellkas LED-je. Most már nem kör alakú hanem háromszög alakú és War Machine-nek van a kerek verzió. Na jó csak azért vettem észre mert vagy 30szor visszapörgettem azt a részt, mert nagyon állat!

 44. Bocs a dupláért, de

  “”És Sam Rockwellt még nem is láttuk”

  Human, 1:28-ban benne van Sammy.”

  Ott van még a tárgyalóteremben is és vágja az arcokat! 00:32-nél. Véletlenül vettem észre egyébként!

 45. skacok, én még a trailert sem akarom megnézni. mármint akarni akarom, de nem teszem, mert az Ironman 1-et úgy néztem, hogy hót nem tudtam róla semmit, csak a plakátjait láttam, és ennyi, és úgy odavágott, hogy azóta is csak lesek. szóval szeretném ismételni az élményt, így ha nem haragszotok, most a hszeitekből is kimaradok ;)
  különben persze úgyis meg fogok tudni dolgokat, már így is többet láttam, mint akartam, de próbálok azért száz maradni, ha értitek, hogy értem XD

 46. “de próbálok azért száz maradni, ha értitek, hogy értem “…nos, ha értitek, akkor gond van veletek, mert “szűz”-et akartam írni “száz” helyett XD

 47. Amikor kihangsúlyoztad hogy hihetetlen reménykedtem Hulk feltűnésében de sajna még nem és ez nem a Vörös Omega véletlenül?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.