Röviden: Astro Boy

Ez mi volt? Főleg így nem Amerikából nézve. Ezt azért kell hozzátenni, mert ott van valami 80-as évek beli sorozatos gyökere a filmnek (meg előtte japánban az alap), de mi ebből ugye kimaradtunk. Meg az Astro Boy élvezetéből is, hiszen többnyire egymásra dobált akármikből áll, amire azt kamuzzák, hogy fogyasztható történet.

Astro Boy röviden véleményezve

Egyáltalán nem az a baj, hogy gyerekes volt a film, hiszen talán az a 30 perc volt benne a legjobb, amikor ez előtérbe került mindenféle komolyság nélkül, hanem hogy elnagyolták az egészet. Erre a befejezés is rátesz egy lapáttal, annyira semmilyen, hogy nem fogsz sírni, de dühöngeni azt igen.

Pontszámilag egy 5/10 jár neki, 4-nél a robotfelszabadítási front miatt kell többet adni, viszont 5-nél pedig a levehetetlen acélcsizmák, elnagyolás és hasonlók miatt nem lehet többet.

human
írta
2009. 12. 18. 05:18
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Röviden: Astro Boy” bejegyzéshez

  1. Hát ha jól tudom a magára épül a film, mivel abban is totál így nézett ki a csávó. De ha azon felül nem volt jó akkor végtére teljesen mindegy.

  2. erről mág röviden is kár volt írni:)

    az alap egyébként egy 50 éves(!) manga, volt japcsi tévésorozat is, a film pedig a gyilkosságokkal és a politikával, nem nagyon gyerekes, legalábbis a gyerek nem fog belőle érteni semmit. de a megvalósítás tényleg gyerekes.

  3. 20 perc után abbahagytam. Majd máskor adok neki még egy esélyt. Egy Up! után nem igazán tudott elkötni.

  4. Eddig soha semmi jó nem sült ki abból, hogyha az amerikaiak japán művet akartak feldolgozni, és úgy látszik, ez most sem jött össze. Fel kéne már adniuk.

  5. Kb ilyesmi véleményre számítottam. Nálam alapból kihagyós így pedig, hogy most olvastam, hogy manga-japó feldolgozás így még inkább.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.