The Bounty Hunter-poszter

A Butler továbbra is sokszínű akar lenni? Romantikus komédia, akció, felváltva. Ezúttal még Katherine Heighlnél is rosszabb női szereplőt választottak mellé, de ha azt nézzük, hogy a Hitch rendezőjétől érkezik, akkor amúgy sem sok reménnyel nézünk a Bounty Hunter elébe.

Ha valaki jó fejvadászos filmet akar látni, akkor nézze meg az Éjszakai rohanást. Egyik legjobb De Niro vígjáték, trust me. Ezresért van áruházakban. Na most akkor az amúgy nem olyan rossz poszter.

The Bounty HUnter és poszter

19 hozzászólás a “The Bounty Hunter-poszter” bejegyzéshez

 1. Nem bántjuk a Jóbarátok sorozat szereplőit. :D Inkább csináljanak még egy évadot mondjuk. Vagy még 5-t. :)

  Egyébként biztos egy egyszer nézős kellemes délután film lesz. Nem kell tőle csodát várni, és akkor nem lesz gond. Egy két könnyed poén, párr vicces fej Butlertől, egy két romantikus jelenet. Egyébként a Hitch szerintem nem volt rossz.

  Mondjuk az Éjszakai rohanás Grodinnal és de Niroval tényleg zseniális. ” Marwin vigyázzzzz” :D “Alonso Mosley, FBI.”

 2. Reggel mentem fogatmosni, megengedtem a csapot és Gerard Butler jött belőle. Mondom neki:
  -Butler, minden szarból te folysz már?

  Legalább nézhető lenne, de a plakát és Jani(fer) láttán nem vagyok túl bizakodó.

 3. Engem nem zavar, hogy megint Butler bácsit kell nézzem. :) Ha jók lesznek a poénok, kellemes búfelejtő matiné lesz. A plakát viszont siralmas. Szinte semmi mondanivalója. Sebaj, majd a film… :)

 4. ettől a Gerard Butlertől agyvérzést kapok. annyira nincs karaktere, hogy hihetetlen. Jen legalább tudja hozni a formáját, még ha unalmassá vált is…

 5. tuti egymásba szeretnek a végén :D Jennel nekem nincs bajom, de Butler tényleg kezd kicsit sok lenni :) nembaj, teadélutánra jó lesz

 6. A bilincs mérete nem állandó. A csukló méretétől függ h mennyire lehet összecsukni.

  Miért lenne sok Butlerből? A filmjei nem rosszak, színésznek sem rossz, és ha meg a filmkészítők így kapkodnak utána, annak biztos megvannak az okai. Többek között a bevétel is lehet ilyen. :)

  Jól váltogatja a szerepeit, nem lehet rá mondani, hogy be tudják skatulyázni. Idén játszott már romantikust, akciósztárt, megbolondult családapát…

 7. én sem értem mi bajotok van.. egy színésznek 2 évente kéne h kijöjjön filmje vagy mi?
  jennifer meg jó és kész:D

 8. Az elmúlt 4 hét alatt láttam Butler legújabb 3 filmjét (Gamer, Csúf igazság, Törvénytisztelő állampolgár), és nekem nagyon bejöttek mind a filmek, mind a csávó által nyújtott alakítások.

  Igen, tudott vicces lenni, kemény, valamint jól hozta a drámai részeket is. Szerintem színésznek jó, akciószínésznek meg kiválló.

  Ha ez a film megközelíti az Éjszakai rohanás szintjét, máris egy jó filmet kapunk. (pl a De Niro filmnek nálam nagy az újranézési faktora…)

 9. az a bilincs tényleg elég béna. mintha nem csak a körmérete de a vastagsága se lenne ugyanolyan. most komolyan, odafotosoppoltak egy bilincset? arra nem képesek, hogy felvegyenek egy olyan szart?
  szánalom.
  amúgy meg: “nem tanított meg az édes jó anyád, hogy nem lődőzünk?”

 10. Butler még mindig jobban nyomja ez a “skatulyánklívülmaradást”, mint Statham.

  Amúgy eddig meg más sztárok folytak mindenhonnan.. nem mind1, hogy mki folyik mindenhonnan? :D

  Én spec. eddig két filmjét láttam (300, PS:ILU), egyiket sem cseszte el, innentől engem nem zavar, ha mindenhonnan Ő folyik.

  Jana~: És mennyivel nézősebb lenne egy jó kis George Lucasféle, Boba Fett, vagy más fejvadászos, SW univerzumos film így a SW: TOR előtt… :D Hmm. Kimondottan egy jó ötlet volna.

 11. Butler nem jó színész, csak a 300 után mindenki azt hitte, az. Erőltetik mindenféle zsánerben, de igazából egyikben sem jó. Olyan, mint Russel Crowe mostohatestvére, azt hitte, ismételhető a Gladiátor utáni életpálya.

 12. Na lássuk csak.
  Plakát: semmitmondó. Tagline: béna. Jennifer Aniston: -10 pont… (trailer alapján közepeske)
  Amúgy meg… maguknál mindenkit Mosley-nak hívnak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.