The Bounty Hunter-előzetes

Na, a poszternél felmerült gondolatokat most akkor tisztázhatjuk. Mi is van itt? Jennifer Anniston ugráló cicivel elrohan Butler elől.

27 hozzászólás a “The Bounty Hunter-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hmm… ezt a filmet én már láttam. Ott is egy szőke csaj volt, és egy vén róka megy egy rookie vitte a csajt valami fehér furgonnal. A címe nem ugrik be…

 2. Hagyják már aniston… öreg mint a nagyanyám… nem igaz, hogy vmi jobb chick-et nem találtak erre a szerepre….

 3. “Jennifer Anniston ugráló cicivel elrohan Butler elől.”

  Nem is kell több még néhány poén és kész a film.
  inkább ez mint egy ujabb klimaxfilm meryl streep-el (mamma mia stb.)

 4. Érdekes lesz szerintem ez a helyes kifejezés erre a filmre. Amugy Butler tiszta retós kockás meg csikos cuccokba ferszit:)

 5. Nem értem, hogy manapság a trailerekkel miért kell az akciófilmek összes akciójelenetét, a vígjátékoknak meg az összes poénját ellőni. :S

  Jó jó, tudom, már az egyik trailermix kapcsán is ez volt a téma, elnézést.

  Amúgy maga a film nem tűnik rossznak, vagyis nem tűnik rosszabbnak, mint a többi romantikus-vígjáték. :)

 6. Én is épp azt akartam mondani, hogy nem lesz rossz film, csak éppen kár volt megnézni ezt az előzetest, mert minden benne van kb.
  Na mindegy, hátha elfelejtem mire kijön a film.

 7. 40 éves koráig mindenki fiatal
  40-60 középkorú
  60-80 idős
  80-100 öreg
  100 felett aggastyán

  Ehhez viszonyítva Aniston még nagyon is fiatal.Úgy mondják szépen, hogy az évek rajta is nyomot hagytak, vagy látszik, hogy felette is eljárnak az évek:)

 8. Butler mikor fejlesztette ki ezt a retardált óvodással egyenértékű fizimiskát? kész a csávó.

 9. Pocok:

  csak nem a Díszkíséret c.filmre gondolsz Erika Eleniakkal? :)
  Mellesleg Nekem tetszik hogy Butler egyszer ilyen, egyszer olyan filmekben szerepel. A trailer csak a szokásos, a film is gondolom egyszernézős,esti moziban a pároddal összebújós,nevetgélős lesz.

 10. bobby: inkább Aniston, mint Meryl Streep?
  hát nemtom, Jennifer igen leharcoltnak és öregnek néz ki ebben a videoban, Meryl kicsit jobban tartja magát a korához képest, és mérföldekkel jobb színésznő… igaz, elvállalt tényleg pár szerepet limonádékban, de Aniston kb. csak azokban.

  egyébként nem hiszem,h. meg fogom nézni a filmet, érdektelen.

 11. Sajnálatosan az amerikai forgatókönyvírás elment ebbe a nem túl eredeti irányba…sajnálom. Valami idióta munkakör, meg nő, meg férfi, meg belekeveredés dolgokba, egymásba szeretés…ennyi. Kicsit sem vicces.
  Butler jó arc, kedvelem, de most véleményem szerint nem ment jó irányba. Nem egy method actor, meg művészember, de kicsit olcsón adja a nevét. Évente két film, egy romantik, meg thrilleres-akciós.Pár év és vége lesz…sajnálni fogom.
  Anistont néha jó nézni filmben, de se nem szépsége, se nem tehetsége okán. Olyan hétköznapi a nő nekem, ami nem baj, sőt. De ez a film nem nekem való.

