A The Runaways figyelemfelkeltője

Kristen Stewart ismét bemutatja, hogy a Twilight szagán kívül szinte mindenben jó. Itt is konkrétan marha vagány tud lenni, pedig csak 50 másodperc az egész teasaer. Joan Jett életéről fog szólni a film.

human
írta
2009. 12. 18. 03:56
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A The Runaways figyelemfelkeltője” bejegyzéshez

  1. Kristen Stewart, és Dakota Fanning? Hát ez tutira nézős baby!
    Amugy én Kristent az Adventureland-ban “fedeztem fel” magamnak, mivel a Twilight annyira nem érdekelt hogy megnézzem (most nemrég pótoltam), és az Adventureland óta érdekel minden filmje :)

  2. Jesszusom, hogy néz ki ez a Dakota Fanning!?
    Ez a film szerintem pont olyan, ami senkit nem érdekel…
    Kivéve az előttem szólót:D
    Legalábbis ez az előzetes alapján engem hidegen hagy.
    Persze a Szaga fanok minden trágyát megnéznek majd, amiben Kristen Stewrart vagy a z a másik Csimpi van.
    Habár a csajjal nincs semmi bajom. Az Út a vadonba c. filmben tetszett is.

  3. Nortoning engem is érdekel és nem csak azért mert szeretem Kristen filmjeit. Hallgattál te egyáltalán Joan Jett számot?? Dakota Fanning meg úgy néz ki, ahogy Cherry Currie nézett ki a 70-es években, nincs ezzel semmi gond.

  4. #2 valószinű hogy a szagás csitrik azt se tudják mi az a runaways és komoly napokba fog telni, hogy felismerjék hogy “Bella” szerepel a flmben… és azt se tudják mi az az adventureland. de mindegy te biztos tudod. dick

    amúgy sztem adja nagyon a zene ami szól alatta és én bevallom h nemtom kiaza joan jett :$ de ideje megtudni

  5. azta, ez nézős lesz! Dakotát nagyon bírom, Kristen-re pedig bizonyos mértékig “felnézek”, amiért nem elégedik meg a Twilight-dologgal, jól teszi. korunk legjobb tizenéves színésznői között vannak.
    maga a film témája is abszolút vonzó számomra, Joan Jett és az az időszak jó volt :)

  6. Én tudom mi volt az a Runaways és azt is tudom ki Joan Jett, ezért nagyon kíváncsí leszek a filmre, nekem ebből a pár mp-ből valami jó jött le.
    Stewart-ot meg én twilight előtt vagy 3-4filmben láttam és nem volt vele baj, nagyon tehetséges fiatal.

    Én azt hittem, hogy a twilightosok csak a félmezítelen kisfiukért rajonganak, nem rosszból mondtam!!

  7. Lnaughty én pl olvastam a twilight-ot, láttam a filmeket (bár a második nem hozta nálam, azt amit elvártam), de nem érdekel, hogy melyik pasi hányszor dobálta le magáról a pólót. Kristen meg elég lelkiismeretesen készült Joan szerepére, nagyon jól szerette volna megcsinálni ezt a dolgot. Joan egyébként végig ott volt a forgatás közben és tanácsokkal látta el a színészeket. Én nagyon bízom ebben a filmben.

  8. Nemtom látta e valaki az Into the wild c. filmet vagy az Adventurelnad-et és a Twilightot emlékezőhatáron belül. De ennek a csajnak kevesebb arca van mint Burce Willis-nek, igaz nekem is felállt tőle kb 10 percig, utána rájöttem h sajnos semmi mást nem tud csinálni az arcával csak ez a szekszisen /bamba/ – tudjátok a kicsit nyitott száj – tekintet….

    uhh most jól elmondtam, köszi h meghallgattok mert ez már nagyon kikívánkozott

  9. Aki nem hinné hogy a folyamatosan a fanoldalakon nyáladzó fangörlök tudni fogják ő szerepel benne az téved.Itt az alkalom hogy megmutassa színészi képességeit.

