Up Up and Away

Volt ez a 4 képkockában az életet bemutató tökre ismert képsorozat, a végén két sírkővel asszem. Hát valahogy így kell updatelni. Up rulz.

Up Up and Away

human
írta
2009. 12. 21. 11:30
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Up Up and Away” bejegyzéshez

  1. Jaja, én is a kommentelőktől várnám a megváltást, azaz linket az eredetire az ötlet jó, bár ez a megvalósítás a giccshatáron mozog, ellentétben az uppal.

  2. Asszem: ez giccs? Ártatlan arccal kérdezem: miért is?
    Mert hasonlít az élethez?
    Kisgyerek játszik-álmodozik (ott a fa)-szerelmes lesz (ott a fa) – együtt vannak (ott a fa) – elmegy a párod (ott a fa) – …
    miért giccs ez? neked nincs az életedben olyan ami ilyen “giccs”?

    Ilyen megközelítésben minden GICCS, ami az ÉLETRŐL (nagybetűvel) beszél.

    (nem csak film)

  3. ‘konzervman’: Szerintem ‘Asszem’ a kép megvalósításáról beszél, te meg nekiugrottál a jelentéstartalmával. Bár a giccs valóban rásüthető, én még azt is mondanám h maga a mondanivalója is erőltetett mert túl szájbarágós, nyugati íze van, mint némely amerikai produkcióban. Nem tehetnek róla, nekik erre van szükségük.
    Az eredeti szekvencia jóval életrevalóbb mivel ott megjelenik a színek okozta teljes kontraszt, de az üzenet ott is nyögvenyelős. El kell fogadni h elviekben sokan vagyunk ezen a földön és mindenki csak a saját privát világát érzékeli, így ha máshogy is gondolkodik, érthető. Ezt tiszteletbe kell tartani és nem közhelyezni itt a magvas gondolatokkal. Egyébként te is létrehoztál egy sematikus “giccset” az “ÉLET” nagybetűzésével, mivel a giccs szó rettentően szerteágazó és a sablonosságot is érinti.
    A PIXARéknak meg szerintem nem árt végre egy kis Toy Story-s franchise munka, mert lassan kiég a dráma reléjük, eddig okésak a filmjeik, de félek attól h rá lehet unni a folyamatos komolykodásra. Kívánom h ne így legyen, és szóljon épp annyira felnőtteknek is mint gyerekeknek, de kíváncsi vagyok, meddig működik ez a recept.

  4. A baloldalon lévő fa a harmadik kép és a negyedik közt megint összemegy. Kár érte mert szerethető képsorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.