 12. Butler tipikusan az a színész aki vagy nagyon betalál (lásd Rocknrolla, 300) vagy nagyon nem. Szerintem ez az utóbbi. Én a Rocknrolla miatt még mindíg csípem:)

 13. Kedves Hozzászólók! Hogy van az, hogy azok, akik nem átallnak fennakadni azon, hogy Jennifer Aniston, aki 40 éves létére iszonyú jól tartja magát, “öregszik”, nem teszik szóvá azt, hogy Gerard Butler mostanra egy erősen hízásnak és indult és önmagát elhagyó férfinak tűnik. Vagyis az. És kétlem, hogy a szerepe tette szükségessé ezt. Ez a kettős mérce nem igazán helyénvaló, már csak azért sem, mert GB pluszkilói annyira zavaróak, hogy állítólagos jóképűsége sem tudja elterelni a figyelmet róluk.

  A film pedig jó, ha jó színészek játszanak benne. Ja, Jennifer Aniston már túl van a negyvenen. És? Miért ne lenne hiteles a vele egyidős Butler mellett? Korához képest szerintem Jen néz ki jobban, bocs.

 14. Kicsit off:
  “A film pedig jó, ha jó színészek játszanak benne.” — azt hiszem erre láttunk már egy pár ellenpéldát.

  A témához hozzászólva, nekem eddig se jött be Jennifer Aniston, most se nagyon, a film meg a talán egyszernézős kategória szerintem is, mondjuk tény, hogy nem világmegváltásra szánták.

 15. Azt én se nagyon vágom- és nem is kenem-, hogy Jent miért kell cseszegetni egy olyan dolog miatt, amiről abszolút nem tehet? A koráról beszélek, ha még nem esett volna le. Szerintem, ha egy színész, jó színész, márpedig Jennifer Aniston véleményem szerint az, akkor lehet bármennyire is idős, attól még nyugodtan játszhat főszerepet egy filmben, hiszen szerintem a tehetség messze übereli a szépséget, ami hogy klisés legyek, múlandó.

  És ami azt illeti, bőven van friss hús a filmes piacon, akik közül a legtöbbjük csak simán jól néz ki, de tapasztalata még saccperkábé nulla. Szerintem inkább üdítőleg hat Jen a filmben, arról nem is beszélve, hogy korához képest jól tartja magát, mint előttem mondták már, plusz Butler sem húsz éves már mióta.

  Szóval, na. Ez cseppet hosszú lett. De csak egy cseppet.

 16. Kövezzetek meg, de nekem is az ugrott be először, hogy ez már nem a Jóbarátok-os Anniston:). Még nem állt át az agyam, hogy ő is MILF:D Könnyed 7-végi szórakozásnak amúgy jónak tűnik, majd.

 17. Hangosan felvisítottam az ex-modelles poénon. pont ettől jó hogy Aniston van benne, mert ő sem veszi végre már komolyan a szexbombaságot… lehet…

 18. Én röhögtem Butleren, szerintem bejön neki ez a vicces bunkó szerep :D Ha nem lőtték volna el a poénok felét legalább, akkor meg is nézném!

 19. Őszintén szólva ha minden egyes okoskodó aki itt megfordul és filmkritikusnak agyjaki magát egy … ezt nem részletezem. Ebből látszik, hogy nem értetek a filmekhez, miért ne lehetne egy akciófilm romantikus, vagy pl: Gerard miért ne szerepelhetne ilyen filmekben, ha olvastátok volna bármelyik interjúját vagy hallottátok, szereti ezeket a karaktereket játszani, szereti mert itt nem csak fapofával ül egy asztalnál és öli az embereket, jobban bírja a poénos, de neki tetsző értékes filmes karaktereket, SZERINTEM EGY MARHA JÓ FILM LESZ MINT A TÖBBI AMIT TŐLE VÁRTUNK, TUDTOMMAL ELÉGGÉ KEVÉS FILMJE BUKOTT MEG PÁLYAFUTÁSA SORÁN… Ez az egyik, a másik: azért mert egyesek nem úgy néznek ki mint Jennyifer vagy mások mint Gerard miért kéne lefikázni az embert? Olyan amilyen, mire annyi idősek lesztek mint ők, szerintem ennyire sem fogtok, olyan jól kinézni mint ők bármelyik nemről is legyen szó… Erről ennyit!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.