  10. Nekem bejött a Kalandparkban nyújtott nyitott szájas alakítása. Szerintem is nagyon tehetséges, de mikor utánanéztem és láttam, hogy Twilight csaj, akkor nagyot csalódtam. Tudom hogy hülyeség, de akkor is ez volt. :(

  11. Dakota kb 15 évesen kit fog alakítani?
    Amúgy meg Kristen Stewart-nak a szétcsapott szerephez nem kell sokat színészkednie…

  12. csak azt nem értem, kristen stewartra hogy vagytok képesek azt mondani, hogy tehetséges. azon kívül, hogy tátott szájjal néz ki ostobán a fejéből, meg néha rángatja a szemöldökét és vakarja a fejét, még nem nagyon láttam tőle mást. márpedig nem egy filmben volt hozzá szerencsétlenségem – twi, new moon, adventureland, the cake eaters, into the wild. mindegyiket sikerült lehúznia a jelenlétével. egész egyszerűen nem színjátszás az, amit ő művel. láthatólag képtelen beleélni magát a szerepbe, és visszaadni azt a vásznon. és nem, nem vagyok rá féltékeny pattinson vagy bárki más miatt. sőt, próbáltam maximális jóindulattal állni az egyes filmekben való felbukkanásához, de mindig ugyanazt a debil szintet hozta.
    a napokban derült ki számomra, hogy az anyja forgatókönyvíró. így viszont már értem, mit keres a szakmában. hálás is vagyok érte, meg minden.
    mellesleg joan jett valóban ott volt a forgatáson, és alaposan szétalázta stewartot, mert nem volt megelégedve vele. persze lehet, hogy ez csak pletyka, de én tökre elhiszem a korábbi alakításai alapján.

  13. Cyborwings: hogy Kristen tehetséges e, azt szerintem nem nekünk kell eldöntetni. Én is megnéztem pár régebbi filmjét és van amelyikben nagyon jó volt (Speak, Cake Eaters) de van amiben kevésbe (Twilight). Ez mindenkinek szubjektív, nekem tetszik amit csinál. Joan meg tényleg néha keményen bánt vele, de utána csak pozitívan nyilatkozott Kristen hozzáállásáról és gondolom ő is a legtöbbet akarta kihozni a színészekből. Nekem spec Gwyneth Paltrow tehetségtelen, bár szerepelt nagyobb filmekben, számomra abszolút semmi az alakítása.

  14. Annie, örülök hogy te kordában tudod tartani az érzéseidet és nem küldöd el ezt a bárkit a sunyiba…én mindig nézem az oldalad, nem lényeg melyik az..de biztos neki van igaza és Kristen alaptalanul kapta azt a több tucat díjat amiket megnyert, mindegy szerintem a fiatalabb korosztály legtehetségesebb szinésznőjéről beszélünk de…

  15. Annie, hát mégis kinek kellene megítélni, ha nem a nézőknek? az én ítéletem szerint borzasztóan egysíkú. a new moonban is csak azért tűnt jobbnak a szokásosnál, mert úgy tűnik, fekszik neki ez a kuka szerep.

    off

    Gréti, te meg próbálj meg személyeskedés nélkül véleményt nyilvánítani. nem hiszem, hogy én bármelyőtökre megjegyzést tettem volna azért, mert nem egyezik a véleményetek az enyémmel. csupán elméláztam azon, hogy mégis mi a fenét láttok benne. dehát ahhoz is kell egy bizonyos fokú intelligencia, hogy a sajátoddal ellentétes véleményt kulturált stílusban fogadd el. nem csak a pozitív véleményeknek van itt (vagy bármely más fórumon) helye.
    olvasgasd Annie nem lényeg melyik oldalát, és tanulj tőle! egyébként meg kár fölhúzni magad ilyeneken, dehát te tudod…

    on

    egyébként meg már épp elegen kaptak alaptalanul mindenféle díjat. főleg az mtv rajongók által megszavazott díjait.

