Fishburne-re is nyomulnak a Predátorok

Mostanra már tényleg mindenki tudja, hogy Antal Nimród, hazánkfia redenzi a Predators című rebootszerűséget. A plusz hír most az eddigiekhez, hogy Laurence Fishburne is csatlakozott a népes és fura szereplőgárdához. Nem olyan reboot, hogy most valami eredeti szereplő helyébe képzeljétek, hanem csak újraindítják a frenchise-t, ahogy a Batman Begins a denevéregeres mókát.

human
írta
2009. 12. 18. 23:11
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Fishburne-re is nyomulnak a Predátorok” bejegyzéshez

 1. eddig úgy néz ki, hogy minden lehetőség adott, hogy megcsinálja a szerencséjét. azért nem semmi, hogy 3 nagyfilm megrendezése után már itt tart.

 2. Pontosítanék: direkt folytatása az első résznek, elfelejtve a többit. Legalábbis a kiszivárgott forgatókönyv szerint, de lehet, változtattak rajta azóta. Egyébként a sztori olyan, hogy teljesen mindegy, hogy folytatás-e vagy sem.

 3. nagyon helyes, ez egy újabb jó hír.

  “direkt folytatása az első résznek, elfelejtve a többit.”

  ezért rebesgetik a Scwarzi kameót is a film kapcsán?

 4. Azért sajnálom Nimródot, mert bár ő ezzel megcsinálhatja a karrierjét, mégis kövezzetek meg de nem a filmjei minőségéért kapta szerintem a rendezés jogát. Az én véleményem, hogy abból az okból, mint Fincher az alien3-at, az testvérek az AVP2-t, McG a Terminátor 4-et stb.–> Pont abból az okból, mert a rendező nagykutyák nem merik bevállalni, mert tisztában vannak a kockázattal és inkább lepasszolják egy úgymond “kezdő” rendezőnek, hogyha rossz lenne ő vigye el a balhét. És ebben lássátok be van ráció!

 5. Minden predator filmbe kell egy nagyfejű feka. Mondjuk Bill Duke utánozhatatlan, csakúgy mint Apollo Creed! Éljen a Predator saga!

  Ezúttal jobb lenne egy intelligensebb lénnyel.

 6. KÖNYV SPOILER, NEM FILM DE SPOILER LEHET A REGÉNYEK OLVASÓINAK!!!!!

  Van egy regényem a Predator sorozatból, amiben Danny Glover karaktere miután eltelt pár hónap a 2. rész beli incidens után, elkezd kutatni a Predatorokkal kapcsolatban, és a szálak elvezetnek a dzsungeles történethez és az egyetlen túlélőhöz(a lányt a könyvben eltűntették) és találkozik az Arnold által megformált karakterrel és kap tőle egy rakat tanácsot és beszélgetnek pár oldalon át.
  Ezt annak idején nagyon élveztem.Imádom, amikor a régi szereplőket behozzák a történetek folytatásai kapcsán.

  SPOILER VÉGE

  Azért Én úgy gondolom, hogy egyrészt a Predatort nem kell rebootolni.Az első rész az klasszikus, kurvajó és a mai napig izgalmas, ütős film, nem egy B-nek tűnő valami.
  Másrészt a második filmet hiba lenne figyelmen kívül hagyni.Jó az is ahogy van.
  Nyugodtan csinálhatnak úgy is folytatást, hogy nem kerülik ki a második filmet.

  Harmadrészt azért a Batman Begins igencsak nagy reboot, nem csak épphogy, az a film az alapoktól megváltoztatta a történetet, egy teljesen új sorozatot indítva, mintha az eőző 4 film nem is létezett volna.(Amiből véleményem szerint az első után a többit meg sem kellett volna alapból csinálni…)

  Ne rebootolják a Predator történetet(persze nincs beleszólásom:D), csak folytassák a történetet, tegyenek csomó utalást és kikacsintást a régiek felé a rajongóknak és a történet ne 13-as Disney fos legyen, hanem kemény sci-fi, horror(ne csak thriller) és az istenért, NE LEGYEN KALANDFILM, mert ha Múmiát csinálnak a Predator filmekből, megkúrom mindegyiket az anyjuk hátán vasvillával…

 7. direkt folytatásost én még nem olvastam mostanában. Ez valami 2 éves mendemonda, úgy hallottam?

 8. human: bár rég olvastam, de mintha Nathan Archer trilógiájáról lenne szó: Betondzsungel, Jég és Vér, A Nagy Játszma.
  Itt a főszereplő Dutch Schaefer (akit Schwarzi alakított) öccse, és ő hasonló testfelépítésű és jellemű, mint a bátyja.

 9. Igen, tévedtem a karakterrel kapcsolatban.
  Úgy van ahogy ikearookie írta, csak pontosítással.

  Ebben a könyvben(Nathan Archer-Betondzsungel) az annak idején az első Predator filmben az Arnold által alakított Dutch Schaefer testvére (aki az idősebb kettőjük közül azaz a bátyus nem az öcskös) a főszereplő.

