19 hozzászólás a “Shrek Forever After-étvágyerjesztő” bejegyzéshez

 1. Ja,így okés lesz. Azt hittem hogy olyan lesz, hogy egy jótündér viszi majd körbe mindenkin, és mutogatja, mennyire szükség van rá(de őt senki nem látja, blabla). De az a világ legunalmasabb témája, nem szeretem. Viszont így elég jónak tűnik (helyi Shrekétéken kezelve)…

 2. Nem tom, nekem annyira nem jött át. Ok ellövik azokat a poénokat amiket el kell (új világ, régi karakterek új köntösben) és ezek jól is sülhetnek el, de sztem az első és a második rész színvonalát nem fogja hozni.

 3. Egész jónak tűnik, ez alapján. De azt sem bánnám, ha még egy évig dolgoznának rajta, csak kicsit végre lenne olyan, színvonalú, mint az első rész.

  A többi nekem nem tetszett. Persze nem is én vagyok a célközönség, de olyan összecsapottnak tűntek.

  A Shrekkel párhuzamosan az Ice Age megy, ami szinte ugyanazt az utat járta be, mint a Shrek. Az erős kezdés után meredek lejtő.

 4. Jó lesz ez, csak így ennél több előzetest ebből nem szabad nézni… mert a 3 film élményét is számomra az verte tönkre. Ez eleve gyengébb lesz, így ha a poénok nem ütnek, hiába az egész.

 5. Az a macskás jelenet nagyon ott volt, szarrá röhögtem magam rajta. Szerintem jobb lesz, mint a 3 és akkor már jó, mert egyszer nézős legalább.

 6. “Hát ez a film is így már tök fölösleges. Lehet ebből még pénzt csinálni?”

  OMG O_o Ezt te komolyan kérdezed? Bevételi lista:
  Shrek 1: 484 millió dollár
  Shrek 2: 919 millió dollár
  Shrek 3: 798 millió dollár
  (Gyengébbek kedvéért, igen lehet ebből még pénzt csinálni.)

 7. A 3at meg se néztem, de ez most jónak tűnik. Én várni fogom.
  Főlkeg h télleg nem az van, hogy nézd most, hogy te nem vagy fióna a szőke herceggel él, és nézd ezeka gyerekeik, és téged senki se lát és jajj.
  szóval így okésnak néz ki, macskán és szamáron nevettem.

 8. Adam:

  Nem minden a bevételi lista. Plusz illik a számoknak mögé látni. A Shrek 2-nek például azért volt olyan kiugró a bevétele, mert megelőzte egy nagyszerű első rész, amelyet ha moziban nem is, DVD-n milliók néztek meg vagy töltötték le az internetről. A harmadik rész bevételi esése éppen ezért nem véletlen. Lássuk be, az első rész az etalon.

  Persze a lényegi mondandóddal tökéletesen egyet értek: pénzt csinálni azt lehet belőle. Nem is keveset. :-)

  Nekem annyira nem jött be a trailer.

 9. Adäm: Pont így van ahogy beiz írja.
  Amúgy meg nagyon sok olyan film van ami maga rettenetes rossz, lásd New Moon, és mégis marha sokan megnézik.
  Számomra a 3. rész annyira egyszer nézős volt, hogy egy poénra sem emlékszem belőle. Ennek is ez lesz a sorsa.

 10. na de akkor mirét ne folytatnák ha ennyi embert érdekel? Bocsánat, hogy páratok ízlésének nem felel meg és mégis mertek belefektetni :) (nekem sem tetszett a 3., az tény)

 11. a harmadik rész az esés ellenére is 800 milliót hozott, ezzel továbbra is a legtöbbet hozó 3d cuccok között maradva.

 12. Csizmás mikor leereszkedik a kaparófán…hát én ott szakadtam ( már 10 x néztem meg csak azt a részt )

 13. Én ma láttam 3Dben az előzetest az avatar előtt. A macskás jelenet nagyon ott van, szénné röhögtem magam rajta. Az ötlet se rossz, én valszeg megnézem. A 3. rész nekem nem különösebben jött be, nem is néztem moziban. Ezt is majd a kritikák után…

 14. Ha nem cseszik el, ez lesz a legjobb rész. A 2. és 3. résznél már kezdet ellaposodni, de ha a “What if…” képregénysorozathoz lesz egy kis köze, állati lesz.

 15. Nekem nem tettszett a trailer, de a macskás poén az nagyon jó volt :) A Shrek sorozat nagyon aranyos, és szerintem az összes része jó volt, mégha nem is olyan “ugyanannyira” volt jó. Én ha tehetem meg fogom nézni ezt is, és rengeteg embernek fog tettszeni, akinek meg nem tettszett a 3., az nézzen mást.
  Amúgy mondjatok olyan “sorozatot” aminek az első része szar volt és a folytatás(ok) egyre jobbak lettek. Naggyon kevés ilyen van. Rengetek filmet csinálnak, és csak néhány újonc robbant (lesz jó). Viszont ha az újonc 2. részét megcsinálják, akkor annak megincsak kicsi a valószínűsége, hogy ugyanakkorát robbant mint az első rész. Kvázi jó második részt mégnagyobb kihívás csinálni, mint elsőt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.