    “bárki”

  16. Gréti, nem kell kiakadni azon, amit Cyberwings írt. Teljesen normálisan leírta ő miért nem szereti Kristen-t, ezzel nincs baj. Amíg nem azzal, jönnek, hogy milyen drogos feje van és társai addig engem nem érdekel. Mindenkinek szíve joga, hogy kit szeret és kit nem, nem kell rögtön mocskolódni, ha nem egyezik valakivel a véleményed. Lényeg a lényeg, Kristen nagyon sokat készült erre a szerepre, fontos volt neki és én nem hiszem, hogy csalódni fogok a Runaways-beli alakításában (remélem). Persze ha szar lesz, akkor nem fogom az egekbe magasztalni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy kéne, azt is be kell látni. (Remélem nem voltam nagyon off)

  17. Utálom Kristent, már a twilightban is borzasztó alakítása volt, de Dakotát meg csípem, úgyhogy biztos nézős, már csak azért is, mert kiváncsi vagyok, mit tudnak mutatni a csajok. Na meg a zene is rohadt jó

  18. Ja és még mielőtt vki kötözködne, hogy de a twilightban nem olyan jóó meg hogy miért az alapján ítélek, szólok, hogy az into the wildban sem tetszett. :D

  19. Joan Jettről film ? :O Hát biztos hogy meg fogom nézni, ez a nő egy isten, imádom :) Látom itt legtöbben azon vagytok felakadva hogy Kristen Stewart így meg úgy.. Tudom ki ő, láttam a Twiligthot nem is egyszer, mert az alapötlet nagyon tetszik, de most hagy áradozzak Joanról, hogy végre róla is legyen itt valami :) Szerintem a rock történet egyik legnagyobb ikonja és nagyon sajnálom, hogy nem abban az időben vagyok fiatal amikor az volt a menő ha az ő számait hallgattad és olyanra volt vágatva a hajad mint neki… Tetszett volna az a korszak, az emberek bolondultak a rockért, bár én ezzel most is így vagyok :)
    Aki azt hiszi nem ismeri még az is ismeri, főleg ha látta a Shrek első részét, és azt ki ne látta volna… A Bad raputation címú száma az egyik legjobb, a Shreknek egy soundtrackje. De szerintem olyanok is kevesen vannak akik legalább Britney Spearstől ne ismernék az I love rock n rollt, na hát annak az alapját a Joan Jett and the Blackhearts I love rock n roll című száma előzte meg. De Joan tagja volt a Runawaysnek is, akiknek a School Days című számuk a Detroit Rock City című filmben is hallható, ami meg egyébként a Kiss együttesről és egy őket imádó 4 tagú fiú együttesről szól, akik mindenáron szeretnének eljutni Detroitba a Kiss koncertjére. És az utolsó amit szeretnék még veletek megosztani, a Runawaystől a másik kedvenc számom címe, mégpedig a Cherry Bomb, de a Joan Jett változatot is ajánlom figyelmetekbe !
    Remélem aki eddig nem ismerte Joant kapott egy kis kedvet hozzá hogy megismerje, szerintem mindenképp megér annyit a dolog hogy legalább egy számát meghallgassatok :)

  20. Most esett csak le ,hogy melyik az “Into the Wild” film.
    Hát elismerésem mert rá nem jötte volna ,hogy abban szerepelt Kristen.Sztem már Ő is bánja,hogy elvállalta a “tvájlájt” női főszerepét.Ez a film meg várós…jónak igérgezik.

  21. Az tény, hogy Dakota Fanning napjaink egyik, ha nem a legjobb ifi(kell ez ide?) szinésznője, megmutatta már egy párszor, hogy bárkit lejátszik a színről és kezdete ezt Tom Cruise-al szal én kiváncsi leszek erre a filmre is. Várós

  22. Mindenki Kristenről beszél… pedig szentem nem ő a lényeg ebben a filmben! 15 vagyok, és én is tudom ki az a Joan Jett (imádom a számait!!) vagy hogy mi volt a runaways. Ezt a filmet nem Kristen miatt fogom megnézni, hanem mert az egyik példaképemről szól, és mert Dakota Fanning is játszik benne. Am Dakotáról annyit, hogy szentem a legtehetségesebb színészek között van (nem véletlenül játszik már kisgyerek kora óta), és eddigi 15 éve alatt olyan filmekben és olyan színészekkel játszott együtt, ami másnak soha nem sikerül. Ő már most le tudja tenni az asztalra egy egész élet munkáját, úgy hogy még csak most kezd majd el igazán élni. És mit tud Kristen? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.