  Másrészt a Nagy játszma nem Nathan Archer könyve, csak a Jég és vér valamint a Betondzsungel.
  A Nagy játszma Sandy Schofield műve és semmi kapcsolat nincs az előbbi 2 könyvvel a Predatorokon kívül:)

  1995-ös regény, nem hivatalos folytatásról van szó, csak egy a pár megjelent Predator-os regény közül.

 10. Remélhetőleg pont ez kell a mi hazánk tehetségének. B színészek. Talán így sikerül a rendezés mívességével kitűnni. Az Armored megnézése után okosabbak leszünk, milyen ritmusérzéke van az akcióra a mi Nimródunknak. Talán még a Csányi Sándor is beférne a Predátor movieba:)
  Szóval kell ide kurázsi, de bízom Nimródban. Olyan rosz nem lesz mint az AVP-k. Biztos kezű rendezés lesz ez.

 11. Az ilyen folytatásokat/filmeket nem azért nem szokták nagyobb rendezők csinálni mert félnek a sikertelenségtől, azért nem mert nem akarják elvállalni/illetve nem akarnak eleve neves rendezőt a filmnek. Szerintem ehhez a filmhez is kb. egy beugrót keresnek egy funkcionális rendezőt akinek a stúdió/producerek elmondják hogy mit szeretnének látni és azt KELL csinálni,mert csak úgy lesz meg a tuti 300%os haszon. Egy nevesebb/jobb rendezővel ez ugye nem megy, mert ő nem hagyja magát hanem közli hogy: “PG13? ,csak ekkora költségvetés?, nem választhatok színészeket?, nem szólhatok bele a forgatókönyvbe?? stb. Na akkor bekaphatjátok”, és elmegy rendezni valami mást, de egy olyan lelkes névtelen “amatőr” mint Nimród elvállalja mert neki kell az hogy végre rendezzen egy filmet amit 10nél többen megnéznek, és így esetleg van lehetősége a kiugrásra,nem zavarja az ha nem szólhat bele semmibe. Leteszik elé a kiválogatott színészek listáját, megmondják hol fog forgatni, kap egy forgatókönyvet, megmondják mennyi a keret, és ezek után megkérdezik hogy OK e így és ha igen akkor esetleg néhány dolgot ő is eldönthet de csak miután azt leegyeztette valósíthatja is meg.
  Finchernél is tök ugyanez volt, látszik is a filmen nagyon nem hagyták kibontakozni, hogy a saját ötleteit is belevigye, elég felemás is lett az eredmény.
  Persze ettől még várós a film, kíváncsi vagyok az első trailerre, de végső ítéletet majd csak az egész film megnézése után hozok.(mondjuk eddig az hogy Adrian Brody lesz a főszereplő nem túl pozitív,Fishburne meg hát 8-10éve WOW lett volna ma már csak egy csöndes hmmm-t ér meg…)

 12. Igaz hogy a stúdiók azért szeretik a névtelen rendezőket mert akkor beleszólhatnak gond nélkül a munkába, de ez Rodrigez project-je, aki maga választotta Nimródot miután átnézte a munkásságát és ha ő annyira bele akarna szólni a munkába akkor egyszerűbb lenne ha maga rendezné.
  Szóval szerintem Nimród megkapja a megérdemelt szabadságát…na jó, remélem :).

 13. 1.Rodriguez eléggé odafigyel a munkáira, nekem nagyon tetszenek a dolgai, szóval ettől a résztől nem félek, hogy elrontja és hülyeségeket akar a filmbe belevinni vagy a rendezőre ráerőltetni.
  Még azon sem lepődnék meg, ha szokás szerint felkérné Tarantino-t, hogy pofozza ki a már meglévő forgatókönyv párbeszédeit.(Ugye ez megszokott kettőjüknél, hogy a másikkal véleményeztetik munkájukat.)

  2.Attól, hogy egy színész öregszik és nem látni minden százmilliót hozó filmben, még nem jelenti, hogy nem jó színész és nem tud hatalmasat produkálni egy jó rendezővel a háta mögött.(Travolta-Pulp Fiction, de említhetnék egy rakás színészt Tarantino filmjeiből akit előtte már eltemettek és leírtak, aztán most élik második fénykorukat…)

  3.Nem biztos, hogy egy mostani “nagy név” jobb választás lenne, mint olyanok, akik jelenleg nem számítanak “sztárzínésznek”.
  Brody+Morpheus nem olyan ócska színészek, hogy aggódni kellene miattuk…

 14. human!

  “hanem csak újraindítják a frenchise-t, ahogy a Batman Begins a denevéregeres mókát.”

  Ajánlom előbb megnézni az extra lemezét a Batman Begins-nek, hogy képben legyél, mennyi köze is van az előző részekhez…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.